ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 299
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 930
  • Някъде там...
Това наказателно действие ли е? Заради Габриела и гаджето футболист.

# 931
  • София
Ще кажат че е заради смяната на ръководството, ама баш секретарката да им е проблема Grinning

# 932
Представяте ли си накрая да останат само Магдалена, Надежда иии Катя примерно. Ще умрем от скука. Според мен не Тея, а Виктория изнася шоуто на гърба си. И самият ерген. Тея е толкова скучно предвидима..със специалния си смях и дърдоренето си...и секси позите...
За това, че била уволнена мисля, че беше в някакъв коментар, който тя опроверга.

# 933
  • София
Валерия дори не ми се коментира вече. Много сбъркано момиче. Това не било побой, той ако искал да я бие, тя нямало да излезе от банята. Що за логика?! Аз вярвам, че ѝ се е случило, но вместо да търси гадженца и слава, да вземе да потърси психолог.

Вярвам, че някъде в изкривената й психика, това, че не я е усмъртил, е признак на неговата любов (можеше да го направи, щот е много сиуен муж, ама само ме побийна), а това, че тя не му е "създала проблеми" с полицията, е признак на нейната. През цялото време, докато разказваше, на лицето й бяха изписани неприкрита гордост и самодоволство. Сбъркано момиче.

# 934
"Гледам" предаването в Ютюб отзад напред като работен фон. Joy Надежда изглежда много добре на коктейла - къдравата прическа й отива, роклята добре, краката - убийствени. Наслада за окото е, цялостно, не е учудващо, че Алек се прехласна!

Валерия, като иска стойностни мъже, да се замисли с какво да ги привлече - със съжаление надали ще стане.

# 935
Изгледах и аз епизода от вчера. Само ще коментирам поведението на Валерия - за мен не може да разказваш подобна история за насилие над себе си и да се усмихваш така, че даже и някак си й беше весело. Разбирам, че това с усмивката и лековатото й поведение докато разказва историята, може да е маска, за да се защити и да не изглежда слаба. Не знам защо си мисли, че с Алек ще й се получат нещата като все разказва много тежки истории, хубаво би било да каже какво е извлякла тя като поука, научила ли се е на нещо след тази история, а не "ми той беше зле с алкохола и аз го оправдавам", ами кажи какво НЕ искаш повече да ти се случва и с какво не искаш да правиш компромиси... но явно не е преработила ситуацията и не е седнала да помисли наистина. Просто тя не е готова да се изправи срещу проблемите си, някак си не мисля, че е достигнала това ниво все още...

# 936
Чак тази сутрин догледах снощната церемония и промото за днес ,чакам с нетърпение Силви с каква точно лудост ще избухне, та дори и Милена да я е страх  Grinning
Мен Вики не ме дразни особено,често не знае кога да спре с негативизма, но на синхрони вади супер точни коментари. Тя и Мария  изобщо не са ми на едно ниво с останалите от четворката ,цяла пропаст разлика има между Вики/Мария и Йоана/Надя. Последните две са откровено злобни, Йоана чак ми е гадно да я гледам и всеки път си мисля как е трябвало да се казва Хелга Grinning не е само това,че са клюкарки,тези двете са си чисто зло,докато Мария и Виктория от време на време показват нещо положително и за мен е мистерия как точно се търпят в една групичка. Убедена съм ,че ако  "шушитата" бяха малко по-нормални ,четворката изобщо нямаше да е четворка, а да си злобеят само Йоана и Надя срещу всички останали

# 937
  • София

Може Габа да си е активирала някое "гадже" (щом все още плюе по Виктория, видно не е преживяла удара, който й нанесе), може и да са я махнали заради "уронване на престижа" или нещо подобно. Което предполагам би било резонно, до някаква степен - кой иска служителите му да го разнасят и да спекулират със службата си в национален ефир и евтино риалити? Все пак, ми се струва малко прекалено наказание, та дано не е истина.

# 938
Гонзо уж искал да сменя Борислав Попов, та има логика секретарката му да си замине. Но може и да са се изнервили, че Виктория изнася неща “от кухнята”, не знам.

