ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 299
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 035
Милена ако и тя в ролята си на многострадална Геновева се обърне срещу Силви, не виждам причина да бъде съжалявана. Би значело че и на нея й се иска да бъде от съдниците, не от сочените с пръст, но в училище не й се е отдавало. Вече е захитряла и тя като Валерия използва личните си драми за облаги и манипулация
Точно защото Милена до сега винаги се е въздържала от коментар, си мисля, че наистина има причина за гнева на всички. На другите сме им свикнали да бучат за било и небило.

# 1 036
  • София
Най-накрая важна среща. Мина месец с глупости. Главния фаворит и герой този сезон, Маги получи своята среща. Очаквах повече сякаш. Гледките бяха един път. Но през годините сме виждали доста по-сполучливи срещи от тази. Това че бяха с еднакъв аутфит и то на два пъти индикира следното: това е техния фаворит този сезон. Това е момичето. Дали обаче ще получи финалната роза ще видим.
На моменти Маги ми преиграваше доста. Да, възможно е да се влюби в Алек, само тя си знае, но толкова бързо и да използва толкова тежи думи като ''Обичам те'' и ''С теб съм готова да отида На края на света'' са като взети от филм... Не знам, но сякаш и Алек не ми се видя толкова хлътнал, т.е. думите му казваха едно, а тялото друго, но разбира се мога и да бъркам. Те си знаят най-добре. Като цяло добре им се получи. Хубава среща, но нищо по-специално.

Радвам се, че статиста Васка си замина. С нейния празен поглед. Красива е, с хубава кожа и перверзна физиономия, но няма никакво присъствие и ми стоеше много семпло. Беше изрязана така брутално и изгонена веднага след Габриела, защото и тя си има приятел. Накрая когато се опита да заплаче беше толкова нелепо и толкова изкуствено. Защо се излагате така бе хора???

Теа въпреки пошлото си държане, поне прави шоу, а и малко мъже не бих се възбудили... Особено тези загорели ергени там, не им завиждам.

Великолепната четворка прекаляват с квалификациите, които лепят за щяло и нещяло. Не че не са прави за почти всичко, но идва малко прекалено.
Йоана специално я признавам. Може да изкара всекиго от равновесие. Опасни са много с Надето.

Нани със сериозна заявка. Някак си не мога да я приема сериозно, все едно е на 17 г. или анимационен герой, но стои леко до Алек и факт - отиват си. И после получи първа роза, като на предната вечер беше първа извикана да си даде розата към Алек, което е същото.

Валерия отново ни занимава с личните си драми. Момичето както вече писах няколко пъти има спешна нужда от помощ от терапевт. Става нетърпима вече, да видим дали ще смени тактиката, ако поне малко се е сетила.
Иначе не мога да отрека, че беше много секси, разбирам го Алек с думите му на синхрон.

Вики според мен истински е хлътнала по него или е много по-добра актриса от останалите.

И за финал.
Много ми е гнусно и нечистоплътно така да ги мляска момите по ред на номерата. Алек направи хеттрик с Теа, Вики и Нани. По-рано през деня и с Маги, ама това ясно...

# 1 037
Докато са на среща с него всичките изглеждат като сериозна заявка, той се държи като ескорт.

# 1 038
Аууу, чакайте, сетих се нещо. Кой е дал тая синя и принцеска рокля на Барбара? АЗ умрях от срам, докато я гледах в нея.

# 1 039
Тази девойка, се опитва сега да изкара така нещата сякаш си е имало история между нея и Алек. Глупости пълни. Писна ми от такива тъпотии, всеки, който се нас..ре в предаването или сгази лука по някакъв начин и после в под, над касти и тн започва да разказва, как нищо не е било показано и тн. То така много лесно....

Скрит текст:

# 1 040
Тази девойка, се опитва сега да изкара така нещата сякаш си е имало история между нея и Алек. Глупости пълни. Писна ми от такива тъпотии, всеки, който се нас..ре в предаването или сгази лука по някакъв начин и после в под, над касти и тн започва да разказва, как нищо не е било показано и тн. То така много лесно....

Скрит текст:
Аз нещо не мога да го изгледам. Не ми е интересна. И водещите нещо не са ми като истински водещи..

,, Срещите ни не са били братовчедски,, 🤣🤣🤣

# 1 041
Тази лафка за “братовчедските” целувки, срещи и т.н. ми е много странна. Я си признайте - коя от вас си целува така братовчедите? 😂

# 1 042
Магдалена много преиграва. За мен е много хитра лисица, която знае добре какво и как да каже пред един мъж, как да си извърти очите и подобни трикчета. Изключително изкуствена ми е и като почне с клишираните фрази "Ти си всичко!", аз ще повърна. Може и да е влюбена, но много преиграва. Визуално не ми е симпатична и не мога да повярвам, че това е същата жена, която участва в клипа на Маги Джанаварова "Виновен".
      Надя и Йоана започват да ми дотягат с вечните си анализи и желание да се конфронтират с всекиго. 
          Продукцията се завръща към образа на Силви, за да задържи интригата. И за мене момичето не е много на център и мисля, че има големи комплекси и доста е била мачкана, но не подкрепям грозните думи, с които я наричат.  В национален ефир да я изкарват вещица, енергиен вампир и др. не е "дамско". Винаги може да се намерят подходящите думи, дори и да искаш да нагрубиш някого. Но тези моми чак такъв капацитет нямат.
     Валерия за мене е психопат. Пълен дисонанс между историята, която разказва и нахилената ѝ физиономия, докато я разказва. Да не говорим, че отново на среща с непознат засяга такава лична и травмираща тема. Ама тя обича да се жалва, така че не се впечатлявам. За нея не било побой, леле, леле. Нелекият ѝ живот е оставил ужасни отпечатъци върху нея и трябва сериозно да се замисли и да поработи над тях.
     Милена не е без мнение, но се старае да не го изразява. Хем да не се забърква в интриги, хем да не нагрубява. Все пак и тя е в образ на жертва и няма да е ОК да е нападател. Но и тя има нужда от още работа с терапевти и да спре да говори с този треперещ глас.

# 1 043
Тази лафка за “братовчедските” целувки, срещи и т.н. ми е много странна. Я си признайте - коя от вас си целува така братовчедите? 😂

Само Евелин Костова може би JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 044
Приятно гледане на всички! Дръжте връзка чесън наблизо. Пу - пу. 😁

# 1 045
Йеее, епизодът започва с плюнките на Йоана. Много умилително!

# 1 046
Цял епизод за Силви ще имаме. Joy

# 1 047
Кому е нужно да гледа някоя дет си мие зъбите?

# 1 048
Усещам, че това ще ми е любимият епизод

# 1 049
Силвия не само пише отценявам, но и сега така го изговори. Отценявала, че е избрана с розата.

Общи условия

Активация на акаунт