ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 153
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 635
  • софия
Сега слушам лайва на Елена и Камелия от снощи. В коментарите се включи Надя и те и зададоха въпроси. Първо, много е било трудно продукцията да накара Миленка да говори за това пред камерите. Било я е страх от реакцията на Силви в последствие. Което ме навежда на мисълта, че момичетата са се оплакали и от там е тръгнало всичко. Рийла на пейката в която го обсъждат и казват на Надя и начинът по който Силви беше премахната. Така поне и оставиха вратичка и има шанс някои хора да намерят оправдание за държанието и. Което, както е видно проработи и я припознаха в ролята на жертва.
 Второто нещо, което каза Надя, че държанието и в къщата е било двуполюсно. Пред камерите дама, стоик, покерфейс. С изключването на камерите е излизало другото и аз. Каруцарски псувни по ергенките и екипът.

# 1 636
  • Варна
Гледам финала на снощния епизод и съм "впечатлена" от думите на това куку, как Алек нямало да намери толкова стойностна жена, но не само в предаването, а никъде по света, как щяла да му липсва и че е изгубил много. 🤣🤣🤣🤣🤣

Не бе, не е луда, изобщо.

# 1 637
Заради излизането на Иван по време на предния стрийм и предположенията, че някой ги е скастрил да не критикуват Габи. После ироничен коментар от Петя, че не сме хахави.

# 1 638

Синхроните след шестата седмица.

# 1 639
Ах тази книга. 3 от топ 4 са я чели. Другата не може да чете.

# 1 640
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Ако някой го говори пред мен, ще реагирам. Ако някой ми каже, че друг го е говорил, ще се поинтересувам какво точно се е случило, защото чуждите свидетелства не са най-надеждното нещо. Помним разликата във версиите на историята с парцала, нали? А там видяхме с очите си какво се случва.

Ситуациите са различни! С парцала - пантерките лъгаха, за да спасят кожата на една от групичката им. И малко бяха гузен негонен бяга. А и Валерия си я виждаме - подмолна и интригантка, рев, сополи и след 2 минути мазната усмивка е на лице.

Тази ситуация е обратната - три жени, които досега не са започвали интрига поддържат една и съща версия, а Силвата дори не отрече в прав текст, заобикаляше темата. Не знам как не правите разлика.
Не защитавам другите и постъпките им, но има разлика между ситуациите.

Кои три жени? Горджъс, на която времето изтича и се чуди как да се задържи с нещо още някой ден. Видя се какви демонстрации прави вчера, като видя че се харесва на другите и е център на вниманието. Самата Миленка не е баш със света и ми се струва като човек, който може да бъде повлиян по хиляди начини. Надежда уж потвърдила, но тя самата нищо не цитира. Самата аз казах, че Силви вероятно е плещила (по собствените й реакции прецених), но без да съм видяла и чула точно какво и как, няма как да я туря смъртната присъда. Самият факт, че е вентилирала пред "приятелки", а не е заплашвала Надя директно, също е показателен. Цялата история е малко лов на вещици - някой казал и извадихме вилите. Силви може да е виновна, но не, думите на Горджъса не са достатъчни да съм категорична за какво и колко. Истината не се доказва по този начин.

Това, че Вие самата не смятате тези 3 жени за достоверен източник не оневинява СилвитУ и  не прави думите на 3-те измислица и преекспонирани. За да го твърдят и трите - има защо. Защо не твърдяха подобни неща за Барбара, Валерия или някоя друга след скандал с тях? Ако Вие някой ден чуете, че някой е “вентилирал” пред приятелки като е заканвал да ви причини нещо лошо заради една ИГРА, сигурно точно така ще го приемете - като вентилиране. Как ли пък не Wink

Това не я оневинява, но не я и превръща във виновна. Във виновна ще я превърнат доказателства, каквито свидетелствата на тези жени не са. Това, че вие вярвате на тези три жени също не значи, че те представят нещата обективно, така, както са станали. Парцалесите също твърдяха неща, които не бяха верни, и всички в къщата повярваха на тях, защото бяха от тяхната групичка - илюстрация каква стойност имат нечии думи.

Ако чуя, че някой ми се е заканвал, със сигурност ще проверя, дали това наистина е било така - защото много хора лъжат, извъртат, и дори несъзнателно изкривяват, поради някакви техни си причини и нагласи. Не оневинявам поведение като това, което се твърди, че Силви е имала, а поставям под съмнение дали е точно така, както ни е представено, тъй като аз не съм чула думите й със собствените си уши, а оттам насетне всичко останало може да варира, от развален телефон до откровена клевета. За да съдя какво, как и колко точно се е провинила Силви, трябва да чуя точно какво и как говори. Поне аз съм така. Ако някой е готов да скача на друг, само защото трети твърди, че е казал нещо за него - това си е личен избор.
И как по-точно ще проверите дали е истина? След като също ще бъде “еди си кой каза еди си какво” Grinning И като питате набеденият за казаните думи и ако отговори, че е лъжа? Много интересно.
А, аз наблюдавам езика на тялото и така преценявам кой казва истината и кой лъже. Не е трудно. А, не че вярвам сляпо на Криси. Толкова ми е антипатична тя, че няма накъде повече. Но в самата ситуация, тяхната версия ми изглежда по-правдоподобна, пак казвам, базирано на поведението им. Юристката, ако беше набедена, нямаше да отбягва темата и да мълчи, а да си отвори устата и да се защитава. Нали за това е учила?!

