ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 868
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 660
Йоана е типичен гаслайтър. Провокира те да покажеш емоции и после те наказва с тези емоции. Няма по-добра манипулаторка от нея в това шоу.

Мила Михова, ти ли си?

# 661
Може би откачам, но Вики ми изглежда все по- симпатична, а първите епизоди ме плашеше да я гледам. Но защо да е по-грозна от Маги например....не е толкова грозна, просто не е красива, нормална е.
При Вики зависи щ. С пусната коса на една страна изглежда ок.

# 662
  • София /Абсурдистан
Аз пих аналгин! Това моето е мазохизъм... Тея вируси са направо кошмарни, всичките до една!
Как аналгин?! За по-тежки субстанции е положението.😃
Налейте си по едно Simple Smile

# 663
И аз почвам да се смея... Налудничаво! Като в някакъв хорър се чувствам и очаквам от шарена кутия да изскочи страшен клоун с писклив смях.
Ми ще си налея! Приспивателно! Joy За спасение.

# 664
В случая смятам, че това че един човек се смее, не означава, че му е забавно. Аз примерно се смея, когато някоя ситуация ме притеснява или е нелепа, но не означава, че ми е приятнa. Neutral Face

Нон стоп и аз се смея срада и четв.вечери Joy

# 665
Не е нормална, непропорционална е откъдето и да я погледнеш. И не защото природата с това я е дарила, а защото така е решила да се обезобрази сама. Просто от време на време й правят добре косата и това тушира цялата гротеска. А отвътре си е чисто и просто грозна манипулаторка.
Може би откачам, но Вики ми изглежда все по- симпатична, а първите епизоди ме плашеши да я гледам. Но защо да е по-грозна от Маги например....не е толкова грозна, просто не е красива, нормална е.

# 666
Хич не ми е жал за Виктория, изтъкана е от злоба. С нос в небето и всеки ѝ е длъжен. Плюс това залага на това да очерни другите пред Алек, вместо да се опита да го спечели с качества си.

# 667
Алек малко си ги манипулира като Гената. Харесвал Вики по техния си начин. Значи те двамата с Вили си имат техни си неща. Чети между редовете - като на двойка.

# 668
  • София
Оф голяма скука беше срещата, а и наистина Маги фалшивее. Все  едно я беше репетирала тази среща цяла година.
Калеко Алеко отвори бюрото жалби и оплаквания.  Квартет Злобил наистина им си лепва ... на групичката. По нищо не се различават от пантерките . Единствено Мария прави леко изключение там. А на Йоана и Надя, все едно всички са длъжни да им дават обяснения за всичко и едва ли не да слуша и изпълнява чинно каквото кажат...
А Силви днес къртииии. Явно е и единствената която може да вземе страха и на Конан Барбарина. А Виктория май направи голяма глупост, като уж наказа Теа, ама направо и изписа веждите. Все пак нейният креативизъм не можеш да го спреш, като наводнение е.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 23:07 от Lupuss

# 669
Ми на мен пък ми харесва Вики, а останалите ми се виждат вече грозни.

# 670
Гледам го Виктор в рекламата, много е пластмасов и фъфли с тия изкуствени зъби точно като дядовците когато си сложат кастанети. Ще го затрият хубавото момче Алеко тия кукувици.

# 671
# 672
  • България
Най-интересната и естествена пейка-среща е тази с Вики.

# 673
Някой трябва да плати на Алек вредни

# 674
Е, целувка, колкото да спре да се сърди. Разбира ги Алек.

Общи условия

Активация на акаунт