ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 324
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Барбара и Теа ще ги състрадваме другата седмица.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 23:11 от ~Étoile~

# 1 396
Състрадавам всички участнички.

# 1 397
Състрадавам всички, които изгледаха тоя епозод. Аз изтраях основно заради примото

# 1 398
  • София
Киара реве.. тя си е най-близка с Барбара, значи другата седмицата тази неприятна личност ще си ходи...

# 1 399
Мислите ли ,че Ергенина си пада повече по Надежда и Магдалена вече му е на заден план 🤔

# 1 400
Нани днес ми прилича на излязла от клипа на Уитни Хюстън - I wanna dance with somebody. Къдрички в косите и къса прилепнала рокля. Много сладка визия, но и много ретро и някак запазено младежка.

# 1 401
  • here and now
И аз се състрадавам...  Добре, че сте вие, да не състрадавам сама..

# 1 402
  • софия
Тушев и Владимирова ще имат специално място в ада. За скандал и рейтинг са готови да прескочат всякакви морални граници.
Остава да спретнат и едно изнасилване, с което да се позабавляваме и изкоментираме.

# 1 403
Предпочитам да гледам сапунка с класни жени, които се състезават за мъж, а не такава с психарки.

# 1 404
И така, Алек, който присъства и беше очевидец на булинга и агресията към Виктория и Йоана от Барбара, възнагради побойничката с приемане на роза с шеговитото "Ще я приема ако не ги биеш толкова", но чул-недочул изпидурка вещицата Силви с лош поглед и без да обели нито дума за сбогом. Евалла, машалла, Алеко! Не, че ме е яд за Силви, нейната роля вече се изчерпа, ама ме е яд, че Горджъса, Барба, Киара, Теа и други остават.
От тук нататък трябва да се наблюдава с резюме за кого започва епизода, обикновено там е "заровено кучето", както биха казали в омагьосаното имение.

# 1 405
  • На Изток от Рая
Аз нещо изтървах, когато преди рекламите Алек каза на Силви да го погледне в очите и да му каже истината. Тя каза ли му нещо или засвири с хармониката. Нещо ми се изгуби този момент

# 1 406
И така, Алек, който присъства и беше очевидец на булинга и агресията към Виктория и Йоана от Барбара, възнагради побойничката с приемане на роза с шеговитото "Ще я приема ако не ги биеш толкова", но чул-недочул изпидурка вещицата Силви с лош поглед и без да обели нито дума за сбогом. Евалла, машалла, Алеко! Не, че ме е яд за Силви, нейната роля вече се изчерпа, ама ме е яд, че Горджъса, Барба, Киара, Теа и други остават.
От тук нататък трябва да се наблюдава с резюме за кого започва епизода, обикновено там е "заровено кучето", както биха казали в омагьосаното имение.
Също награди и Валерия, която реално агресира със стирката в лицето на Надя и после лъга маза.. За нея нямаше проблем също

# 1 407
Аз нещо изтървах, когато преди рекламите Алек каза на Силви да го погледне в очите и да му каже истината. Тя каза ли му нещо или засвири с хармониката. Нещо ми се изгуби този момент

Не знам, но пък не му каза нищо като си тръгна.

# 1 408
Обаче - Силви си тръгна и bg mamma пак си работи нормално Wink

# 1 409
Нищо различно от официалната версия не е казвала Силви.

Общи условия

Активация на акаунт