ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 163
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 770
защо на тази Кристина й викат Горджъса???

# 1 771
И май никой не коментира думите на Милена: "вижте я, сега е с ангелското си лице", както и това, че излезли участнички са споделяли, че Силвия извън камерите има много каруцарски език. Плашещо е такова двулично поведение, което превключваш съзнателно за секунди.
Интересното е, че допреди този епизод, тук имаше няколко мнения, че Силви може да е биполярна. Вчера някоя от участничките каза същото в епизода, а и Милена индиректно го каза, но изведнъж тук Силви стана набедена. Много странно.

Не знам вие как говорите в ежедневието си, че приемате това за нормално. И аз съм си изпускала нервите. Миналата седмица ни спряха тока и възкликнах “Ох, тези ми иде да ги пребия”. Това за мен е афект. Но да обясняваш на дълго и на широко че ще чупиш глави, ръце, крака, колко ще платиш на 2-ма да залеят някой с киселина - това не е нормално и не бих искала такъв човек в живота си, особено пък да делим една стая.
Да ви спрат тока за час , и да не видите развръзката на любимия сериал е същото , като да ви унижават и изкарват побъркана в национален ефир ли ? Цял месец тъпчене , мачкане , изолиране ,обявяване, че сте опасно чудовище ,(пред познати, непознати,роднини приятели бъдещи работодатели ) без дори да сте се държали агресивно , за Вас са като спиране на тока ?
Понеже се обръщате , към нас , за това си позволих и аз да се обърна , но питането ми е към всички "възмутени" , от защитата към Силви. Ако детето ви е по -различно , не така адаптивно и социално , оправдавате ли общество, което веднага е готово да го набие на кол. Играта не беше причината , а повода Силви да ескалира.  Видях срещата на гадното Криси , после чух преразказ за същата и нямаше много общо. Яко изкривено от неадекватната и главица. Тя себе си не може да прецени , пък камо ли другите. И нещо много важно - ако някой се страхува истински от друг , не скача да се държи с него , като с куче, да го напъжда и овиква. Пределно и е ясно на Кристина , че Силви е безопасна игла , за това си позволява и всичко на неин гръб. Просто за да отклони огъня от себе си. Такива са ми много по- страшни от всякакви Силвита с хармоники , валдхорни и два ножа

# 1 772

Тя така се зове. И нейната връзка с реалността е съмнителна.

# 1 773

Тя така се зове. И нейната връзка с реалността е съмнителна.

ясно, благодаря. не съм разбрала даже. има самочувствие ергенката, браво. Laughing

# 1 774
За мен е изненадващо и много притеснително количеството коментари в подкрепа на Силви. От първите епизоди личат дефицитите в поведението ѝ, които са минимум за психолог, по-скоро за психиатър.
Не оправдавам ничие поведение, но имаме немалко примери, че никоя ситуация от подобен тип не бива да се подценява, защото няма как да знаем от коя наглед безобидна случка ще изскочи “филмов” сюжет. Факт е, че докато нещо не ни се случи, то съществува само по книгите и т.н.,  но всеки е свободен да подмине или не.
.....

Те психопатите-убийци  принципно не говорят за намеренията си .
Куче, което лае, не хапе...

За мен е странно колко много специалисти -психолози и лекари- психиатри пишат в темата тук, и поставят диагнози... Wink

През средновековието различните са ги "лекували" на кладата. Другаде са ги давели, бесили или убивали по най-различни начини.
Сега живеем в демокрация и такива методи са неприемливи.
Много често хората с проблеми не се лекуват и правят "пакости", често завършващи с убийства.
Нормално е да се опитваме като общество да интегрираме всеки. Всеки заслужава да получи нужната помощ, за да може да води нормален живот.

# 1 775
AuroraBB, първо, имам достатъчно акъл, че да не се набутам в сеирджийско предаване, за да ме унижават в национален ефир. Второ, била съм в доста ситуации в живота си и никога не съм си позволявала да обяснявам за счупени кости, киселини и тем подобни. Дори през акъла не ми е минавало да се поинтересувам колко струват такива услуги. Силви обаче явно е наясно.

# 1 776
За мен изначално е абсолютен скандал вкарването на толкова много жени с интелектуални дефицити, че и ментални всъщност. Може и да ме изтрият за това, което написах.
Разбирам, че търсят цирк, но това е прекалено.
Агресия, мисля, че видяхме нагледно няколко пъти - Габриела, Барбара, дори Тея, макар и вербално.
На Милена няма как да ѝ повярвам за нищо, съжалявам. Неетично ми е да я коментирам.
Кристина си осигури още един - два епизода.
Силви си е странна птица, спор няма. Няма да липсва в предаването. Обаче, когато не съм видяла и чула, няма как да започна да хвърлям камъни. И като видях как с насмешка я изпратиха, много ми мирише цялата история.

# 1 777
Скрит текст:
И май никой не коментира думите на Милена: "вижте я, сега е с ангелското си лице", както и това, че излезли участнички са споделяли, че Силвия извън камерите има много каруцарски език. Плашещо е такова двулично поведение, което превключваш съзнателно за секунди.
Интересното е, че допреди този епизод, тук имаше няколко мнения, че Силви може да е биполярна. Вчера някоя от участничките каза същото в епизода, а и Милена индиректно го каза, но изведнъж тук Силви стана набедена. Много странно.

