ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 766
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 305
Голяма драма тази Маги. Никога не се била влюбвала така.. Дооооообре! 🙃

Чувам стотици мъжки смехове 😀

# 1 306
Така гледаше Габи

# 1 307
Аз не мога да разбера как виждате изолирано психопатното поведение на Силви?!? Тази жена не показва емоции никъде, когато я обвиняват. Психопатни, нарцистично. Окото й не трепва.

# 1 308
Бъркаш неодобрението за Горджъса с одобрение към Силвия
Ако е към мен, не бъркам никак. Достатъчно одобрителни мнения за Силва има по-напред, можеш да прочетеш.

Който не е говорил простотии, когато е ядосан, пръв да хвърли камък!
Прекалила е Силви и лъже, но как пък никой не отиде при нея, да прояви човещина.

# 1 309
Е, Силви го лъже в момента за ситуацията. Личи си, че ги е казала тези работи пред нейните приятелки, очаквайки, че те ще се съгласят с нея. Нямат ли толкова камери, с които да покажат какво точно се е случило?

# 1 310
  • София
Горкия Алеко!! Взе да мига на "заето". Не мога да хвана какво става, вика. Не ти и трябва!!

# 1 311
Браво на Ергенчето, Владимирова го е подковала...

# 1 312
  • София
Толкова конкретни описания на това какво би направил на някого не са нещо, което може да се омаловажи. И нормален човек не се заканва така, колкото и да е бесен.
Тук вече съм сериозна.

# 1 313
Маги се надпреварва с Надежда. Това я задвижи.
Надежда, обаче по-добре стои. Поне по мои наблюдения.

# 1 314
  • София
Проблемът е, че Силви хладнокръвно отрича да е казвала такива неща. Можеше да омаловажи или иронизира ситуацията и смисъла на думите си. Не мисля, че момите са толкова изплашени, колкото потресени.

# 1 315
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Съжалявам го искрено Алек, всяка вечер му се налага да слуша интриги и да го
играе арбитър и звероукротител. Аз мъж, който си търси жена и е ок да слуша нон стоп
дуднене, интриги и клевети на една жена срещу друга не познавам.
Детската градина, втора група, Алек е като някакъв възпитател, ми да си лекуват маниите
и комплексите преди да влизат в шоуто и да се излагат в национален ефир, егати.

# 1 316
  • София
Маги с всеки следващ епизод си личи колко е фалшива, как се преструва, какви глупости говори и колко е злобна. Много ми пада в очите, хитра лисица си е и тя.

Силви направо потрес какви неща се случват.. и как е възможно да ги кажеш тези неща?! Спомням си, че някой беше казал, че повечето момичета са твърде различни пред камерите и когато същите угаснат - със сигурност е така... Дори да е такава, каквато я описват, ти как можеш да се чувстваш спокоен да разкажеш такива неща пред някакви непознати хора?! Шок...

Нани и Алек са ми сладки.

Екатерина, Валерия и Киара са там само, за да станат известни - никаква друга логика не виждам..

# 1 317
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей, съсипаха го това момче, побъркаха го, направиха го сам да си говори. Егати ужасната менажерия е този сезон! Трябваше Генчо миналата година да го насадят на този каст, да го видим как щеше да се справи.

За Силви отначало си мислех, че от време на време получава СМС-и от космоса и се прави на луда, когато й изнася, но след тази вечер съм на мнение, че е абсолютен психопат. Ясно е, че ги е казала тези неща, не може всички останали да си измислят едно и също. И нито Милена, нито Надежда, нито Криси са от тези, които биха си измислили нещо подобно, камо ли заедно. То нормален човек как би могъл да изфабрикува такава психопатия?!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 19:40 от Reinа

# 1 318
Ако има хора, които вярват на Силвия откачалката и смятат, че Криси и Миленка лъжат - прегледайте се и вие! Joy

По самия начин, по който се държат и говорят и трите си личи кой казва истината. Силвата нито веднъж категорично не каза: “да те лъжат”, само повтаряше “не мога да разбера защо ги говорите тези неща” и “реално тези хора имат ли факти и доказателства”? Това е красноречиво. И ако при други обстоятелства бих допуснала, че Криси лъже, то за Милена не мисля че би излъгала.

# 1 319
мар 2024, 22:13 ч.
Аз не мога да разбера изолираното възприемане на психопатното поведение на Силви?!? Тази жена не показва емоции никъде, когато я обвиняват. Психопатно, нарцистично. Окото й не трепва. Ако вие сте на нейно място и ви третират несправедливо, и сте безпомощна да докажете истината си, няма ли да покажете някаква емоция?

Общи условия

Активация на акаунт