ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 303
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 900
Васка цяло предаване не излезе извън лилавия edit, но в епизода, в който хвърчи - няколко синхрона. Joy Класика! За мен е най-красивата сред всички, но и живото доказателство, че едната гола визия не е достатъчна, ако няма субстанция под повърхността, живец, нещо да запали искрата.

# 901
Ето ви мнението на моя мъж за момичетата: Виктория- Само тя работи ,единствената влюбена,обсебваща,няма шанс да спечели. Благодарен й е,че ни отърва от брат Габриел! Валерия- Екзотична визия,лесна за мъжете,няма желание да се откъсне от токсичната си среда .Привлича я силата,а не интелекта. Горджас- Нечистоплътна,ужасна кожа,жилесто тяло.Антипатична,ууххх(потриса се) Надежда-Спешно да си измие косата.Лъха му но обор-кравешки поглед и овча коса.Прикрита кака. Силви-ретро кукувица. Надя -най-хубавото дупе там.Сладка в лице.Вкички жени сме ключалки. Йоана-не е хубава Барбара-разчита на Виктория да ни отърве й от нея.Егати боздугана-анти жена. Киара -много хубава,няма грам чар. Теа-няма мъж ,който не иска да му се кълчотат така,забавна,става за разнообразие.Мария-никога не бил й обърнал внимание.Маги -(тук става страшно) Кощрамба,жираф,столична бръмчалка,много обиграна. Катя- Много сладка,нежна,красива. Е,това е! 😂😂И мъжете са си клюкари😉

# 902
Обаче Виктория дето се държи като ревнивата съпруга верно ще си изиграе лоша шега…

# 903
Може вече от нямане на друго да търся под вола теле. Но и според мен е станало нещо с Васка, за да я разкара сега и да не покажат нищо от комуникацията им. Супер неловко беше като си тръгваше - не можаха да се погледнат направо.
Може да е получил предупреждение от гаджето и да внимава в картинката ако не иска  да си има неприятности след предаването...

# 904
Аз не приемам Васка за красива. Много е хубава, определено. Но чак красива - не. Просто изпъкваше на фона на всичките с окепазени корекции.

# 905
Освен Габриела и Васка, кои други се предполага, че са били с приятели извън предаването?

# 906
Сладък е много ергенчо с физиономиите си и как се справя с всички изненади, които му предоставят момите.
Не мога да я харесам Виктория. Много ми е несимпатична и драма куин. Постоянно кара Алек да се оправдава-пък какво казал , пък защо не дошъл и тн. И коментарите ѝ са повечето злостни макар и точни. Алек смятам, че по сценарий се занимава изобщо с нея не ми казвайте, че виждате химия.
Вижда се какви жени харесва той(като повечето мъже)красиви, лежерни характери, които го оставят да бъде джентълмен,а и не го напрягат.
Вниманието към Мага също смятам, че е по сценарий и там не е отпуснат, а си рецитира репликите.
Някой сеща ли се в кой епизод беше голямото мляскане с Нана? Искам да си потвърдя теорията за химията. 😁
А с Мария целувките бяха огън, но.. той след това намекна, че ТЯ имала първично желание към него и той видиш ли не отказал.Може и да е вярно щото през другото време не ѝ обръща много внимание.

# 907
По-назад някой беше казал, че мъж Водолей не се впечатлява от визия.
Не знам кой го е казал, но смятам, че е абсолютно вярно! На мъж водолей му дай душа и ум. И ако ще да си най-големият крокозъбел за всички останали, той ще те гледа с нежност и обожание.
Аз го бях казала 😊и си вярвам абсолютно😋сега още повече като следя и особата на този водолей на екрана..

# 908
Прилича но овца
Между другото Надежда страшно ми прилича на жената на Нотариуса дето го гръмнаха. Тия дни наводниха нета с нейни снимки та ми направи впечатление.
E стига де ,нищо общо няма.

# 909
Малко съмнително ми се струва да се е привързал толкова към нея, че да го трогва фактът, че си има гадже отвън.

# 910
Сладък е много ергенчо с физиономиите си и как се справя с всички изненади, които му предоставят момите.
Не мога да я харесам Виктория. Много ми е несимпатична и драма куин. Постоянно кара Алек да се оправдава-пък какво казал , пък защо не дошъл и тн. И коментарите ѝ са повечето злостни макар и точни. Алек смятам, че по сценарий се занимава изобщо с нея не ми казвайте, че виждате химия.
Вижда се какви жени харесва той(като повечето мъже)красиви, лежерни характери, които го оставят да бъде джентълмен,а и не го напрягат.
Вниманието към Мага също смятам, че е по сценарий и там не е отпуснат, а си рецитира репликите.
Някой сеща ли се в кой епизод беше голямото мляскане с Нана? Искам да си потвърдя теорията за химията. 😁
А с Мария целувките бяха огън, но.. той след това намекна, че ТЯ имала първично желание към него и той видиш ли не отказал.Може и да е вярно щото през другото време не ѝ обръща много внимание.

Е, то е ясно, че е така ще каже, че ТЯ имала желание, няма да си признае я. И точно затова и не и обръща внимание.

# 911
Мария, Кристина, Силви - адски ретро са ми. Като излезнали от чалга клип от 2004г.
Валерия.. на една нейна дума не вярвам. Изобщо не си отива с Алек нито визуално, нито като характер, но явно ще я жалим почти до края и тя все ще има някоя сълзлва история за разказване.
Тея им изнесе целия сезон. Като я махнат само леля Маги ще гледаме сигурно.

# 912
Видео с ВАСКА след отпадането от "Ергенът". Била шокирана, че Алекс не избрал нея Grinning Grinning Grinning

# 913
Ей ме и мен след снощния епизод.
Магдалена и Алеко са ми тотален криндж, става ми неудобно да ги гледам.
Наистина му е като леля като тук изобщо не визирам годините й, аз също съм над 30годишните къртачки.
Просто не си подхождат и е очеизвадно. Тя е прекалено властна и настъпателна до досада.
Между Алеко и Надежда наистина има химия ама аз такава виждах и между Елена и Гената пък тя каква излезе..
Тя ми е прекалено лигава и мъркаща за възрастта си, но поне не го обсебва като Магито.
Тъкмо великолепната злоба бяха почнали да ми стават симпатични и снощи тотално отново си обърнах мнението за тях към лошо. За мен те са там да клюкарят и да обсъждат останалите и мисля, че притежават истинска злоба докато пантерките са просто простакеси с примес на злобни черти.
Виктория не знам как не го наби, когато тръгнаха към диванчето, но смятам, че тя е една от малкото, които наистина проявяват интерес към Ергенчо. Целувката няма да я коментирам. Кринджжжжж..
Това си беше наистина епизодът на Теа логорея. Колкото и пошло да беше, със сълзи се смях.
Валерия наистина много трябва да работи със себе си. Това да обясняваш с усмивка, че си бил жертва на насилие си е равносилно на психопатия. Както казах преди съдейки по голямото промо ще си я гледаме и занапред..
Силви е тотална кукувица. Смея се и с нея, довечера ще е забавно. Просто си я представям с някой бухал като нея и падам от стола.
Абе пак казвам яко кринджаво ми е всичко в тоя сезон Grinning
Точно малките са злобни. Обиждат и после - ааа, ама то на шега. Шегичка. Ние сме малки и недорасли - всичко ни е простено. Ами не. Има граници, които не трябва да се преминават. Проблемът, когато Валерия бършеше Надя с парцала, не беше самият парцал дали е чист или не. Самото действие, което е изключително унизително за Надя и коментарът, че и да избърше лицето на Надя, няма да помогне. И после, ааа ама то на шега, те детински се държат. Ами при Валерия липсват авторитетните фигури, които да я държат в строя и да и дават пример и това много си личи. Пък песничката за Виктория не искам да коментирам. Постоянно да я наричат Цър-Пър също е много безсърдечно и злобно. Та определено "малките" са много, ама много по-зле.

# 914
И  другите не остават назад, сега какво Магдалена я захапаха.

Общи условия

Активация на акаунт