ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 288
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 870
Много неловко беше, когато Васка си тръгваше. Личи си, че никога не е имало химия между двамата, не знаеше какво да й каже дори. Аз лично усетих "отвращение" от него към нея...просто така го почувствах. По-назад някой беше казал, че мъж Водолей не се впечатлява от визия. Имам чувството, че е видял нещо много повърхностно в това момиче, което го е отблъснало. Ще ми е интересно я чуя как върви мисълта й в някой подкаст.

Докато не видя днешния епизод и не чуя, че е заплашвала с киселини и такива неща, не мога да коментирам поведението на Силви. От друга страна, малко ми е за пред камерите поведението на неГорджъс с криенето на ножове и крещенето - "Ти няма да спиш в това легло!". Но както видяхме, екранното време е злато за тази.

Валерия, Барбара и неГорджъс биха били идеални батки бодигарди на брат Габриел.

# 871
Много ми харесва Виктория
За първи път в ергена имаме такова силно същество (макар че всяка бръмчалка и неуверена убавица е майстор на статусите колко силен характер била). Устойчива психика, хем отчита кога и как и се качват на главата, хем избира да не го приема на сърце.
Нито грам не ме дразни, въпреки, че има с какво - и външно и със забележки
Натурално силен характер, дрънка и приказва озлобено, но реално не виждам злоба - да я измисли, да я насочи, да я приложи. Винаги в рамките на fair play ("аз сега ще ти затворя устата, но по тая и тая причина")

Казаха и твърде слаба, но на мен ми е идеална, хубава кожа (на тялото), фини ръце, лека фигура
Дано не се изложи в следващите сезони да ми угасне симпатията

# 872
Hazel, +1
и аз силно ѝ симпатизирам, въпреки това, което е направила с лицето си. Именно като характер е много отличаваща се. То си личи и къде преиграва нарочно, заради нуждите не продукцията. Но ми харесват в много от случаите разсъжденията ѝ.

# 873
Съгласна съм, всеки има своя чар.
Грозни хора няма, за мен е по-важно качествата, които човек притежава, интелекта и емоционалното му ниво на развитие. Забелязала съм, като цяло, че някои от момичетата са по-хубави без грим, а други грима ги отваря, червилото подчертава устните им и т.н. Например Катето много ми харесва с очната си линия.

# 874
По-назад някой беше казал, че мъж Водолей не се впечатлява от визия.
Не знам кой го е казал, но смятам, че е абсолютно вярно! На мъж водолей му дай душа и ум. И ако ще да си най-големият крокозъбел за всички останали, той ще те гледа с нежност и обожание.

# 875
Не проумявам как някой може да харесва характера на Виктория.

Виктория, барабар с другите 3, са изключително злобни жени. Такива хора не искам и на улицата на срещам.
Това, което бълват за другите, си го мислят за себе си.

# 876
А ние тук какви сме? Като сравняваш техните приказки и нашите писания? Мислиш ли, че сме по-различни? Разликата е в изразните средства...

# 877
Мммм, не мога да се съглася, че мъжете Водолей не се интересуват от визия. Напротив. Но обикновено оценяват неща, които не влизат в общоприетите рамки. Или не просто визия, а комбинация от качества: красота+ум, или красота+морал. Водолеите имат силно изострено чувство за морал и духовност и поне от преките ми наблюдения, ако не харесат някого от самото начало, трудно му дават шанс изобщо. Много разчитат на интуицията си, макар и нерядко тя да ги подвежда. Същевременно, държейки на морала, не винаги се отнасят справедливо към хората. Като цяло, ако има някой страдащ и низвергнат, първи те ще му подадат ръка. По отношение на любовта, доста бързо изстиват. Трябва им някоя жена със страшно много и разнообразни занимания, която да не се фиксира изцяло върху тях, защото неминуемо ще се почувстват задушени.

# 878
Силви е биполярна, с по-чести епизоди на маниакалност. Личи си доста на моменти.
По- скоро ми се вижда неадекватна. Опитва се да играе някаква роля, но толкова е объркана в сюжета, че реагира много хаотично.

