Валенсия- 3

• 38 670
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
  • Melmak
Имам нужда да купя билети за влак Валенсия- Барселона, еднопосочно. От сайта на ренфе ли е най-добре да ги купя? Търся директен влак.

# 706
  • София
Имам нужда да купя билети за влак Валенсия- Барселона, еднопосочно. От сайта на ренфе ли е най-добре да ги купя? Търся директен влак.
Да.

# 707
  • Melmak
Здравейте, купих билети за oceanografico и биопарка. Часовете спазват ли се? Колко по-рано е препоръчително да бъдем на място?

# 708
малко. щом имаш билети, нямаш проблем.
и да нямаш - не е беда, опашките бързо вървят

# 709
  • Melmak
В крайна сметка отидохме час по-рано, защото имахме нещо друго преди това, което приключи бързо. Помолихме да влезем по-рано и ни пуснаха.

# 710
Здравейте!
За Биопарк и Океанографик,ако не купя онлайн билети,има ли риск да няма билети на място?
Например за Биопарк онлайн няма билети за желаните от мен дати,дали на място ще има?
За дете на 4 години в градския транспорт купува ли се билет или е безплатно?

# 711
  • София
Има си спокойно билети и на място, поне когато ние бяхме. Не е препълнено и на двете места.
Предимството на предварителната покупка е, че може да има някой код за намаление онлайн.
Преди време пускаха такива кодове в приложението headout.com, аз от там купих билети миналата година с 10 % отстъпка. Може да има и другаде, не знам.
Проверявайте.

# 712
  • Melmak
Вчера не ми се видя хич пълно. Имаше хора, но опашки никъде не видях. Отидохме в 15 ч вместо в 16 и ни пуснаха. Седяхме до 18 ч.. двама дъртаци сме, да се чудиш какво правихме толкова. 😀 Може би ако има някакви празници или нещо такова би имало някакви опашки.

Поздравявам ви с тези сладки жирафи.

# 713
Метрото за децата до 10г е безплатно. За автобусите мисля, че възрастовата граница беше по-ниска. Но нямам ясен спомен, а и ползвахме само метро.

# 714
Привет отново.
Моля, дайте идеи, в дъждовно време къде да заведа детето(почти на 5 години).До завчера прогнозата беше за слънчево време и аз планирах все неща на открито.

# 715
  • София
За лошо време и по-малки деца може да отидете в Hemispheric.
https://experiencesvalencia.com/en/what-to-do-at-the-hemisferic/
Билети има спокойно и на място, самата зала е куполна, като планетариум, прожектират филмчета за динозаври, анимации. Сега не знам каква е програмата, вижте на сайта им, но до миналата година беше това.
В съседство е и музеят на науката, където също има забавления за по-малки деца и е на закрито.
Може да се правят експерименти с вода, пясък, скачане на една платформа, за да се види водоизместимост, гледане през микроскоп.
Това ще отнеме цял ден, има и кафене в музея, може да не излизате от там до вечерта.
А отсреща има голям мол за разходка и обяд. 
Комбиниран билет за двете места е 13.30 евро, не е скъп.

# 716
Здравейте, как мислите, дали е подходящо да се посети през февруари Валенсия? Дали тогава е много дъждовно и ветровито? За студено до колкото прочетох, не е особено.

# 717
Да попитам тук - трябват ми билети Валенсия Аликанте, колко време по-рано трябва да купя и това отразява ли се на цената? Автобуси има ли или само влакове?

# 718
  • София
Няма правило колко по-рано да ги купиш, цените са динамични.
Влакове : https://www.renfe.com/es/en
Автобуси : https://www.alsa.com/en/

# 719
Ние бяхме февруари 05,02,2025 до 08,02,2025 - времето беше приятно топло- 15-20 градуса , не валя , хапвахме по заведения на плажа отвън . Слънчево беше и през трите дни.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:44 от Geuz

Общи условия

Активация на акаунт