ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 301
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 915
Добре я захапаха, че не ми се гледат пак предварително замислени сценки, въздишки, клишета. Много е фалшива тази Маги, ама много.

# 916
На Теа вече не ѝ ли се поизчерпа репертоара? Нещо започна да ми втръсва от нея. Айде след Конан и  Горгонджъса да стяга куфарите и тя.

# 917
Според мен Теа ще се позъдържи още малко… Глупавичка е, но прави шоу. Без нея кой ще гледаме? Маги, която обяснява колко е влюбена? Или четирите баби пред блока, които само плюят по другите?

# 918
Бабите пред блока сме ние. 😁

# 919
Ооо, на мен Теа ми е скучна, на моменти ми е жал, на моменти на мен ми става неудобно от това колко се излага, по-добре да си ходи.

# 920
На години - да, според Надя и пантерките… Аз като съм даже над 36, трябва да почна да се замислям за бастунче, че работата отива на зле… 😁

# 921
Виктория е толкова комплексирана и неокултурена, че чак е жалка в ревността й и в това изплезено зяпане на Ергена и в този махленски начин да коментира другите.
Магдалена е дребнава и си прави сметките без кръчмаря. Не хваща настроението на Ергена, то му личи, че човекът не й се връзва, а прави шоу. Обаче тя не се усеща и си каканижи нейните клишета на килограм. Пренавита е. Повярвала си е. В същото време няма реално самочувствие.
Може би само Йоана има истинско самочувствие. Но пък е в групата на негативните, вечно критикуващи. Как не им е изморително. Надя и Екатерина са ми сходни - приятни, що годе стабилни, но леко пресметливи, леко и те в ролята на жертви, имат си интригантски елемент. Не че Йоана не се заяжда, но има смелостта да говори открито и ясно.
Криси, гримьорката, чак ми стана приятна.

# 922
На години - да, според Надя и пантерките… Аз като съм даже над 36, трябва да почна да се замислям за бастунче, че работата отива на зле… 😁
Аз почнах да си търся място, дадох мерки, харесах си плоча...😂

# 923
Ако се отвори инстаграмът на Теа, ще се види, че е 1:1 с певицата Андреа.😅 Пози, малоумни "рийлове" и филтри (фотошоп). Аз преди време направих същата съпоставка на тях двете, но като й отворих инстаграма и го видях директно, се разбих.

# 924
  • София
Много скучен епизод, почти няма какво да се коментира.

Зарадва ме, че поредният опит на Валерия да се прави на интересна с това, как е жертва на нещо, се оказа крачка накриво. Побърза да си смени позицията пред Алек, което би трябвало ясно да му е показало, че става дума за евтини манипулации.

Драмата със Силви ми се струва изключително преекспонирана. Тя ясно, че не е на център, но явно и вътре им е скучно и се чудят за какво да се хванат. Дано скоро извадят отнякъде някоя интересна сюжетна линия, че нещата много куцат.

# 925
Валерия дори не ми се коментира вече. Много сбъркано момиче. Това не било побой, той ако искал да я бие, тя нямало да излезе от банята. Що за логика?! Аз вярвам, че ѝ се е случило, но вместо да търси гадженца и слава, да вземе да потърси психолог.

# 926
Сутринта мярнах някъде из новините, че Виктория била уволнена от БФС. Не обърнах внимание в кой сайт беше публикацията.

# 927
Като се сетя Всктория как се затръшка ,че първата среща няма да  е нейната и ми става и тъжно ,и смешно.

# 928
За Виктория пише в Спортал, не е жълтинка.
Скрит текст:
Българският футболен съюз освободи своята служителка Виктория Асенова. Брюнетката, която продължава да участва в романтичното риалити "Ергенът", вече не работи във футболната централа.

Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна", а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.

# 929
За Виктория пише в Спортал, не е жълтинка.
Скрит текст:
Българският футболен съюз освободи своята служителка Виктория Асенова. Брюнетката, която продължава да участва в романтичното риалити "Ергенът", вече не работи във футболната централа.

Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна", а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.
Бат Габриел и Оливие ли са се задействали задкулисно?

Общи условия

Активация на акаунт