ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 872
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 645
  • Street of Dreams
Срещата с Теа беше най-добрата среща в предаването  🤣

# 646
Пък аз джин-тоник, така и така всичкото е вариете.

# 647
Валерия е влезнала в ролята на жертва в живота и по този начин предизвиква агресия в партньора като постоянно му вменява вина и невъзможност да се докаже и чувства като мъж.

# 648
Магдалена е непоносима. Еххх , Елена, Елена, къде си...

# 649
Маги, че е натоварваща и дразнеща е факт, ама тази пък Йоана за каква се взема, че да ѝ държи сметка защо се радвала?!? Те ако вземат Теа като фактор, значи имат грешна представа за Алек... Като цяло много ме дразнят Йоана, Надя и Виктория, постоянно са фокусирани върху другите и все негативизми се чуват от техните усти.
Не, че другите ми харесват, простеят яко пантерките, но толкова са им възможностите, поне не се правят на нещо, което не са.
Виктория е толкова далеч от реалността, че просто нямам думи. Confounded Спечели му вниманието с поредния фасон, защото иначе не успява...

# 650
  • София
Офф, великолепните клюкарки пак търсят сметка...
А точно този въпрос ме интересува - защо не се съсредоточат върху Алек?
И ей така до 37 и после край Joy

# 651
Адски ми е жал за Вики

# 652
Йоана е типичен гаслайтър. Провокира те да покажеш емоции и после те наказва с тези емоции. Няма по-добра манипулаторка от нея в това шоу.

А, Викиту, 10 метра под земята бих се заровила от срам, ако мъж ме натири така. Баси скандалния сезон. Криндж до небесата.

# 653
Алек направо харем да си направи. Всичките ги харесва. Голям актьор.

# 654
Може би откачам, но Вики ми изглежда все по- симпатична, а първите епизоди ме плашеше да я гледам. Но защо да е по-грозна от Маги например....не е толкова грозна, просто не е красива, нормална е.

# 655
Аз пих аналгин! Това моето е мазохизъм... Тея вируси са направо кошмарни, всичките до една!
Как аналгин?! За по-тежки субстанции е положението.😃

# 656
Вики ми стана симпатична като човек. Предпочитам Алек още днес да я изгони, да не й дава напразни надежди. Ранима душа е, макар да се прави на силна.

# 657
В случая смятам, че това че един човек се смее, не означава, че му е забавно. Аз примерно се смея, когато някоя ситуация ме притеснява или е нелепа, но не означава, че ми е приятнa. Neutral Face

# 658
Ама как им разпалва надеждите Hands Ok Hand

# 659
Виктория е наистина "цър-пър", но не заради външния вид. Поведение на големи сме срещу сродни, но много малки срещу застрашител е поведение точно на наименованието, което са и дали.

Общи условия

Активация на акаунт