Ще направя преценка, както всеки прави за себе си, но с идеята, че може и да сбъркам, вместо да приема нечия версия насляпо. От самото начало казах, че за мен Силви е говорила такива неща, но нюансите ми се губят, а Горджъса не е някой, на когото бих разчитала да ги предаде коректно. Съответно няма как да се юрна с факлите.

# 1 641
Забравяте, че Горджъса беше приятелка на Силви. За да се обърне срещу нея, значи много е прекалила. Не разбирам защо не ѝ вярвате само защото не е симпатична.

# 1 642
Заради сценката с ножове. Освен това на дивана видимо я провокираше. Аз приемам, че Силви не е съвсем наред, но Криси ми е изключително неприятна, заради участието ѝ в гореспоменатите сценки.

# 1 643
Защото след няколко седмици рЕзко се обърна срещу нея, пък той тормоза не бил спирал. Пък и е биполярна и псува като каруцар. Сигурно е спряла и времето, че да може 3 часа да разказва хорър, някъде след срещата и между синхроните, около 5-те часа сън. Евала на образът, който Силви поддържа до последно. Може да е нарцистична, но че е нападателна е само теория на Горджъса. Нямаше секунда агресия или загуба на самообладание. А Милена грам не ми изглеждаше толкова стресирана, че едва да говори. Даже и лек момент на конфронтацията се получи.

# 1 644
Като провокираш значи лъжеш ли? Провокираше я, за да покаже същото, което е говорила без камери, но Силви се сдържа.
Сценката с ножовете е преекспониране и беше включена за драматичен ефект. Нищо чудно и да е редакторска намеса.

Но и мен би ме било страх, ако някой, който по принцип се държи налудничаво, почне да ниже наред заплахи. И вероятно бих скрила нещата, с които може да ми навреди.

Eli_to55, не, че цялата ти теза не издиша, но хорърът не е бил след вечер на коктейл, тоест не са имали само 5 часа сън.

# 1 645
И на мен Горджъса не ми е особено приятна, но вярвам на триото, че Силви жестоко е прекалила. Нападаше я на дивана, за да си признае. Но тя отрича до последно, направо си беше патологично. Плюс това на Силви не ѝ е за първи път да лъже и преиначава. След скандала с Христиана защо не си призна за какво е станала цялата драма (за яденето ѝ с ръце от общото), ами обясняваше на Алек, че всичко било заради маски за лице.

# 1 646
Аз пък мисля, че идеята беше точно Силви да не отвърне. Веднъж вече я тестваха на провокации и видяха, че не поддава, не се обяснява, пасува и се оплаква на Алек. Това трябваше да направи и сега. Плюс, че най-вероятно е избълвала някаква простотия след играта, която не желае да повтори и да се увърти още повече.

Clouded, на въпроса кога ги е говорила поясниха, че е след играта, в банята и в стаята. Доста подробно, което ми размива усещането за 3 часа. И случката не се ли развива вечерта след среща на Кристина, където трябвало да заспи спокойно? Разговорът с Надя и коктейлът са след това.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 14:00 от eli_to55

# 1 647
Ако наистина те е страх от някого, ще седнеш ли до него, ще го провокираш ли? Ок, Силви не е на център, но трябва ли да участваш в унижението ѝ в национален ефир, за да може и теб да покажат малко по телевизията?

# 1 648
  • тук и там
Снощи Валерия и тя не яде по-културно.Не видях имаше ли прибори,но права,с чиния в ръка набиваше..

# 1 649
  • София
Заради сценката с ножове. Освен това на дивана видимо я провокираше. Аз приемам, че Силви не е съвсем наред, но Криси ми е изключително неприятна, заради участието ѝ в гореспоменатите сценки.

Точно. В гореспоменатите сцени доказа, че го прави за внимание. Тя от няколко епизода влиза в конфликти с различни хора. Явно усеща, че Ергена няма интерес към нея и се опитва да си добави друг вид стойност, за да остане. Историята със Силви й е дошла дюшеш и вчера се развихри на макс. Воплите как се страхува за живота си са в очебийно противоречие със сядането до Силви и провокациите към нея - човек, който се страхува, че ще пострада, не провокира така.

Колкото до Силви, от самото начало казвам във всеки коментар, че не е на център, че не е със света. Казах, и че за мен поведението й показва, че наистина е сипала на Надя. Но по какъв начин, с какви думи, с какъв тон, с какъв замисъл - това са нюанси, които не разчитам нито Горджъса, нито Милена да осветят. Първата особено видно имаше страхотна нужда да насочи прожекторите към себе си и разигра страхотен цирк снощи. Ако беше говорила нормално с Надя, и после с Ергена, вместо да прави демонстратични сценки, щеше да е друго. Въпреки че ми е неприятна, я защитих, когато Надя и Йоана я атакуваха. Но не и в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт