Валенсия- 3

• 36 688
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Колелетата под наем разполагат ли с детски седалки и каски?

# 646
  • София
Здравейте. Колелетата под наем разполагат ли с детски седалки и каски?
Повечето фирми предлагат, но не пречи да им пишете един мейл предварително. Или директно им пишете на whatsapp, там по-бързо ще ви отговорят. Това ако сте си харесали някоя конкретна фирма. А иначе по-назад в течета бях пускала линк към такава фирма, която със сигурност има столче за дете (бяха питали в темата същото).

# 647
Здравейте,

Плануваме пътуване (аз, мъжът ми и детето на 5г и половина).

- Освен аквариумът, кое друго би било интересно за детето?
- Искаме времето да е хубаво (някъде май - юни), но дали пък няма да е много горещо?

# 648
Май месец ходихме ние, беше разкошно 20-25 градуса, якета само вечер на крайбрежната сме обличали. Но гаранция за времето никога няма, кога е валяло сняг през април???

# 649
  • Mediterraneo
Май- началото на юни е подходящо време, после става горещо, и, най- вече- мнооооого влажно.

# 650
  • София
Биопаркът и паркът Гъливер. На моите деца от всичко най-много се забавляваха на Гъливер. Това е безплатен парк с пързалки

# 651
Да, посочените неща по-горе са много интересни за децата. Сега синът ми с детенце на 2 и половина бяха там и малкият страхотно се е забавлявал, особено на Гъливер.

# 652
  • София
На Гъливер дори и ние с мъжа ми се забавлявахме. Не пропуснахме пързалките Grinning

# 653
  • София
На Гъливер дори и ние с мъжа ми се забавлявахме. Не пропуснахме пързалките Grinning
Забавлявали сте се, защото сте влезли с детето си. Simple Smile)) За което ви завиждам. Обяснявам - възрастни без деца не могат да влязат в парка, а така искам да го разгледам (поне по една пързалка да се пусна и аз), ама нейсе. Всеки път гледам като сираче, когато минавам покрай оградата. (иначе разбирам, защо е направено така, но въпреки всичко - завиждам Simple Smile) )

# 654
  • София
Като идвам пак ще ви дам моето дете на заем Joy

# 655
  • София
Миналата година ние влезнахме без деца ( нашите са големи и не пожелаха) , никой не ни спря и беше доста спокойно през седмицата.

# 656
  • София
И ние влязохме без дете миналия месец. Никой не ни спря, нито ни е гледал странно. Пълно беше с родители (или просто възрастни). Кои гледаха отстрани, кои се забавляваха с децата. Ние запазихме благоприличие и не се спускахме, но снимахме от кулата при краката му.

# 657
Споделете има ли удобен обществен транспорт до Алтея? И заслужава ли да се ходи специално до там?

# 658
  • Mediterraneo
Алтея е красиво средиземноморско село. Аз лично обаче не бих била път от Валенсия да видя точно Алтея.

# 659
Може ли някой да ми даде актуална информация за времето? Идните дни по сайтовете пишат дъжд.  Искам да съобразя и да взема адекватни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт