ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 857
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 630
Магдалена я удряше токът, като погледнеше към Алек и Теа, докато тя му се натискаше, чак прехапваше устни, а сега се прави на широкоскроена и дудне ли, дудне..

# 631
Нани и Катето какви хитруши са, никъде не се месят, само пърхат с мигли и си хубавеят.

# 632
Оф Маги… ми права е! Голям кеф няква да му сяда в скута на “момчето ти”

# 633
Недейте така Магито е един много искрен и истински човек.. много познат парвеню фалш.

# 634
Аз ако бях мъж нямаше да издържа на това тяло на Теа и после да ходя да си лягам сам в къщата месеци наред.

На Маги физиономията й се променя като заговори, някак се издължава и ме дразни. И да, странно е на Маги да не й пука, по-нормална ми е Виктория, момичето го харесва, искам да ходи на среща.

# 635
  • here and now
Освен, че ги обличат еднакво Алек и Магдалена, и едни и същи реплики им дават....

# 636
Време е да си ходи Вики. За нея е по-добре. Прекалено много е във филма.

# 637
  • България
Васка знае само 1 реплика: "защо коментирате момите, а не гоните Алек?"

# 638
Офф, великолепните клюкарки пак търсят сметка...
А точно този въпрос ме интересува - защо не се съсредоточат върху Алек?

# 639
Аз пих аналгин! Това моето е мазохизъм... Тея вируси са направо кошмарни, всичките до една!

# 640
  • Paris
Нана защо е с прическа като овца днес 😀 кой фризьор и го причини това

# 641
Мария ми е любимка!

# 642
  • Валенсия
Maгдалена, до вчера, когато не беше толкова сдушена с малките хитрелки не им се репчеше така докато и те злорадставаха против нея, така както сега се зъби на Йоана.

# 643
Йоана е права тук, пък макар и злобна.
Теа ми е доста неприятна, защото предлага себе си само като плът, никаква дълбочина не показва.

# 644
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Егати злобните пачи! Две прости групички се ръфат една срещу друга. Яд ме е на себе си, че ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт