ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 175
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 575
Понякога липсата на емоционалност също е голям плюс. Иначе... свръх емоционалните често се съсипват. Да не говорим, че влияе на сърцето и нервите... Имали сме ситуации в службата, в които различните колеги са реагирали на една и съща кофти ситуация по различен начин.
Скрит текст:
Шеф, който тормози всички, давали сме писмени обяснения за всяко "прегрешение" или всяко закъснение с 5 мин, газ до дупка за всички, които не се подписаха в една подписка в негова защита. Тези, които се подписаха, не ги пипна. За останалите ... се превърна в ад. Много хора напуснаха, останалите едва издържаха. Но.. всеки реагира различно на една и съща ситуация. Някои не можеха да спят и бяха на успокоителни, идвайки на работа, други - непукисти. Ама тези непукистите са финансово осигурени и не им пука, ако трябва да напуснат работа.
По същия начин един колега, който си прави хумор на гърба на другите и проявява verbal bulling към няколко души.. едни го приемат доста навътре и се обиждат, на други не им пука и уж са над нещата.

# 1 576
И все пак не е за подценяване дори само заплахата с пръста по време на играта. Спомням си имаше един известен психолог, който беше убит от своя съсед, заради някакъв техен конфликт, който не е бил взет насериозно.Ледът е тънък...  Силви не е с биполярно разтройство, там се сменят маниакални с депресивни епизоди. Други симптоми има.

Аз не мога да си обясня, как човек, който  дори не изписва правилно думата разСтройство, е наясно толкова с диагнозите.
Правилна забележка, благодаря, ще поправя. 🌹

# 1 577
Скрит текст:
Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Ако някой го говори пред мен, ще реагирам. Ако някой ми каже, че друг го е говорил, ще се поинтересувам какво точно се е случило, защото чуждите свидетелства не са най-надеждното нещо. Помним разликата във версиите на историята с парцала, нали? А там видяхме с очите си какво се случва.

Ситуациите са различни! С парцала - пантерките лъгаха, за да спасят кожата на една от групичката им. И малко бяха гузен негонен бяга. А и Валерия си я виждаме - подмолна и интригантка, рев, сополи и след 2 минути мазната усмивка е на лице.

Тази ситуация е обратната - три жени, които досега не са започвали интрига поддържат една и съща версия, а Силвата дори не отрече в прав текст, заобикаляше темата. Не знам как не правите разлика.
Не защитавам другите и постъпките им, но има разлика между ситуациите.

Кои три жени? Горджъс, на която времето изтича и се чуди как да се задържи с нещо още някой ден. Видя се какви демонстрации прави вчера, като видя че се харесва на другите и е център на вниманието. Самата Миленка не е баш със света и ми се струва като човек, който може да бъде повлиян по хиляди начини. Надежда уж потвърдила, но тя самата нищо не цитира. Самата аз казах, че Силви вероятно е плещила (по собствените й реакции прецених), но без да съм видяла и чула точно какво и как, няма как да я туря смъртната присъда. Самият факт, че е вентилирала пред "приятелки", а не е заплашвала Надя директно, също е показателен. Цялата история е малко лов на вещици - някой казал и извадихме вилите. Силви може да е виновна, но не, думите на Горджъса не са достатъчни да съм категорична за какво и колко. Истината не се доказва по този начин.

Това, че Вие самата не смятате тези 3 жени за достоверен източник не оневинява СилвитУ и  не прави думите на 3-те измислица и преекспонирани. За да го твърдят и трите - има защо. Защо не твърдяха подобни неща за Барбара, Валерия или някоя друга след скандал с тях? Ако Вие някой ден чуете, че някой е “вентилирал” пред приятелки като е заканвал да ви причини нещо лошо заради една ИГРА, сигурно точно така ще го приемете - като вентилиране. Как ли пък не Wink

# 1 578
Те си съскат от първия ден. Разбира се, че някоя от противниковия отбор, каквото и да каже... "ах, ще те убия" например, ще се приеме абсолютно буквално и хиените ще се се подкрепят една друга, да хапят по жертвата. Не може да се докаже, че Силви е казала такова нещо. Особено това за киселината грам не го вярвам.  Чудно как това, че 10 квачки хейтят в хор... не го приемате за вербална агресия.
Пишейки това гледам и БТВ, Пам Велидис точно каза "криенето с ножове беше супер хиперболизирано и преиграно".  Ама... решение на редакторите, рейтинг да има.

# 1 579
Я, то се превърнало в масова психоза.

# 1 580
Тя и Силви с този аргумент - “Докажете го”. Хитричко се измъкваше, че не била говорила НА Надя и че нямало доказателства.

# 1 581
  • България
Аз имам някакви спомени, че Туджаров в един епизод на Надкаст спомена, че Силви работи на "висока позиция", но не искаше да задълбава с подробности, защото работата й била свързана с политическа партия.

Фен е на ПП Атака и ПП Възраждане, фен е на Путин и е върла християнка. Може да работи във Възраждане.

Нямаме доказателства Силви какво е казала, само голите твърдения на Горджъса. После клюката се разнася из имението и хоп, набедиха я за вещица. Засегна се на играта, не обича да губи. По едно време кълнеше момичетата, че ще им се върне. Съмнявам се Силви да иска да нарани някого. След като Надя я попита какво е казала, Силви каза, че: "Каквото съм казала, съм го казала на играта." Скалъпен сюжет от продукцията. Продукцията е подучила Горджъса, Горджъса е излъгала Милена, и ето ви скандал.
А че Милена тръгнала да следи Силви до тоалетната, говори зле за Милена. Силви е абсолютно безопасна. Валерия, Барбара и сие колко заплахи казаха на синхрони, никой не направи проблем. Защо сега със Силви стана такъв скандал?

# 1 582
Леле, вчера беше като епизод от сериал на Стивън Кинг. То музика, то ефекти .. и горкото момче. Направо го съжалих. В двора от едната страна крещят ,а от другата се опитва да не чува и да целува.

# 1 583
Този сезон май не съм писала. Трудно го следя. От време на време/когато ми доскучае/ гледам по 1-2-3 епизода наведнъж. За мен е най-слабия сезон до сега.

За снощи - Силви не е съвсем в ред и макар повечето неща да са само във въображението й, на никого не би му било приятно да живее с такъв човек. Всеки има нужда от своите час, два спокойствие,  а съжителството със съквартирант, който те напряга си е направо упражняване на психически тормоз. Никой не е длъжен да й търпи лудостите, да й слуша тирадите и т.н. За мен трите девойки/съквартирантките/ са се оплакали на продукцията - те трябва да вземат някакви мерки - да ги разделят най-малкото в отделни стаи и за това са предложили цялата работа да се заснеме - там разговорчето между трите на столчета, после другарския съд на партито и накрая да оставят уж Алек да реши спора - като определено си му беше казано какво се изисква от него - кои две да остави последни и коя да отпрати и т.н. Т.е все пак успява да забъркат горе-долу един епизод, в който не ти се ще да превърташ напред.

Алек ми е най-антипатичния ерген до момента. А в началото си мислех, че ще се държи най-естествено. Не е добър актьор и много си личи как не  го кефят момичетата. Та той дори ги целува супер сухарски, все едно маркира целувка като актьори в театър или във филм.

Маги ми е много антипатична. Има страхотни крака и то само в рокля, по бански дупето й разваля всичко, но в лицето е много неприятна, непрекъснато стои с отворена уста като селска клюкарка, на такива хора някога им казваха, че ще лапнат някоя муха. Освен това е ужасна нагаждачка.

Надежда е  симпатична, макар да не е нищо особено, но никак не ми се връзка с Алек.

Това са му май фаворитките, аз го виждам повече с другата Надя или Йоана, но той си знае.

# 1 584
Силвия е патологичен лъжец. Другите дори да са преекспонирали някои детайли, то Силвия отрича абсолютно всичко и когато я питат кое как е протекло, обикновено увърта нещата и отговаря на съвсем друг въпрос. За мен тази жена има сериозен проблем и никога не бих допуснала такъв човек в обкръжението си.

# 1 585
Гледам Преди Обед и излъчват кадри от играта от снощният епизод. Цитирам Силва: “Не съм си мислила как някой изобщо ще си позволи да ми застава на пътя и да ми минава път, защото те просто не знаят с кой си имат работа и не е в техен интерес”.

Първо, за коя се мисли? Joy Това е игра естествено, че всеки иска да спечели. Щом има възможност да се разменят играчи, естествено че всеки ще се размени с играча, който води до момента. А Силва го приема лично и на живот и смърт, и още тук й личи психопатското мислене. А Надя си каза, че нейната стратегия е да се размени/възпрепятства играчът, който е най-напред и в случая това е Силви.

До защитниците на Силва: на Маги като й отнеха срещата, изкараха я от същата тази игра снощи - тя защо не започна да заплашва? Значи една може да приеме нещата (въпреки, че тук нея наричат злобна), а друга - не. И като започне да бълва змии и гущери, чак се намират хора да я защитават Grinning че била набедена.

# 1 586
Нормално вътре да се вживяват, те са в пълна изолация. Аз обаче нямам сили да се вживявам по тия измислени сценарии. Всичките са си относително нормални, с изключение на факта, че са склонни да участват в тая излагация.
Алек не знам как търпи целия цирк, погледът му става все по-отчаян.

# 1 587
Алек не знам как търпи целия цирк, погледът му става все по-отчаян.
Той е пиян на всички коктейли напоследък, много му личи. Погледът му се разфокусира с всяка следваща пейка среща.

# 1 588
Мария започва много да ме кефи.Визуално не чак толкова,но обрана с много точни коментари и не се бута във всички скандали.Нейната група участва,но тя в повечето случаи си мълчи.И ми направи най-искреното шоу с ергенчо.Тихомълком си го прикотка и нацелува.

# 1 589
Виктория е супер злобна  и да вземе да си оправи зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт