ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 197
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 020
Надкаст са пуснали преди малко подкаст с Васка. Имала паник атаки и припадала, не знам дали в предаването. Някой ако гледа да сподели пикантерии, на мен ми е скучна

# 1 021
  • София
Вече ще се впечатля ако някой няма паник атаки.

# 1 022
Тези паник атаки явно са много модерни напоследък.....

# 1 023
Не знам как е на планета Романтика, в България уви е така.
Трябва ти оправен човек е акцента, не мошеник
Така е, те пари под масата дават предимно òправните хора, не мошениците! 😁

# 1 024
А ако говорим кой официално е публикувал името и семейното положение на футболиста, извън спекулациите в социалните мрежи и жълтурките, които ги препечатваха, трябва да се сърди Домусчиев (или който там се е задействал да затваря усти и да отмъщава) на бтв. Техен собствен сайт публикува черно на бяло: https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/koj-e-futbolistat … S1ArQ15uAhIREkcm8

# 1 025
Тук упорито се насажда мнение, че освобождаването на Виктория от работа е свързано с участието й и разкритията. Видиш ли, разпространявала служебна информация в реалити предаване. Какво точно общо има БФС с любовниците на футболисите, хайде моля ви се.
Тези дни се смени директорът на БФС, той започна чистка там. Нагоре в коментарите някой сподели информация, че само за един ден са освободени 30 човека Тя е една от тях. Всеки ден се освобождават хора заради смяната на ръководството и това е нормално. Като дойде нов кмет, първата година е основно кадрова политика. Така е във всяка сфера. А Виктория, с БФС в CV-то си, ще си намери работа, не я мислете. Не всички шефове на компании следят Ергенът всяка вечер, че да им пука коя къде се показва.

# 1 026
  • Варна/Амстердам
Виктория може да е съкратена като протеже на някой, който също е уволнен.
Не мога да я харесам, с нищо не ме впечатлява подобно на другите участнички.

Миналия сезон определено имаше доста по-интересни персонажи. Дори съревнованието между Валерия и Елена беше някак спортсменско без подмолни игри и простотия каквито наблюдаваме във всеки епизод на този сезон.

Надкаст са качили епизод с Васка. Не съм им фен, но ми е интересно тя какво ще каже. Въобще тези подкастове никнат като гъби в последно време.

# 1 027
Тук упорито се насажда мнение, че освобождаването на Виктория от работа е свързано с участието й и разкритията. Видиш ли, разпространявала служебна информация в реалити предаване. Какво точно общо има БФС с любовниците на футболисите, хайде моля ви се.
Тези дни се смени директорът на БФС, той започна чистка там. Нагоре в коментарите някой сподели информация, че само за един ден са освободени 30 човека Тя е една от тях. Всеки ден се освобождават хора заради смяната на ръководството и това е нормално. Като дойде нов кмет, първата година е основно кадрова политика. Така е във всяка сфера. А Виктория, с БФС в CV-то си, ще си намери работа, не я мислете. Не всички шефове на компании следят Ергенът всяка вечер, че да им пука коя къде се показва.
И какво точно е БФС в CV-то по-точно, че не схващам? Да не е ФБР случайно? Някаква секретарка на някой във футболния съюз, прави кафета и вдига телефони. Много дефицитни умения...дори не може езика си да държи зад зъбите.....

# 1 028
Не знам как е на планета Романтика, в България уви е така.
Трябва ти оправен човек е акцента, не мошеник
Така е, те пари под масата дават предимно òправните хора, не мошениците! 😁
Говорим за БФС
Явно никаква никаква представа си нямате за какво иде реч и за вас примерно Гонзо е избран от пърхащи ангелчета с почтени вотове.
Keep believing

# 1 029
Васка защо изобщо се напъва да реве. Въобще не и се получи😁 Вече всички ме дразнят иначе.

# 1 030
А Силвиту горкото дори не може да разпознае кой и е приятел и кой враг. Горджъса  бълва змии и гущери срещу нея, а тя "ти си ми приятелка". Горкото малко Силви, кой го заключи в тая  клетка та го скри от самото него. За нея ми е по-жал отколкото за Милена. Милена поне е наясно с травмите си, дефицитите си и донякъде има план за справяне, работи над себе си. А това милото е в пълно неведение.
Милена ако и тя в ролята си на многострадална Геновева се обърне срещу Силви, не виждам причина да бъде съжалявана. Би значело че и на нея й се иска да бъде от съдниците, не от сочените с пръст, но в училище не й се е отдавало. Вече е захитряла и тя като Валерия използва личните си драми за облаги и манипулация

# 1 031
Говорим за БФС
Явно никаква никаква представа си нямате за какво иде реч и за вас примерно Гонзо е избран от пърхащи ангелчета с почтени вотове.
Keep believing
Въобще не ме интересува ни Гонзо, нито БФС, нито нищо свързано със смешката бг футбол, та да събирам и излишна информация. Grinning

# 1 032
Уф, футбол ли сега? Вместо момите?

# 1 033
Опит. Работила съм с такива хора.
Винаги знаят какво, къде, кога; не бавят, знаят дори и колко пари трябва да се дадат под масата, ако се наложи Grinning

Ще си намери работа без проблем, дотук Пеньо спечели сърцата и на баш скептичните около мен
Пак казвам, дано не се изложи в идущите серии
Ууу, да, с тези отлични качества вече и аз вярвам, че бързо ще си намери работа! Да ти имам опита...
Да. И като се има предвид и как изглежда самата Виктория, съчетано с този "слънчев" неин характер, много ще се котира на трудовия пазар за секретарки. Шефът да се пази да не му нахлупи някой класьор на главата каквато е свадлива.
Доста сексистко изказване. Какво жените трябва да са красиви секретарки, за да може...

# 1 034
  • София
Прави ми впечатление че никой от известните(по какъвто и да е начин)личности не следват салона на Габа в инстаграм.
Уж нямало лоша реклама,ама🤔

Общи условия

Активация на акаунт