Виктория прекали с обидите си и грозните коментари. Време е да си върви и тя.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 09:52 от Коте_моте

# 879
Такива като Силви си представям, че на кастинга са били в образ, за да ги вземат. И после така се получава, че вече влезли веднъж се лутат между това, да следват линията на представения образ или да бъдат себе си. Нека бъдем честни, че ако Силви не изглеждаше леко не на център, едва ли щеше да бъде одобрена за формата.

# 880
Виктория и Надя са ми най-отвратителните същества тази година. Категорично! Йоанна не изостава много и тя.
Срещата с Маги не ми хареса. Тази жена започва да ми става антипатична с поведението си. Тя ако на третата седмица се държи така, какво ще я правят на финала, ако не е избрана. То ще е страхотен срив при нея.
Химията с Надежда обаче я има, пролича си и за мен. А тя самата ми допада. Има наистина меко и светло излъчване и пуска много сладки коментари. Струва ми се ненатоварваща и мила.

За Васка се изненадах. Не че не ни я представиха като храстче, но имаше още няколко, които можеха да си тръгнат преди нея. По начинът, по който се развиха нещата, съм склонна да се съглася, че беше умишлено орязана и има нещо прикрито там. Дори в поведението на Алек си личеше.

Довечера очаквам Горджъса да хръчи вече.

# 881
  • София
Хората, които никога не са имали приятели и среда от хора на своята или близка възраст си личат лесно. Силви е такава, затова и е неадекватна.

# 882
Виктория и Васка сами на двата полюса. Едната почти ми стана красива в грозотата, а другата ми стана грозна в красотата.
Алек я гледа топло Виктория, защото само там видя искреност и спонтанност. Затова и след кратък размисъл се прежали за един доста сериозен реванш към нея, дето се вика да и държи топло каквото и да се случва занапред.

# 883
Направи ми впечатление като казаха, че Маги от няколко дни вървяла намусена из имението - което се забелязва и на коктейли/синхрони - според мен това и е нетърпимото качество, че влиза в "криви" периоди, в които никой и нищо не помага.
Познавам такива хора, дупе да му е яко на който се хване с такава жена

# 884
На Вики мисля, че й отиват по-светли червила, но може би зависи и от роклята, снощи с червеното се беше получило много добре, и с косата така настрани, явно се получава дори да не е с много обем/къдрава,  или може би в профил е по-добре отколкото в анфас. И ръцете изглеждаха нежни с тази рокля, но няма как да приема това тяло за нормално, по бански краката й ми изглеждаха като онези пушени бутчета на градус - сухи и жилави. Но Валерия ми е по-грозна от нея, а някак си Валерия минава за красота, че и екзотична. Никой не е направил меме с Амбъл за Валерия, но за Вики да, като прибавим ужасните прически в началото... то така и тръгна. Тя не трябва да прави мимики, когато говори, не трябва да се цупи, защото така устните изглеждат още по-надути, за моя вкус (но аз смятам тялото на Теа за най-сексапилно, и това на Киара и Надя), трябва да качи не 5, а 10 кг. Grinning
Макар че за целувка и с Вики ми се струва гнусничко, но то е заради гадните устни, а Валерия просто ми изглежда нечистоплътна и на субстанции. А може би просто свикнах с Вики и като виждам, че го харесва ми е гадно, искам да я покани на среща и да видим как ще бъде, а и всеки човек заслужава шанс и любов, вкусът на хората също е различен. Пам след корекциите също ми беше по-гнусна в лице, само че друг тип грозота.
Искам да влезна вътре и да ги разкрасявам, и да избирам кой тоалет ще си пасне на всяка. Каква беше тази прическа на Надежда Grinning не й отива, има друг вид къдравост за нея, защо са избрали този не знам....   Прическата на Барбара снощи, както и роклята също ужасни, подчертават едрият врат, глава, ръце..  

Гледах промото... мале мале Grinning какъв смях на Силви, ще видим дали не е подвеждащо всичко, но все пак Миленка какво има предвид. Горджъса ме дразни с тази вечно нацупена уста надолу, сякаш постоянно нещо й мирише.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 10:21 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт