ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 182
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 560
Офф, защо Силви отклонявала и не си признала. А защо когато арестуват някого му четат правата и първото, което казват е "имате право да мълчите и т.н". Защо ли? Защото ако каже "Да, казах го НО не на сериозно, а на майтап .." после много удобно всичко след НО-то да изчезне и да остане само "Да, казах го". Още повече след като видя как я изпортиха и наклеветиха може всичко да очаква. А Милена не е много ясно от кого точно я е било страх, дали от Силвия или от Кристина, която веднъж вече и се озъби и замери с възглавницата, та...не бих се учудила ако Милена по-скоро от страх от нея се е съгласила да участва в оклеветяването. За псуването пак излезе от Горджъса, която явно и тук се упражнява да пише хорър сценарии...

Аз друго се чудех. Дали не го е казала, докато е била в образ. Подсмихвайки се. Това за хората. Онова за киселината няма как да е шега. Не знам, не знам. Липсва контекст. Лошото е, че свидетелите са Агата Криси, която обича историйките и Милена, чието мнение лесно можеш да повлияеш. Нани не каза нищо особено, защото не иска да се намесва. На продукцията определено ѝ омръзна Силви това да не иска, онова да не иска. Нани няма интерес да се скара с продуцентите и удобно потвърди с две думи. Може Силви нарочно да ги е гъбаркала. После обаче се е усетила, че Сашко ще я изгони и е почнала да отрича. Но въпросът е, че няма как да знаем.

Моят личен опит обаче и вътрешното ми усещане подсказват, че на сериозно е казала всичко. Има нещо в този поглед и всичко, което дърдори. Но пък така да я излагат пред цяла България не е редно, защото явно си има проблеми.

Най-много ме подразни Агата Криси. Това с ножове беше най-кринджавият момент досега (от последните два сезона, които съм гледала).

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 11:21 от Alucard

# 1 561
  • Варна
И театър да е , съжителство с такова куку в една стая не е за търпене, извинете..натоварващо и отвратително е да си около такива хора. Добре , че я разкараха , всеобщото мнение на момичетата там беше,  че не се трае тая хаховица. А не мисля , че всички случайно са не едно мнение Simple Smile 

# 1 562
За мен Горджъса снощи се показа като по-голям психопат от Силви. Най-малкото, защото нея я чух, а Силви - не. Селската ѝ лудост ескалира в някаква психопатщина на Горджъса.

# 1 563
И все пак не е за подценяване дори само заплахата с пръста по време на играта. Спомням си имаше един известен психолог, който беше убит от своя съсед, заради някакъв техен конфликт, който не е бил взет насериозно.Ледът е тънък...  Силви не е с биполярно разСтройство, там се сменят маниакални с депресивни епизоди. Други симптоми има.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 11:10 от akksy

# 1 564
Биполярните не изпадат ли от крайност в крайност? С периоди на повишено и на потиснато настроение?
Силви за мен по отношение на настроението е стабилна. Вечно невъзмутима и уверена в себе си.
Тя си изпада в крайности. В един момент се смее, сякаш не е имала по-хубав ден в живота си, в следващия става мрачна и почва да се кара, цупи и агресира. Познавам такъв биполярен човек. Като не си е пил хапчетата, може да те прегръща една секунда и да те набие втората.

Което не значи че Силви има такова заболявне, диагностицирането не става по снимка. 😁 Просто ми стана странно как тук се коментираше и изведнъж и участничките го споменаха.

# 1 565
Аз не мисля ,че е удачно да поставяте диагнози.

# 1 566
Силви, ако беше толкова интелигентна колкото си мисли, че е, можеше много елегантно да се измъкне от ситуацията. Че я бяха нарочили, е ясно. Но понякога битките не се печелят като стоиш и мълчиш. Странно ми е толкова дълго време след играта да е ядосана, че чак и заплахи да сипе, макар и в състояние на афект. И да е казала нещо, Криси и Милена го преекспонираха.
Брей, Милена как изведнъж придоби сила и увереност, когато тя трябваше да е в ролята на агресор. Не само че пряко се опълчи на Силви, ами и гласът ѝ не беше като на прегракнала бабка. Ама иначе се страхувала да влезе в басейна предния ден, да не би водата да е студена и го обяснява с толкова ужасен глас. О, моля те! Тя обича образа на многострадална Геновева, жертва на тормоз, обаче иска да се впише при модерната групичка. Според мен тя изобщо не е мила, хрисима и добра, а като повечето тормозени хора, тя е озлобена към външния свят.

# 1 567
Опит. Работила съм с такива хора.
Винаги знаят какво, къде, кога; не бавят, знаят дори и колко пари трябва да се дадат под масата, ако се наложи Grinning

Ще си намери работа без проблем, дотук Пеньо спечели сърцата и на баш скептичните около мен
Пак казвам, дано не се изложи в идущите серии
Ууу, да, с тези отлични качества вече и аз вярвам, че бързо ще си намери работа! Да ти имам опита...
Да. И като се има предвид и как изглежда самата Виктория, съчетано с този "слънчев" неин характер, много ще се котира на трудовия пазар за секретарки. Шефът да се пази да не му нахлупи някой класьор на главата каквато е свадлива.
Доста сексистко изказване. Какво жените трябва да са красиви секретарки, за да може...
За да може какво? Секретарка идва от "сикрет", да може да пази тайни, не да ги разгласява по националната телевизия. Елементарна професионална етика трябва да имаш когато си секретарка. Отделно добър външен вид и приветливост се изискват да, това е лицето на ведомството/фирмата.

# 1 568
В момента Силвия гостува в "Преди обед".

И аз снощи чух "оценям" поне на два пъти. Жалко за претенциите за интелект... Иначе е красива мома. Естествено, че всичко се преекспонира. Редактори, продуценти.. са казали.. ако те нападат, спазвай хладнокръвие, все едно не ги чуваш, свири им с хармониката, надсмей им се...

Естествено, че от продукцията гледат да си направят шоуто и да насъскат едни срещу други. Те нямат сметка от това Силви да им обясни като бял човек какво е имала предвид и да се извини. Те искат другарски съд, а тя да е с каменна физиономия.

И някой тук каза "Всички лъжат, а само тя не"? А защо мислите, че "всички" са чули въпросните реплики? Всички повтарят какво уж е чула една от тях и по приятелски проявяват лоялност и на принципа на стадото, нападат ... точно като чакали.

# 1 569
  • somewhere over the rainbow
ВижтИ, вижтИ, младата, красива, чаровна, умна, образована, топ, гига, мега дама с психопатски поглед ръси бисери по Бтв. Ако не беше жалка, щеше да е смешна.

# 1 570
Аз пък друго не разбрах - как си хем секретарка, хем мениджър социална отговорност? Човек ще реши, че в БФС един работи като за двама. 😁

# 1 571
И все пак не е за подценяване дори само заплахата с пръста по време на играта. Спомням си имаше един известен психолог, който беше убит от своя съсед, заради някакъв техен конфликт, който не е бил взет насериозно.Ледът е тънък...  Силви не е с биполярно разтройство, там се сменят маниакални с депресивни епизоди. Други симптоми има.

Аз не мога да си обясня, как човек, който  дори не изписва правилно думата разСтройство, е наясно толкова с диагнозите.

# 1 572
  • София
Скрит текст:
Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Ако някой го говори пред мен, ще реагирам. Ако някой ми каже, че друг го е говорил, ще се поинтересувам какво точно се е случило, защото чуждите свидетелства не са най-надеждното нещо. Помним разликата във версиите на историята с парцала, нали? А там видяхме с очите си какво се случва.

Ситуациите са различни! С парцала - пантерките лъгаха, за да спасят кожата на една от групичката им. И малко бяха гузен негонен бяга. А и Валерия си я виждаме - подмолна и интригантка, рев, сополи и след 2 минути мазната усмивка е на лице.

Тази ситуация е обратната - три жени, които досега не са започвали интрига поддържат една и съща версия, а Силвата дори не отрече в прав текст, заобикаляше темата. Не знам как не правите разлика.
Не защитавам другите и постъпките им, но има разлика между ситуациите.

Кои три жени? Горджъс, на която времето изтича и се чуди как да се задържи с нещо още някой ден. Видя се какви демонстрации прави вчера, като видя че се харесва на другите и е център на вниманието. Самата Миленка не е баш със света и ми се струва като човек, който може да бъде повлиян по хиляди начини. Надежда уж потвърдила, но тя самата нищо не цитира. Самата аз казах, че Силви вероятно е плещила (по собствените й реакции прецених), но без да съм видяла и чула точно какво и как, няма как да я туря смъртната присъда. Самият факт, че е вентилирала пред "приятелки", а не е заплашвала Надя директно, също е показателен. Цялата история е малко лов на вещици - някой казал и извадихме вилите. Силви може да е виновна, но не, думите на Горджъса не са достатъчни да съм категорична за какво и колко. Истината не се доказва по този начин.

# 1 573
Много си е адекватна Силви, всичко е сценарий на продукцията. Е самовлюбена е доста. Де да имах нейното хладнокръвие... Щях да рева до дупка ако бях в зверилника.

# 1 574
Силвия има нещо сбъркано в нея независимо от сценария! Била конкуренция! Това момиче има толкова грешна представа за себе си и лъже съвсем хладнокръвно.

Общи условия

Активация на акаунт