ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 141
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 650
Скрит текст:
Сега слушам лайва на Елена и Камелия от снощи. В коментарите се включи Надя и те и зададоха въпроси. Първо, много е било трудно продукцията да накара Миленка да говори за това пред камерите. Било я е страх от реакцията на Силви в последствие. Което ме навежда на мисълта, че момичетата са се оплакали и от там е тръгнало всичко. Рийла на пейката в която го обсъждат и казват на Надя и начинът по който Силви беше премахната. Така поне и оставиха вратичка и има шанс някои хора да намерят оправдание за държанието и. Което, както е видно проработи и я припознаха в ролята на жертва.
Второто нещо, което каза Надя, че държанието и в къщата е било двуполюсно. Пред камерите дама, стоик, покерфейс. С изключването на камерите е излизало другото и аз. Каруцарски псувни по ергенките и екипът.

Допускам възможността Силви да има съвсем друг образ в отсъствие на камери, но мога да коментирам само това, което виждам. Все пак прекалено много хора съзират налудно поведение в нея, в това число и ММ, който веднага като я видя, възкликна че не е наред с главата. Не мога да игнорирам това. Обаче пред камерите Силви казваше, че тя нямало да прави нищо и че Господ си знае работата. И пред камерите момичетата прекалиха спрямо нея. А истината е някъде там...

# 1 651
Според мен Силви се " шокира" от това, че "приятелките" й я издадоха какво говори и прави без камера. Затова и каза, ма вие нямате доказателства, нещо като на Габриела - това с " третия крак".
Не беше шокирана. Ако се беше шокирала нямаше да запази самообладание да изглежда като 'ангел'.
Тя е казала думите, Милена наистина е била свидетел, и Криси.
Но пък Надя не е била свидетел, и нападна на базата на клюки.
И тя им игра като адвокат на себе си. 

Може и да е било режисирано и Силви да е била съгласна така да се изиграе, да са имали уговорка да си тръгва, може отпуската и да е свършила.
Може и - леко режисирано - подшушнали са на Надя да пообсъди тази работа пред камерите. На Милена няма какво да и подшушват, тя като е чула думите, отвори уста, тъкмо малко и нея да я използват като барометър на истината.
Редът на излизане на момичетата само тази вечер  беше 'контролиран'- "Ерген кани!". иначе Силвето вдигаше ръка за среща. Първо трябваше да му се разкажат техните истории, после да мине Силвето. Алек е може да е бил подпомогнат в изводите, може и сам да ги е направил, лесно е.
И вече очите говорят и езика на тялото. За мен е ясно, че Силви  излъга.

# 1 652
Доколкото разбрах, драмата заради яденето с ръце не е заради самото ядене. Доставяли им кетъринг в еднакви кутии, Силви си вадила кутия, хапвала си 3 хапки с ръце и я мушкала обратно в купчината. Момичетата няколко пъти я помолили, ако яде по този начин, да си отдели нейната кутия или да си я надпише, но Силви не го правила, затова станала цялата драма. Това за маските също се случило, но не е имало скандал. Продукцията доставила кашонче с маски, Силви го прибрала цялото. Всички момичета имали нужда от маски, защото от тежкия грим пъпчасвали яко, Силви отказала да им даде. Затова Христиана влязла в стаята ѝ, взела кашончето и раздала на всички. Не е имало караници по повода.

# 1 653
Аз снощи се загледах, че Силви прави много зловещи гримаси когато е притисната от редакторите. Размахването на пръст и погледа също бяха смразяващи и се сетих за вещерския смях, когато някоя я ужили пчела. Наистина вярвам, че има отвратителна енерия, щом чак Киара да си носи огледалце. Но и аз да слушам 3 часа садистични изказвания и ценоразписи щях да се притесня жестоко, че излизането от стаята и не е случайно. Имала съм такава колежка, недай си боже и се направи забележка сипеше змии и гущери, кълнеше и псуваше наред и често обикаляше врачки и баячки. Сутрин като влезеше в офиса и слънцето помръкваше, за нея се сетих снощи като гледах. Разбирам момичетата и аз не бих я искала с мен в стая. Агресията си е агресия, не я ооравдавам по никакъв начин.

# 1 654
Няма как да вярвам на човек, който като го питат дали е казала подобни неща, тя започва да увърта и да казва, че не е говорила с Надя. Всички видяха как увърта и това ги вбесяваше. Ако е имало унижение Силвия сама си го изпроси. Защо веднъж не каза, че не е говорила такива неща пред Милена и Криси, а продължи да повтаря, че не е говорила с Надя??

# 1 655
Не знам, момичета, за мен агресорът си дава сигнали винаги, по различни начини, дори и да не можем да ги отчетем. Не го виждам у Силвия това, нито в езика на тялото, нито при провокации. Споделете къде видяхте "флаговете". Че се смееш по някакъв определен начин или, че си размахал пръст с реплика "много внимавай" не е агресия.
Да, също смятам, че не е на център, страда си от нарцисизъм, синдром на мамино детенце, липса на комуникация и прочие, ама едва ли не психопат не я виждам.