Не знам вие как говорите в ежедневието си, че приемате това за нормално. И аз съм си изпускала нервите. Миналата седмица ни спряха тока и възкликнах “Ох, тези ми иде да ги пребия”. Това за мен е афект. Но да обясняваш на дълго и на широко че ще чупиш глави, ръце, крака, колко ще платиш на 2-ма да залеят някой с киселина - това не е нормално и не бих искала такъв човек в живота си, особено пък да делим една стая.
Скрит текст:
Да ви спрат тока за час , и да не видите развръзката на любимия сериал е същото , като да ви унижават и изкарват побъркана в национален ефир ли ? Цял месец тъпчене , мачкане , изолиране ,обявяване, че сте опасно чудовище ,(пред познати, непознати,роднини приятели бъдещи работодатели ) без дори да сте се държали агресивно , за Вас са като спиране на тока ?
Понеже се обръщате , към нас , за това си позволих и аз да се обърна , но питането ми е към всички "възмутени" , от защитата към Силви. Ако детето ви е по -различно , не така адаптивно и социално , оправдавате ли общество, което веднага е готово да го набие на кол. Играта не беше причината , а повода Силви да ескалира.  Видях срещата на гадното Криси , после чух преразказ за същата и нямаше много общо. Яко изкривено от неадекватната и главица. Тя себе си не може да прецени , пък камо ли другите.
И нещо много важно - ако някой се страхува истински от друг , не скача да се държи с него , като с куче, да го напъжда и овиква. Пределно и е ясно на Кристина , че Силви е безопасна игла , за това си позволява и всичко на неин гръб. Просто за да отклони огъня от себе си. Такива са ми много по- страшни от всякакви Силвита с хармоники , валдхорни и два ножа

Така е, простаците са много вредни за обществото, а то е пълно с такива.
Силви е умно, образовано и красиво момиче - факт, НО не е чак толкова неотразима. Лично на мен не ми харесва като външност. Не е грозна, просто не е мой тип жена. Не си падам по жени с къдрави коси, а лицето й е на азиатска красавица, такава от южните бивши съветски републики, Грузия, Казахстан.
Със сигурност умее да пази хладнокръвие, но смятам, че вътрешно е много чувствителен човек, а това след години се заплаща със здравословни проблеми, така че да внимава. Това, че даде израз на емоциите си по време на играта показва, че има такива и то мноого дълбоки. За това Силви, ако четеш тук, внимавай и се пази. Намирай начин да изхвърлиш негативните си емоции и да ги вентилираш, защото иначе - лошо.

# 1 778
  • Варна
Аз пък се питам, защитата на Силви, защо си мислите, че преди скандала снощи не е говорено с кукуто и в един момент, като на всеки нормален човек му писва и казва всичко пред всички?
Аз, честно ви казвам, нямаше да я изтрая и месец даже. Как ли пък ще я оставя да рови в храната и после да я връща все едно не е пипана. Ми няма шанс. Освен това да ми обяснява всеки ден, колко е прекрасна, красива, умна, стойностна по цял ден, ми няма да я изтрая.

# 1 779
Christina Gorgeous - така се подвизава в ИГ момата.
Има самочувствие - търси и тя място под слънцето. Simple Smile

# 1 780
Да дам и аз моите 5 стотинки по темата Grinning мисля си ,че тези които оправдават Силви и не виждат кой знае какъв проблем в поведението й е защото не вярват,че тези неща наистина се случват. Имам познати в среди където наистина се правят такива поръчки за чупене на крайници и т.н. Разчистване на сметки между наркомани и други утайки. Отделно разни колекторски фирми ,които пращат биячи как си мислите че събират дългове от сгафили неудачници? До преди някоя година съм си мислела,че подобни неща са останали в 90-те ,но е факт че все още се случват и явно са вървежен бизнес.
Конкретно за Силви не вярвам,че сама би могла да посегне на някой,но съм убедена че нищо не би я спряло наистина да плати на някой просто защото от километри си личи,че нещо  при нея дава на късо и не е съвсем наред с главата. На отвратителната Горджъс изобщо не й вярвам какво повтаря цяла вечер ,както и на другите кокашки,но за мен беше показателна реакцията на Милена . Тя няколко пъти попита Силви " ти наистина ли няма да си признаеш,че каза така" или нещо подобно . Милена гледаше объркано и невярващо,че Силви отрича, а след тръгването на Силви и края на церемонията ,първата реакция на Надежда беше " вече ще спим спокойно".
Като прибавим изолацията ,недоспиването и постоянните скандали между момичетата, нищо чудно че всички изтрещяха и почнаха да се страхуват от Силви, защото тя дори и да се прави на по-луда отколкото е ,доста добре й се получава.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 21:41 от Leona_

# 1 781
Никой не искам да защитавам, но поведението на всяка от ергенките е потресаващо и абсурдно. И това е представителна извадка на жените в България??? Нищо чудно, че на запад не ни имат за хора. и Тоз калеко Алеко - като някакъв съдия на мач раздава картони (демек, гони). Не знам дали никой от продукцията не му споделя какво става в хасиендата на ергенките..честно, аз преди Силви бих разчистила малко от пластмасовите..

# 1 782

И това е представителна извадка на жените в България???
Разбира се, че не. В такива предавания се избират хората, които имат най-големия потенциал да направят цирк. Нормалните, средностатистически момичета не биха си позволили да се излагат или да се натискат по пейките.

# 1 783
  • here and now
Защо решихте, че е представителна извадка?
Това е просто една селекция, която обслужва нуждите на конкретен проект.

# 1 784
  • Варна
Защо решихте, че е представителна извадка?
Това е просто една селекция, която обслужва нуждите на конкретен проект.

Ама, моля те, че и извън България не ни харесвали. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт