ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 108 002
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Верно защо само на тях им мачват дрехите..а белите рози не бяха ли 3, уж гледам ама...

Маги не ми е искрена.

# 421
  • София
До към 40 -43 не е проблем разликата във възрастта,но след това,Маги баш като леля му на ЕргенЯ би изглеждала до него.Справка Макрон и неговата леля.10 години разлика са множко,за съжаление на жените им личат повече годинките .
Там са 25 .

# 422
Кажи честно "ти си всичко!"...?!!! Trollface Няма жена на 37, която има достатъчно акъл, да каже такова нещо на мъж в ситуация като цялата тази - шоу, още 20 и кусур моми в конкуренция за мъж, който е нам си колко години по-млад от нея, три пейкинга  с него и 4 първи рози! Хептен ни взеха за гъби.

# 423
Единственото хубаво за гледане днес е остров Сими.

А Надя с нейната “присъда” към 37 годишните необвързани…. Мисля, че доста хейт ще натрупа.

# 424
  • България
Силви се отказа от предаването, може още днес да я изпидуркат.
Кристина Горджъс е права.

# 425
  • somewhere over the rainbow
Малко офф-Маги. Харесва ми Мария украинката. Има много ... как да го кажа... магнетична усмивка. Което за мен е много важно.

Магдалена супер смешно ласкае Сашко. Когато децата ми бяха на по 5 г., така ги четках, когато исках нещо от тях. И той като тях, се вързва.
Той ѝ бил "всичко" - бляк.

# 426
Аз щях да се уплаша от Маги, ако бях Ергенът. Много странно и обсебващо държание. Фрийк шоу!

# 427
Сигурно ли е, че Силви не е на 16 години?

# 428
Аз пък съм съгласна със Силви. Тези игри са прекалено агресивни, уж за “дами”. А тази Гоурджъс ли е каква ли е освен, че е като Сникърс в лицето 😀 си личи, че се подмазва на продукцията.

# 429
Силви псувала постоянно. Не го вярвам, но като си го представя, се търкалям се от смях Joy

# 430
  • София
Силви дали наистина е такава в живота... Иска срещи и да мляска Алек.

# 431
  • София
Верно защо само на тях им мачват дрехите..а белите рози не бяха ли 3, уж гледам ама...

Маги не ми е искрена.
Едната беше в Мартина, но тя отпадна заедно с розата.

Лелеее Силви псувала постоянно.

# 432
Силви “хуу нещо” не била видяла. Ех, култура ли бе да я опишеш…

# 433
  • here and now
Силви дали наистина е такава в живота... Иска срещи и да мляска Алек.
Точно на гладна кокошка ми прилича..
Може ли всички да са толкова зле?!?!!?

# 434
ОФФ тази горджъс е с мега противна. Не и правят услуга с близките кадри. Много проси за внимание и тя.

Силви с тези пърхания на мигли играе 100% и евала!! Ей това е готин образ! Кукувица 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт