ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 876
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 615
Ах, пуснах тв и на какво попаднах
Тези жени наистина са гадни и долни агресивни тормозителки

# 616
Евтинджосът защо си отвори устата, за да нарича Виктория Цър-пър? Гнус ме е от всичките тази вечер.

Като всяка вечер 🙄

# 617
Много ревнива Виктория. От малкото, които наистина го харесват, обаче.

# 618
Тия моми не ги слушат главите... И Тейчето, и Викито, и Магито, и Силвито, и Барбито... пълни карикатури. Виктория като обидената съпруга нещо се въобразява. А, така, Алеко, нахокай ги, че се самозабравиха!

# 619
Васка да си ходи, няма никакъв смисъл от нея.

# 620
Ай, ще ме анатемосате, но Тея направи шоу. Както тя си знае и колкото й се простират възможностите, но предпочитам такова "шоу", отколкото слъзливите истории и фасоните на делулуто Виктория.

# 621
А, Васка каза 2 думи Laughing

# 622
Нали уж нямаше да участва в междуособици. Или това го каза предния ерген, мешат ми се 🤣

# 623
Пред цупене то на Виктория и танца на Теа , ако съм мъж бих избрала второто .
Хайде пак , другарски съд 🤷🏼♀😀 На Маги и е ясно , че Теа няма шанс .

# 624
Валерия не спира да шокира с истории и неадекватно поведение.
Как за секунда, не трепна докато разказваше за този побой, а се смееше като все едно разказа виц.
 Ако е истина е ужасно, ако лъже два пъти по- ужасно за нея като човек.

# 625
Магда сега какво, смени лагера ли?! Седи и се хили с тези кухите лейки като в 6 клас. А уж имаше претенции да е по-умна и сдържана от тях. Сля се със стадото пантерки.
Алек не смятам, че беше във възторг от еротичните танци. Прекалено неудобно му беше, дори и да му е било хубаво.

# 626
  • България
Маги защитава жрицата на любовта! Страшен морал и защита се лее от екрана тази вечер. Токсик.

# 627
Хайде, Маги, измисли си нещо. Фалш.

# 628
Логореята на Магдалена ми отнема по 50 жизнени точки във всеки епизод. Надявам се скоро Нани да издуха тая леля от хоризонта Grinning

# 629
1. Що си такава лоша!
2.Аз не съм тук да съдя никого!

Thinking

Общи условия

Активация на акаунт