стягане в гърлото и невъзможност за поемане на дълбоко въздух

• 3 512
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Хораа, 8ми месец съм тала, стяга ме и не мога да поема дух... от там и паника

# 31
Възможно е да е толко дълго от алергия. Не от паника. Посетете алерголог. При мен се оказа алергия. Продължи нонстоп година и половина. Колко лекари обиколих, не е истина. Скъсаха се да ме убеждават, че било стрес, рефлукс. Да ама не. Като се разбра от какво е алергията и какви точно лекарства да взимам, изчезна. Леките антихистамини не ми помогнаха, трябваше ми по-силно лечение.
Имам същите симптоми със стягане и задух, бях на всякакви прегледи - нямам проблем със щитовидната и нямам връщане на храна и рефлукс. Изписаха ми лекарство за периферна нервна система и също така пия за корема всяка сутрин. Та това с алергията ми звучи много вероятно, защото започнах нова, напълно различна работа и, може би нещо там се случва.

# 32
Никой лекар досега ли не ти е слагал инжекция диазепам, за да разбере дали е на нервна почва?
Ако имаш някой познат, който пие лексотан (активното вещество в него е диазепам), помоли го да ти даде едно хапче да пробваш. Ако изчезне безпокойството и дишаш по-леко, значи имаш паническо разстройство.
Лексотанът е психотропно лекарство, различно от антидепресантите. Той блокира тревожността и успокоява почти моментално.

# 33
пия понякога ксанакс и пак не минава.

# 34
хора, вече нямам надежда, повече от гона съм така Sad

Общи условия

Активация на акаунт