ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 441
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 225
Ако някой и се върже на глупостите на Християна, напълно си заслужава. Каквото и да е направила да свали тези кг, резултатът е трагичен. Един нещастен, глупав, незадоволен, мърляв на вид и съзнание човек, който гони пошлото и лесното. Всичко си позволявала да яде, най—важна и е чашката и отрича спорта. То си личи. Подпухнало от алкохол лице, замъглен поглед, висяща кожа и гнусно поведение, без грам осъзнатост, самоконтрол и критична мисъл. Такъв човек на нищо никой не може да научи, ако ще 100 да е свалила.

# 226
Alucard, ама наистина. Този сезон е толкова странен, че най-интересното е да дъвчем на Габа любовника, на Христиана книгата и надутите джуки на участничките… Тотал щета.

# 227
  • София
Едва ли е фастинг, нали уж без диети. При Неделчо и Туджаров обясняваше, че си хапвала сладко и хляб на корем, пиела си газирано, алкохол и отслабнала 60 кг. Нещо магическо ще да е. 😁
Фастингът е ограничаване на храненето в определени часове, т.е. редуват се периоди на гладуване и периоди на хранене, не е свързано с вида храна и броене на калории. Hands V

# 228
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата, не подкрепям никого🙂.
Исках да изгледам Надкаста с бат Габриел, ама нямах желание след като ви изчетох. Нормално да са политкоректни с гостенките от Ергена, все пак бтв са им дали зелена светлина да ги канят. Кукушеф и Ауткаст са си свободни електрони и могат да си ги хранят както си искат.

# 229
Фастингът е ограничаване на храненето в определени часове, т.е. редуват се периоди на гладуване и периоди на хранене, не е свързано с вида храна и броене на калории. Hands V
За мен си е вид диета. Може би режим е по-точното. Мисълта ми е, че да не ядеш по 16 часа на ден (примерно) не ми се връзва с нейните думи, че яла, пила и се веселила колкото ѝ душа иска. 😁 Пък и се чудя как ще монетизира от това. Едната книжка едва ли ще ѝ спечели много, пазарът е залят с такива. Затова си мисля, че ще предлага и продукт.

# 230
Памела не е за съжаление. Удобно си живурка в ролята на жертва. То абокати, то влачене по пода полужива, то чудо и всичко това точно когато с Гибонката станаха за подигравка на цяла Б-я. Не че лъже за операцията, но да си беше мълчала, вместо да проси съчувствие и симпатии.

Неделчо търчи след парите. Избрал е да има, вместо да бъде себе си - различен, откровен, директен, заради което всъщност събра фенове (и аз бях сред тях). Не е първият, нито последният тръгнал по този път, но ми е голямо разочарование той специално.

Силви си ми е топ любима кукувичка. Поне е забавен и симпатичен шемет. Ясно е, че няма да се задържи дълго, но предпочитам да гледам нея пред Гибони и Барбарони.

И аз мисля, че чадъра над Гибонката идва от Лудогорец заради техни си цели, а не че им дреме за нея. Словесната диария е нещо съвсем различно от дар слово, ама самовлюбената не може да го проумее.

# 231
Неделчо никога не съм го харесвала особено, но Туджаров ми е симпатичен. Подкастът им обаче е в полза на текущата сюжетна линия в предаването, вместо да я разплита. Правилните въпроси се задават, но на неправилните хора, и обратното. Надкаст вече почти няма смисъл да се гледа. Комеди Клуб са ми противни. Кукушев е забавен, но трябва да съм в специфично настроение, защото понякога ми идва в повече. Чакалкаст ми е почти едно към едно с Надкаст, но с по-кофти водещи. Други не съм гледала. Трябва да пробвам Ауткаст, гледам че го хвалите.

# 232
Пуснах си да видя първи епизод на първи сезон.
Наясно съм, че представянето не показва участничките цялостно. Но ми се струва, че е имало 3-4 ампера в целия каст, докато тази година са поне 85%. Отделно, жените са били като цяло по-хубави е нямало толкова дЖукеси. Няколко от участничките в първи сезон са наистина много красиви, струва ми се, че и като цяло (с няколко изключения) по-интересни и интелигентни от тази година.
Не знам на кастинг ли са се явили по-смотани момичета тази година или продукцията нарочно това е подбрала.
Мисля и първи епизод на втори сезон да видя - май за момите от него най-хубави неща съм чувала.
Общо взето, съжалих още повече Алек. Преди си мислех, че и в предните сезони е било същото freakshow, и не говоря като външност само. Ама ще се окаже, че тая година наистина кастът е тотално дъно дори за стандартите на продукцията.

# 233
За мен е неуважително да каниш някой за гост и да показваш отношение , поканили са Габи , зрителят е свободен да си направи изводи за нея .
Кастът е много зле тази година , миналите имаше и красиви момичета , имаше и някаква интрига , в този май най-обсъждането ще е Габи и дали има връзка с този футболист.

# 234
За мен е неуважително да каниш някой за гост и да показваш отношение , поканили са Габи , зрителят е свободен да си направи изводи за нея.
Кукушев и Ауткаст са само коментатори. Не канят никого. Много по-лесно е да казваш онова, което мислиш в такава ситуация.
Надкаст не трябваше да казват на Габриела, че е "супер" накрая на интервюто, но все пак е им е дала интервю, а хората сами са я преценили. Не знам, дали са задължени по договор задължително да им ходят в студиото.

# 235
  • София
Благодаря за темата! 🌹

Не ми се коментират сестрите, достатъчно внимание им се отдели.

Малко късно се включвам, но да кажа за анкетата. Гласувах за каките, не заради самите участнички, а най-вече, защото младите в отборните игри се представят в много лоша светлина. Тъпи изказвания, грозно поведение, нямам думи просто. Би ме било срам да се гледам, на тяхно място. Не, че при каките няма неадекватни, но е като цяло по-добре се държат като обща картина.

Единствено харесвам Надежда. Не ме интересуват корекции и тн, то 90% са с корекции, които ги загрозяват. Надежда не се е изложила за сега, нито с изказване, нито с поведение.

# 236
За мен си е вид диета. Може би режим е по-точното. Мисълта ми е, че да не ядеш по 16 часа на ден (примерно) не ми се връзва с нейните думи, че яла, пила и се веселила колкото ѝ душа иска. 😁 Пък и се чудя как ще монетизира от това. Едната книжка едва ли ще ѝ спечели много, пазарът е залят с такива. Затова си мисля, че ще предлага и продукт.
16 часа, като 8 от които са спане. Но според мен е свалила по друг начин.

# 237
  • София
За мен е неуважително да каниш някой за гост и да показваш отношение , поканили са Габи , зрителят е свободен да си направи изводи за нея .

Не е нужно да се показва (лошо) отношение, но могат да се задават неудобните, и тези които интересуват зрителя, въпроси. Което, между другото, не предполага да е по груб начин. Вместо това изглежда, все едно са там да лъскат имидж и да потупват по рамото, с няколко плахи въпроса като изключение. Несъответствия и отявлени лъжи се подминават без коментар. Аз съм пас.

# 238
Хубаво нея я предразполагат. Защо след това с Недкова не я разкритикуваха? Тогава можеха.

# 239
Сигурно я харесват, подкрепят такова поведение и са доволни от представянето и. Ако не е така значи са лицемери, а те не биха искали да са лицемери. Значи остава това, наистина да я харесват. Тогава пък значи са гадняри!

Общи условия

Активация на акаунт