ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 368
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 275
Според мен Алек не е романтичен изначало, затова и срещите му, и интимниченето са някак сковани. Проблемът не е само в жените, които със сигурност не са избирани за него, но все пак личи, че се насилва и романтиката не му е силна страна.

Колкото до Силви, мисля, че е опитала да изпусне нервите пред "приятелките" си, използвайки доста силни думи, но все пак сляпо е вярвала, че не би било проблем да изпусне насъбралата се агресия словестно. Предполагам всеки би се ядосал на нейно място-някои повече, други по-малко.
Но е факт, че Горджъса умело плете интриги като една истинска циганка (никой не може да ме убеди в противното-лицето  й е 2 тона по-светло от тялото и този й акцент, дори опитите с бавното говорене не могат да го скрият), в крайна сметка до преди два епизода беше в другия отбор и снасяше информация от едните на другите.
Милена иска да е част от групата и там явно я съжаляват и приемат, та е решила най-накрая да проговори, но само пролича що за drama queen е.

И на всичкото отгоре така нелепо са рязали и добавяли сцени  със Силви , че личи как е изсмукано от пръстите на сценаристите и всичко е един фалш.

# 1 276
Сценария с ножовете също е стар, от един от първите Биг Брадър. Както и да е.

# 1 277
Офф тая Криси прекалява вече, явно след провалена среща с Алек реши по друг начин да изпъкне, ами няма да й помогне... най- вероятно днес ще си ходи 😂

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 22:08 от Альона А

# 1 278
И на мен екрана нещо ми забива (откакто продукцията "разгърна" Силви на екрана).

Ау - Горджъса изперка! Rolling Eyes

# 1 279
На Надежда косата естествено къдрава ли е?

Откъде дойде това Горджъса?

# 1 280
Прекаляват.
Горджъса е нелепа.

# 1 281
гримьорката май ще се окаже най-голямата психарка... Scream

# 1 282
Те едно време така са набеждавали жените  за вещици и са горили на клада. Тези момичета не знаят ли, че сме 21-ви век.
Горджъсът е рядко тъпо и грозно парче.

# 1 283
  • У Диспансера ...♥♥♥
Горджъса, много активна тая вечер 😄
Едно и също повтаря, искала да счупи главата на Надя. Чак такава драма изсмукана, няма нужда.

# 1 284
  • София
Наистина ли има някой, който се съмнява в думите на Горджъса и най-вече на Милена? Че ще си измислят и то точно с тези думи? Горджъса даже се закле в семейството си.
Че Силва няма да си изпълни заканите и че няма повод за страх е ясно, но не виждам как може Силва да среща толкова одобрение тук?!

# 1 285
  • София
Няма значение коя съм подред, важно е че те докопах… ох не мога, личи си че е била една от няколко.

# 1 286
Бъркаш неодобрението за Горджъса с одобрение към Силвия

# 1 287
Не вярвам, че Милена може да си изсмуче от пръстите подобно обвинение. По-скоро, че му придават такова значение заради изолацията, но не искам и да го омаловажавам, защото е доста грозно.

# 1 288
Мен, ако ме чуят какво обещавам, че ще им се случи на децата като не слушат, социалните ще ме изведат в клетка от нас... Което не означава, че им се случва и един приятел се скъсва от смях като ме чуе как със спокоен тон сипя заплахите си.
Превъртяха тези, всичките. Без Силвия. Тя си е на въртележката в своя свят.

# 1 289
Какво пият тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт