ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 577
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 245
Учудвам се, че така го възприемате. Мисля, че Милена и Горджъса казват истината. Надежда също е била там и не пожела да седне на дивана до Силви. Три свидетелки. И  трите ли си измислят? Или и трите са налудничави и се плашат от сенките си?

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 22:33 от Lemon Verbena

# 1 246
На Силвито яко и хлопа дъската. Това не е само е Е3.

# 1 247
Прекалено ми идва това мляскане на Нани и Алек. Все едно са в гимназията

# 1 248
  • Пловдив
Същата вечер в резиденцията ....Joy

# 1 249
Нещо смесих рекламите и предаването, и ме хвана страх за моята чревна микробиота.

И аз така..във филма се вкарах, зер гледам шоуто вече месец и кусур...страх ме е да изляза на терасата да запаля....животът ми е в опасност!!!! Хеееееелппппп.... sos Joy

# 1 250
Ох, пък като почнат с тая любов от пръв поглед направооо като Силви откачам...
Те се виждат само с него един месец и после оле, ама пеперуди ама чудо. Аз ако някой ми заговори за любов без да е изкарал с мен повече от час ще го помисля за маниак.😃😃😃😃

# 1 251
Добре де, вие вярвате, че Криси и Милена напълно си измислиха всичко?

Колкото й да си ядосан, ще ти хрумне ли идеята да наемаш хора да чупят крайници на друга жена, че и киселина беше спомената.

Е то преди години си беше някаква мутренска мода май да се заливат с киселини и да се наемат цигани да се чупят крака и то си зависи какво й достъпно като информация на Силви. Според мен си го е казала от чист яд, а не с някакво намерение да го направи и явно се е предоверила, че Милена и Крисито Горджъс ще я разберат в яда й, но явно не са

# 1 252
Тези моми правят ли разлика между казал и направил...

Ег@ти раздухването на туй нищо...
Я чакай да понареждам кубчето аз Joy
хвърли едно Таро Simple Smile

# 1 253
  • here and now
Учудвам се, че така го възприемате. Мисля, че Милена и Горджъса казват истината. Магдалена също е била там и не пожела да седне на дивана до Силви. Три свидетелки. И  трите ли си измислят? Или и трите са налудничави и се плашат от сенките си?
Мисля, на всички стана ясно, че ги е казала тези неща. Ама чак пък да се страхуват от нея, ... множко ми идва.
Мен са ме заплашвали много по-качествено, но не съм го вземала толкова присърце... Сигурно, щото е нямало камери наоколо  Mr. Green

# 1 254
  • тук и там
Едно е да кажеш нещо,друго да го планираш,трето да го направиш .Сори,но голям другарски съд и спретнаха на Силвито.Каквото и  да е казала,е било в стаята,на Надя каквото и да е имала да каже,си го е казала.Горджиса и на мен ми прилича на циганка.То и Виктория в интерес на истината.

# 1 255
Учудвам се, че така го възприемате. Мисля, че Милена и Горджъса казват истината. Магдалена също е била там и не пожела да седне на дивана до Силви. Три свидетелки. И  трите ли си измислят? Или и трите са налудничави и се плашат от сенките си?
Не се съмнявам, че ги е говорила такива, но че използваха ситуацията, за да се присламчат към другите - също.
Заядоха се още от началото с нея, когато нищо такова не беше говорила. Страх ги било, кукувици.
Ох, сега и на него не му звучи безобидно 😃 Добре, че спи в друга къща, да не трепери от страх нощем 🤣

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 21:56 от usmihni_mi_se

# 1 256
  • софия
Тушев и Владимирова ще имат специално място в ада. За скандал и рейтинг са готови да прескочат всякакви морални граници.

# 1 257
Сега е момента Силвито да извади хармониката. Misc Ghost

# 1 258
  • Пловдив
Татко Барба вярвала в магии и шарлатанки Joy Надежда и Алек нямат какво да си кажат и почват да се целуват, за да минава времето

# 1 259
Ся последно Силви казала ли е, че ще я трепе Надка?

Общи условия

Активация на акаунт