ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 331
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 755
Единственото приятно за гледане нещо в този епизод беше танцът на Киара.

А единственото забавно — как якичките Теа и Барбара хамалстват с куфарите на Силви, както са си по бални рокли, докато тя си държи чантичката на китката и декламира, а Валерия си изнесе пуканки да гледа сеир Joy JoyJoy

——————

Колкото и да ми е комедийна Силви, и от самолет се вижда, че яко е изплискала легена. Напълно съм убедена, че е способна да каже тези неща и да ги бълва три часа безпир.

И наживо съм виждала как много по-нормално изглеждащ, разсъждаващ и държащ се човек изпада във фиксация, манийна фаза, психотичен епизод — както искате го наричайте — и говори с часове, дни, седмици с големи подробности какво точно ще направи на определени хора, как ще наеме някой, какво точно ще им поръча, как точно най-много ще ги заболи и т.н.

Въобще поведенческият и биографичен профил на Силви — нереално високата самооценка, непоклатимата убеденост, че ѝ се полагат разни облаги само защото е толкова прекрасна, съмнителното образование, липсата на реални умения и интелект, войнствената посредственост и провинциализъм, разклатената връзка с реалността, политическите амбиции и, ако се вярва на момичетата, каруцарския език, заканите, заплахите и “двете ѝ лица” — много ми напомнят на едни майка и дъщеря от дипломатическия корпус, които влязоха в криминалите хроники в началото на годината.

# 1 756
Надкаст не качват ли видеа в петък? Някой знае ли?

# 1 757
Не знам Силви какви ги е говорила, ама Горджъса е страшно противна! Пак ще кажа, че за мен най-грозното нещо е всички срещу един. Говорила, не говорила, те защо не и казаха, че не им харесва насаме без камерите? Те по-добри ли са от Силви?! Направо и осигуриха изгонването, това е! Змии, готови на всичко, за да останат някой ден повече!

# 1 758
  • София
И аз се изморих да ми се преиначават думите и да излиза, че защитавам Силви или поведението, за което е набедена, само защото не искам да съм категорична, без да съм го видяла с очите си. Дали Силви е социопат (антисоциално личностно разстройство) или не, няма никакъв начин да заключим по телевизията, дори да бяхме специалисти. Почти на всеки участник се поставя някаква диагноза и се размята с огромна увереност. Това също е вредно и си е чиста клевета.

# 1 759
Оф - тая хармоника Rolling Eyes
Сериозно ли някоя/й ще си помисли че Силвито "точи" хармониката там зад храста и ще чака момичетата да излязат от къщата.
Аз дори имам съмнение, че хармониката е "подхвърлена" на Силвито от Продукцията - видяхме я че само вдишва и издишва и нищо не свири освен някаква хорър мелодия (дори мелодия не може да се нарече) и то на определени моменти които са "грижливо" заснети.

Току що изгледах сутрешното интервю в "Преди обед" и там Силви казва относно въпрос свързан с ангелските карти: че е "Просто като хоби и интерес, аз реално не се занимавам с това, а просто имам един ангелски карти. Но на Продукцията много и беше интересно, искаха да акцентират и да наблегнат над това нещо, в момент, защото е атрактивно, аз не гадая ... искаха да акцентират върху това и искаха да ме покажат в такава светлина"

За съжаление нямам време да изгледам отново епизода, но толкова режисура имаше на моменти, което разбира се не оправдава поведението на никоя участничка ако се държи грубо.

# 1 760
Смехотворно става вече. Какво е казала Силви не сме чули, как го е казала - също. Минимум недоверие би трябвало да изпитвате поне по отношение на трите часа.
Според мен е говорила простотиите, със сигурност под възклицанията на Горджъс, което допълнително я е нахъсвало. Опоненти не е имало, нямаше да пропуснат да се презентират. В някакъв момент Горджъс е съзряла собствената полза от ситуацията и е демонстрирала, че се страхува (представям си физиономиите зад гърба на Силви). На Милена толкова ѝ трябва, Надежда само потвърди говоренето, страх у нея не видях.
Не съм съгласна, че Силви е вербален насилник. Такава би била, ако директно говори на заплашваната, в случая просто е постъпила глуповато. Трябваше да си признае и обясни ситуацията, с отричането си им даде допълнително оръжие.

# 1 761
Две неща могат да са верни едновременно. И Силви да е казала нещата, в които я обвиняват, и Горджъса да се възползва от ситуацията за екранно време и лична изгода.

За ангелските карти — айде сега, продукцията ли накара Силви да обяснява на всеослушание как имала много силна интуиция, сънувала пророчески сънища и “винаги знаела какво ще стане”.

# 1 762
Обаче Алек ги гони справедливо почти, докато им дава розите ми е ясно и познавам на коя кога ще даде.
При Виктор и Евгени не беше така, те държаха най-дразнещите и противни до последно.

# 1 763
  • here and now
И аз се изморих да ми се преиначават думите и да излиза, че защитавам Силви или поведението, за което е набедена, само защото не искам да съм категорична, без да съм го видяла с очите си. Дали Силви е социопат (антисоциално личностно разстройство) или не, няма никакъв начин да заключим по телевизията, дори да бяхме специалисти. Почти на всеки участник се поставя някаква диагноза и се размята с огромна увереност. Това също е вредно и си е чиста клевета.
+1
Пък после Надя била злобна. Тя, на нас тук, не може да ни стъпи и на малкия пръст Mr. Green

# 1 764
Силви: Алек не взе правилно решение и ще си понесе последиците.
В този епизод Силвиту косвено призна, че все пак Криси е права за това което е казала.
Според мен Силвиту е разочарована, че Криси и е извадила кирливите ризи на показ.

# 1 765
"Сервитьорка в самолет" не е от най-лесните и леки професии, всъщност е доста изтощаваща и нездравословна професия.Изисква постоянно да си в кондиция, езици да говориш, на стрес да издържаш.

Виктория поне има чувство за хумор.Тя явно затова е с такова самочувствие, била е хубаво момиче преди джуката и явно продължава да се възприема така.Тя ми е от един определен тип хора, които по принцип са с  грозновати черти, но като им свикнеш ти стават симпатични.
Аз предпочитам и четирите клюкарки да са умни, но досега показват всичко друго, но не и ум.
Няма лесни професии, има хора които могат и такива които не могат.
Виктория е едно нещастно създание, което не си дава сметка, че остарява.
Не знам огледало ползва ли? Ако ползва какво ли вижда в него? Hushed
А хуморът и определено не струва.
Надя са я титуловали "софтуерен инженер" вместо простичкото програмист.
Подобрена версия на Силвиту.
Ти въобще харесваш ли някоя от участничките?

# 1 766
Вие изкарахте Горджъса голям стратег обаче, само и само да се оправдае Силви. 😁 Алек не знам дали ги гони справедливо. Ако беше така, Барбара да си е заминала вече. Евгени си падаше по наказателните акции.

# 1 767
"Сервитьорка в самолет" не е от най-лесните и леки професии, всъщност е доста изтощаваща и нездравословна професия.Изисква постоянно да си в кондиция, езици да говориш, на стрес да издържаш.

Виктория поне има чувство за хумор.Тя явно затова е с такова самочувствие, била е хубаво момиче преди джуката и явно продължава да се възприема така.Тя ми е от един определен тип хора, които по принцип са с  грозновати черти, но като им свикнеш ти стават симпатични.
Аз предпочитам и четирите клюкарки да са умни, но досега показват всичко друго, но не и ум.
Няма лесни професии, има хора които могат и такива които не могат.
Виктория е едно нещастно създание, което не си дава сметка, че остарява.
Не знам огледало ползва ли? Ако ползва какво ли вижда в него? Hushed
А хуморът и определено не струва.
Надя са я титуловали "софтуерен инженер" вместо простичкото програмист.
Подобрена версия на Силвиту.
Ти въобще харесваш ли някоя от участничките?
От тези които останаха: Валерия, Барбара, Надежда и Екатерина. Дано не съм пропуснал някоя.

# 1 768
Не знам каква е диагнозата на Силви, но поведението ѝ просто няма как да е нормално... Без да сме видели другите сцени...само тая последната, когато каза на Алек, че обича изкуството и че ще му изсвири нещо, ама не се занимава професионално и физиономията ѝ когато свърши великото изпълнение с очакване за неговата оценка...са достатъчни за мен..

# 1 769
По темата "Силви" мога да приема различните мнения. Всички сме единодушни, че определено си е странна, това обаче съвсем не е равнозначно на опасна. И единственото, което ме изумява е, че има хора, които изпитват страх от нея. Съжалявам, но не мога да проумея как е възможно някой да се страхува от нея. Запазвам си симпатията към нея с всичките й щуротии въпреки снощните постановки, защото изобщо не мога да приема на сериозно глупостите, които е говорила в един или друг контекст.

Общи условия

Активация на акаунт