ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 660
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 215
Барбито му взеха страха ..страх го било Grinning..ей, доживяхме...

# 1 216
Тая Барбара кой я е възпитавал с тези архаизми?!  Поганци, вражалица...
Тук всъщност ѝ правя комплимент за първи път.

# 1 217
  • София
Според мен Силвито е изпускала парата с дрънкане на глупости и заплахи, но без да има намерения да ги изпълнява. А Горджъсната реши да стане център на внимание, като пусне тая бомба.
Демек, и на двете страни не вярвам. Grinning
Хората гледат да си създават вълнения в тая скука.
Барбарата вярвала в магии. Хич не ме изненадва.
Въобще, приличат ми на момиченца в начално училище с глупавите им сплетни.

# 1 218
Криси  се развихри, каква муха я ухапе😂😂😂😂

# 1 219
Барбито му взеха страха ..страх го било Grinning..ей, доживяхме...

Хаха е то само сила някой път не е достатъчна. Като я омагьоса Силвито и борчето е безсилно.😄😄😄

# 1 220
Леле, леле. Какво се случва 😀
Вдигат прах, докато Нанито показва на Алек, как се прави 😁

# 1 221
Зяпнах аз като Магито!
А онези на пейкинга имаха време да си направят първото от шестте отрочета.

# 1 222
голям хорър тази вечер - Силви колко хора е "разчекнала, разцепила, счупила им краката и ръцете, удушила" - крийте ножовете Силви идва - брррр  Scream Наистина е психодиспансер къщата на моменти!

# 1 223
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Силви ми харесва все повече, седи като една Клеопатра спокойна и нищо и никой не може
да я разклати. Всички останали големи бели птици включае и Милена губят контрол, а пишман
сценаристката започна да писука и вие на умряло. Доностниците са ми мега неприятни и как
от мухата правят слон, само и само те да изпъкнат. Милена най-накрая се сети да каже нещо
извън да говори за себе си и реши да плюе в кудкудякащото ято и да изолират един човек.
Смешното е, че не Силви, а всички останали яко се излагат, от нищо нещо го направиха.
Незнаех, че Милена и Горджъса са толкова близки и загрижени за Надя и сие.
Горджъса сега открито я предизвиква и провокира, проси си да я изкара от релси Силви и да каже
"видите ли, права съм". Само, че Силви не е бичето Барбара и останалата паплач, че да поддаде.
Милена започва да ми навява вайба на Пам Велидис от миналия сезон, за пореден път се убеждавам,
че нито една там не е стока.

# 1 224
  • тук и там
Добре де,Горджиса да си ходи като не ще да спи с Силви..Да вземе и Миленка,и без това шансовете им са нулеви с ЕргенЯ..Както впрочем и на Силвито.

# 1 225
Човекът отбягва Силви.

# 1 226
  • In The Middle Of Nowhere
Значи това горджиъса така ме вбесява, че си представям как някой го цапардосва в мутрата и въобще не ме интересува не било хубаво така да се говори.
То понеже нейното държание е много хубаво.. отврат.

# 1 227
Горджъса ми прилича на циганка

# 1 228
Ами, страхотни са двамата!

# 1 229
Мики Маус натиска Алеко на една пейка докато лудите си пращат цигани. Закривай това шоО в Бг!

Общи условия

Активация на акаунт