ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 293
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 885
гледам разните подкасти и се оказва,че една част от момичетата се познават още от преди Ергенът...е какъв кастинг е тогава?

иначе, аз май на никой не симпатизирам. едните са мн нахални, другите пък седят на дивана и гледат тъжно. даже в самите групички има разделения... но силно се надявам Сашо да е чул реакцията на Теа след като даде розата на Силви...

# 886
Направи ми впечатление като казаха, че Маги от няколко дни вървяла намусена из имението - което се забелязва и на коктейли/синхрони - според мен това и е нетърпимото качество, че влиза в "криви" периоди, в които никой и нищо не помага.
Познавам такива хора, дупе да му е яко на който се хване с такава жена

А то сигурно има само поводи за радост в тази къща... Честно казано вече очаквам всичките да изкукат, тук често се споменава, дори и вчера, че били заедно от 5 дни, от 10 дни, но всъщност когато излезе пиянката Христиана, вече са били над 20 дни в къщата. Та до този момент, вече със сигурност е повече от месец, което едва ли е лесно.

# 887
И на мен ми излезе тази реклама с Катето, но на мен не ми харесва…

# 888
  • somewhere over the rainbow
Много ми харесва Виктория
За първи път в ергена имаме такова силно същество (макар че всяка бръмчалка и неуверена убавица е майстор на статусите колко силен характер била). Устойчива психика, хем отчита кога и как и се качват на главата, хем избира да не го приема на сърце.
Нито грам не ме дразни, въпреки, че има с какво - и външно и със забележки
Натурално силен характер, дрънка и приказва озлобено, но реално не виждам злоба - да я измисли, да я насочи, да я приложи. Винаги в рамките на fair play ("аз сега ще ти затворя устата, но по тая и тая причина")

Казаха и твърде слаба, но на мен ми е идеална, хубава кожа (на тялото), фини ръце, лека фигура
Дано не се изложи в следващите сезони да ми угасне симпатията
Подкрепям всяка дума.
Да, джаста-праста е, но много премерено, на ръба на добрия вкус. Знае точно в кой момент да спре, за да не премине границата.
Жалко, че и в реалния живот такива хора се смятат за злобни. Харесвам я и искам да имам /и за щастие имам/ такива приятели.
Радва ме, че в анкетата групата на т.нар. "злобарки" е най-харесвана.

# 889
А направи ли ви впечатление, че имаше накрая някаква заигравка между Алек и Мария, при розораздаването? Мария казваше – той гледа мен и казва друго име. Тук имаше нещо и аз подозирам защо го прави. Защото, според мен, на дивана с Мария той НАИСТИНА изпита  чисто сексуално привличане. Сега я "наказва" затова, че заради нея е бил видян така да се каже по бели гащи. Т.е. извън играта, извън преструвката, извън КОНТРОЛА му. Мъжкото его не обича да бъде изловено извън контрол.

# 890
Васка по БТВ.
Я, имала глас! Била мис София.
Говори гладко и елементарно, като фолкпевица. Благодари на почитателите /двама?/. Оплю четворката.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 10:45 от N_A_N™

# 891
Васка има не повече от 27 думи в речника. Sob

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 11:43 от welcometoheaven

# 892
  • София
А какъв е проблема, че се познават участничките? Мен ме дразни само че го крият и се правят на луди. По другите формати също се познават.

И аз съм  водолей, пък визията ми е много важна, ако някой не ме привлича физически и най- прекрасния човек на света да е, ще си остане в графа приятелче.

# 893
Ей ме и мен след снощния епизод.
Магдалена и Алеко са ми тотален криндж, става ми неудобно да ги гледам.
Наистина му е като леля като тук изобщо не визирам годините й, аз също съм над 30годишните къртачки.
Просто не си подхождат и е очеизвадно. Тя е прекалено властна и настъпателна до досада.
Между Алеко и Надежда наистина има химия ама аз такава виждах и между Елена и Гената пък тя каква излезе..
Тя ми е прекалено лигава и мъркаща за възрастта си, но поне не го обсебва като Магито.
Тъкмо великолепната злоба бяха почнали да ми стават симпатични и снощи тотално отново си обърнах мнението за тях към лошо. За мен те са там да клюкарят и да обсъждат останалите и мисля, че притежават истинска злоба докато пантерките са просто простакеси с примес на злобни черти.
Виктория не знам как не го наби, когато тръгнаха към диванчето, но смятам, че тя е една от малкото, които наистина проявяват интерес към Ергенчо. Целувката няма да я коментирам. Кринджжжжж..
Това си беше наистина епизодът на Теа логорея. Колкото и пошло да беше, със сълзи се смях.
Валерия наистина много трябва да работи със себе си. Това да обясняваш с усмивка, че си бил жертва на насилие си е равносилно на психопатия. Както казах преди съдейки по голямото промо ще си я гледаме и занапред..
Силви е тотална кукувица. Смея се и с нея, довечера ще е забавно. Просто си я представям с някой бухал като нея и падам от стола.
Абе пак казвам яко кринджаво ми е всичко в тоя сезон Grinning

# 894
А направи ли ви впечатление, че имаше накрая някаква заигравка между Алек и Мария, при розораздаването? Мария казваше – той гледа мен и казва друго име. Тук имаше нещо и аз подозирам защо го прави. Защото, според мен, на дивана с Мария той НАИСТИНА изпита  чисто сексуално привличане. Сега я "наказва" затова, че заради нея е бил видян така да се каже по бели гащи. Т.е. извън играта, извън преструвката, извън КОНТРОЛА му. Мъжкото его не обича да бъде изловено извън контрол.
Ами той след целувката с нея доста задълго се изгуби. После се завърна освежен и си личеше, че си е мокрил косата. Само си представям какво му се е наложило след срещата с Мария.

# 895
Ами той след целувката с нея доста задълго се изгуби. После се завърна освежен и си личеше, че си е мокрил косата. Само си представям какво му се е наложило след срещата с Мария.

Toй снощи и след театрото на Теа изчезна и не я продружи на връщане при останалите.
Ходил е пак да се "освежи" Grinning

# 896
Може вече от нямане на друго да търся под вола теле. Но и според мен е станало нещо с Васка, за да я разкара сега и да не покажат нищо от комуникацията им. Супер неловко беше като си тръгваше - не можаха да се погледнат направо.

# 897
Сигурно и тя е била с гадже навън. Но щеше да бъде тъпо да се повтори сценария от предишния епизод под надслов: "И ти ли, Васке?!"

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 11:48 от Анонимен

# 898
Според мен, снощи с Теа също се възбуди. Т'ва тежко мигане и премрежен поглед от негова страна са ясни на всички тук. На мен не ми е пошло да свириш по тази струна на мъжката душа.

# 899
По БТВ обсъждат Ергенът. Пак досадната Пам, която всичко знае, всичко може, за всичко има мнение, вечно някой е онеправдан, все има някаква несправедливост... Много взе да ме напряга вече тази жена.
Верислав е там, сред кокошарника, човекът има най-трезви разсъждения и не ме дразни по никакъв начин. Просто не взима нещата навътре и не се тръшка.

В анкетата гласувах за "Дърти-Кърти" естествено. Надежда, Ивелина, Магдалена, Милена ми допадат.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 10:57 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт