ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 807
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 675
Как си присви очите, като я целуна. Не я харесва.

И мен ме е жал за Виктория. Странна е, не винаги по хубавия начин, също така бая злобее и завижда, но поне е някак искрена.

# 676
Много обсъждаме Теа, Бичето и сие, но Йоана, в реалния живот....Това е истински проблем. Без да съм на страната на Магдалена, от к"ъв зор Йоана ще рови, провокира и генерализира чужди емоции, че и спори, за тях, за чуждите емоции😳

И Алек целува Виктория, този е ненормален!!!!

# 677
  • На Изток от Рая
Това за мен си беше целувка от съжаление, не знам Виктория дали го разбира.

# 678
Най-интересната и естествена пейка-среща е тази с Вики.
Дали?

# 679
Най-интересната и естествена пейка-среща е тази с Вики.
Пълен криндж.

# 680
Алек като пийне повечко и му светнат очичките и започва да ги целува на ред, от съжаление.

# 681
Какво моля, аз съм отговорна жена и рекламите гледам, не ходя да пуша. Виктор Ергенов 1-ви рекламира някакви си кредити.
Не са и жълти зъбите на Виктория.

# 682
Уау!Уау!Уау! Това се казва момент!

# 683
Алеко повече в синхроните говори, иначе на мацките не казва много много за себе си. Евгенчо беше по-приказлив и откровен с тях.

# 684
Какво моля, аз съм отговорна жена и рекламите гледам, не ходя да пуша. Виктор Ергенов 1-ви рекламира някакви си кредити.
За целувката беше. 😂😂😂

# 685
По-скоро на другите са им толкова изкуствени, че нейните изглеждат жълти на фона на тях. Захапката е доста по-голям проблем в случая.

# 686
Ох, как му личи на Алек, че въобще не му е приятно да целува Виктория. Целувките им са едни кратки и все събира смелост преди да я награби. Сега насъбра инерция и за първи път да я награби както си трябва, ама за коя ли си мислеше в това време... Rolling Eyes Много ми е криндж. За мен е изключително непривлекателна не само външно... И как все си проси комплименти от него и той се чуди какво да си изсмуче от пръстите.
Колкото повече я целува и ѝ дава надежди, тя толкова повече ще му прави фасони. Дано я изгони скоро!

# 687
Мисля, че на Сашко му липсват жени/ женска ласка като цяло и не подбира много вече. Това не означава разбира се, че някои от дамите вътре наистина не му харесват.

# 688
  • България
Пак ли тази?!

# 689
Нани изглежда на 50...
О, Валерия преживя катарзис и сега ще го играе получила проблясък.

Общи условия

Активация на акаунт