# 1 656
Ама че епизод... Силви определено не е на център и ми хареса развоя на събитията. Криси също има агресия в себе си, имаше една сцена, когато разхвърля едни възглавници към Милена и се ядоса и тръгна. Тя не е по-добра със сигурност...но Силви определено ми изглежда психо на мен и изобщо не мисля, че беше невинната в случая, така че добре, че си тръгна. Някак вярвам на Милена, не знам защо... Със сигурност Силви ги е казала тия думи, можеше да каже, бях афектирана и тн, а не да отрича...
Горкият Алек.. както някой каза кастингът му е правен от отмъстителна бивша....
Мисля, че харесва най много Надежда, но и мен нещо ме разочарова тя... Малко е семпла за него, въпреки че физически е сладка.
Маги е толкоз фалшива, че чак натоварва за гледане. Май вече е тегава и за самия ерген. Но ще я забаламосва по сценарий, за да има две съперници.
С Йоана, Мария и Екатерина, освен Надежда и Маги, единствено има някакъв шанс да се развие нещо според мен.

# 1 657
Силви сама си би шута с поведението по време на "играта".

Снощи Валерия и тя не яде по-културно.Не видях имаше ли прибори,но права,с чиния в ръка набиваше..

Тя ядеше пуканки или грозде, ако не се лъжа. Grinning

# 1 658
Не знам, момичета, за мен агресорът си дава сигнали винаги, по различни начини, дори и да не можем да ги отчетем. Не го виждам у Силвия това, нито в езика на тялото, нито при провокации. Споделете къде видяхте "флаговете". Че се смееш по някакъв определен начин или, че си размахал пръст с реплика "много внимавай" не е агресия.
Да, също смятам, че не е на център, страда си от нарцисизъм, синдром на мамино детенце, липса на комуникация и прочие, ама едва ли не психопат не я виждам.
Не сме видели червени флагове в поведението, но определено в думите ѝ е пълно с такива. Аз вярвам на тезата, че е коренно различна със и без камери.
И е категорично невярно, че винаги има скандали, но няма да давам примери, че ще стане друга темаз

Защо за Виктория някой не си измисли, че е говорила такива неща? Щеше да ѝ пасне на образа, а и има много, които не я харесват. Но не го правят - защото и за Силви не се налага да си измислят, а е истина.

# 1 659
Тази година хвърлиха ергенът в змийското гнездо. Аз напълно вярвам, че Силви е ръсила глупости и заплахи, но другите участнички също преиграха. Учудих се, че не поканиха някой екзорсист да изгони демоните от Силви. То си беше ясно, че Силви не е наред, но мен половината от останалите участнички ме стряскат с поведението и думите си.

Виктория е много завистлива и не може да се побере в кожата си, че Алек обръща повече  внимание на други жени. На синхрона каза, че поискала да прибегне до услугите на Силвито и нейните хора когато Маги беше с Алек на дивана.

Надя,  Йоана, Виктория и Горджъса ми станаха още по-антипатични. Все едно с конкурс по злоба са събирали кандидатките тази година и те са в топ 4.

Милена е абсолютно разочарование.  Досега се държеше като мишка пред камерите, а сега едва ли не беше готова да набие Силви, явно я спря само това, че Силви може да извади някой касапски нож изпод роклята.

Маги и Алек са ми като театрална постановка с повтарящи се фрази и въздишки. Маги толкова често си отваря устата, че сигурно е изяла комарите в имението.

Нани се държи много инфантилно като е с Алек.  Не мога да разбера защо така си е орезилила лицето с тези хирургически намеси, имам чувството, че носът и се крепи само на кожата и изглежда на 40+.

# 1 660
В предните сезони пак ли беше такъв змиярник и толкова ниско ниво?

# 1 661
Според мен Силви се " шокира" от това, че "приятелките" й я издадоха какво говори и прави без камера. Затова и каза, ма вие нямате доказателства, нещо като на Габриела - това с " третия крак".
Не беше шокирана. Ако се беше шокирала нямаше да запази самообладание да изглежда като 'ангел'.
Тя е казала думите, Милена наистина е била свидетел, и Криси.
Но пък Надя не е била свидетел, и нападна на базата на клюки.
И тя им игра като адвокат на себе си. 

Може и да е било режисирано и Силви да е била съгласна така да се изиграе, да са имали уговорка да си тръгва, може отпуската и да е свършила.
Може и - леко режисирано - подшушнали са на Надя да пообсъди тази работа пред камерите. На Милена няма какво да и подшушват, тя като е чула думите, отвори уста, тъкмо малко и нея да я използват като барометър на истината.
Редът на излизане на момичетата само тази вечер  беше 'контролиран'- "Ерген кани!". иначе Силвето вдигаше ръка за среща. Първо трябваше да му се разкажат техните истории, после да мине Силвето. Алек е може да е бил подпомогнат в изводите, може и сам да ги е направил, лесно е.
И вече очите говорят и езика на тялото. За мен е ясно, че Силви  излъга.
Да, съгласна съм, сложих думата "шокирана" в кавички, защото някой беше написал преди това, че искрено била шокирана. 😉

# 1 662
Да, ако не и по-зле. Сега поне малко са вдигнали нивото, но резултата е същия.

# 1 663
Първи сезон не съм го гледала, само откъси (изпитвам органична непоносимост към Виктор). Във втори сезон пак имаше много драма и сеир, но имаше и свестни момичета. Всеки зрител можеше да изброи поне 3, които харесва и подкрепя. За сега в трети сезон няма такива… По-скоро се обсъжда коя е по-малкото зло.

# 1 664
Ако някой твърди, че сега са вдигнали нивото, значи не е гледал предишните сезони. На този етап втори сезон държи първенство, след това е първи, а сега гледаме някакво дъно.
Аз съм сигурна, че момичетата са се обърнали към продукцията по отношение на Силви. За да я разкарат, спретнаха снощния епизод. Иначе защо ще я гонят, при положение, че при нея има потенциал за сеир, колкото си щете, а това им е основната цел?

Общи условия

Активация на акаунт