# 939
Аз лично усетих "отвращение" от него към нея...просто така го почувствах. По-назад някой беше казал, че мъж Водолей не се впечатлява от визия. Имам чувството, че е видял нещо много повърхностно,,,

Такааа и аз да се включа пост фактум с няколко коментара...
Първо, от личен опит смятам, че Водолеите са едни от най-трудните мъже на зодиака. Ако въобще трябва да започваме тази тема. Те са своенравни, свободолюбиви, малко Питър Пан на целия зодиак. Често остават неразбрани, а да не кажа и необвързани, тъй като хем искат да имат връзка, хем прекалено много обичат свободата си.
Доста сходни на Стрелците, но хайде да не задълбочаваме в зодиите.
-Магадалена горе долу приятна среща, но много пренавита. Това бежаво, с жълтата и коса и без грим, изглеждаше като" измита "
- Силви не е биполярна, а просто особняк и кукувица. Тя ги дразни разбира се, тъй като повечето са с толкова ниско интелектуално и социално дори ниво, че могат да си мислят такива простотии като вещерства и тн... На Силви и слагат в горната част на лицето много оранжев-жълт фдт, а в долната друг ?
- Барбара - проста, груба селянка.
- Надка и Йоана въпреки, че са прави до някъде да търсят уж истината, непрекъснато я натякват, непрекъснато търсят някой, който да бъде разкрит и тн. Предполагам, че е адски напрягащо, като някаква морална полиция. И наистина прекарват прекалено много време интересувайки се от момичетата, а не от Алек. Имат поведение на ужасни клюкарки и злобарки.
- Виктория се държи като девственица. Нямам против нея междудругото, но прави забелжки в повече, злобни коментари също, злобее си открито, гледа мръсно също така. Но поне е право куме в очи. До някъде харесвам такива, макар, че е трудно да се живее и комуникира с подобни хора, които често са и бъркооки.
- Надежда с тази къдрава коса изглеждаше като добре поддържана 50 годишна жена. Продължавам да не я харесвам, защото се държи инфантилно, все пак има дете, по-" голяма " е от повечето, а вади гласче като на малко мимиченце. Лигла ми се вижда.
- Катерина такова безизразно същество...Не знам какво прави там въобще? Типичен азиатски типаж...
- Надка с изрази си, че се чудела какво една 37 год жена прави в Ергена и че такива хора ако са без деца и без мъж на тази възраст не са в ред - ми падна още повече в очите и за мен това момиче, не е еволюирало на кота нула от селското и арабско-африканското мислене от миналия век.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 12:26 от BlackCat12

# 940
Ако се отвори инстаграмът на Теа, ще се види, че е 1:1 с певицата Андреа.😅 Пози, малоумни "рийлове" и филтри (фотошоп). Аз преди време направих същата съпоставка на тях двете, но като й отворих инстаграма и го видях директно, се разбих.
Ахахахахаха, направо разцепи Тейчето! Това е тя в своите представи! 🤣🤣🤣

# 941
Ммм, за мен е логично да уволнят Виктория. Да се радва, че направи шоу с това за Габриела, иначе нищо чудно и да има санкции от шоуто. Не става така, не е похвално да ти е толкова голяма устата и да не знаеш кога да млъкнеш или коя информация би засегнала редица хора, не само този, който се опитваш да нападнеш.

# 942
Оооо, Виктория със сигурност е казала на продукцията много отдавна и те най-накрая са ѝ дали знак да го разкрие публично в подходящия момент. Хич не ми се вярва това да им е дошло изневиделица.

# 943
Айде сега измислици с реваншизъм едва ли не при Виктория
Обичайната рокада по федерации, министерства и институции като дойде нов пъдар.

# 944
  • София
Ммм, за мен е логично да уволнят Виктория. Да се радва, че направи шоу с това за Габриела, иначе нищо чудно и да има санкции от шоуто. Не става така, не е похвално да ти е толкова голяма устата и да не знаеш кога да млъкнеш или коя информация би засегнала редица хора, не само този, който се опитваш да нападнеш.

Виктория не нито виновна, нито длъжна да прикрива кирливите ризи на хора, които са решили да вършат някакви неща със съмнителен морал. Ако за някой е имало последици, то виновен е единствено този, който е вършил нещото, довело до последиците, а не разгласилият го. Вече, ако работодателят е преценил, че не желае такъв работник, това пък си е негово право - тук вече Виктория си отговаря за действията. Но не отговоря пред разни "гаджета" и семействата им.

Айде сега измислици с реваншизъм едва ли не при Виктория
Обичайната рокада по федерации, министерства и институции като дойде нов пъдар.

Най-вероятно е точно това.

Общи условия

Активация на акаунт