ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 144
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 545
Скрит текст:
Режисират ги, разбира се. Само дето не влязоха с Магдалена в тоалетната да й снимат реакцията след откраднатата среща, обаче от Силвия няма материал. Защото в действията й и думите пред камера няма сеир, а само в екранния образ. Стана досадно напориста, в същото време безинтересна и падна в продължението на "всички срещи един". Да, навярно е изкарала словесно, чрез закани, насъбраната емоция, ама чак пък толкова... Кой свидетел, кой не, всичко треперело от страх. Хайде, стига глупости.
Иначе се радвам, че има толкова фини дами тук във форума. Винаги морално и ПРАВИЛНО ориентирани, които не заплашват, не мислят лоши работи. Сигурна съм, че не се ядосвате, не псувате и стоичковата ви е напълно чужда 😄

Факта, че следим този формат вече треата година показва, че и на нас леко ни хлопа дъската, но смея да твърдя, че тричасова тирада в посока чупене на ръце и крака едва ли ще чуете от участничките във форума.

Силви подпали моторетката още на играта и започна да сипе закани, които леко стреснаха, но никой не е предполагал, че ще ѝ държи до вечерта. Не е нормално да не може да се успокои толкова много часове.

# 1 546
На мен ми стана смешно като почна да обяснява на Алек, че не свирила на хармоника професионално. Спокойно, Силви, никой не си е помислил, че си професионален музикант. 😁 А и с една и съща мелодийка гони котките и сваля ергена. Хахах.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 10:44 от Lilly_85

# 1 547
Тъкмо гледам повторение на коктейла. Разговора започва с подмятане на Надя, че Силви заплашвала пред Кристина, Милена и Надежда да чупи крайници, Виктория подмята за некви 500 лв. Тогава Кристина се насъсква колко е уплашена , как може заплахи и т.н. Миленка потвърждава, ама говори без конкретика и сякаш Силви не присъства. Пристига Тея и подхвърля "За киселината казаха ли?". Еми...

# 1 548
  • В офиса
Изобщо не ми харесва оправдаването на Силви тук. По същия начин се неглижират в обществото заплахи за насилие от бивши партньори. Срещу вербалното насилие и заплахи трябва да се вземат мерки. Точка.
И май никой не коментира думите на Милена: "вижте я, сега е с ангелското си лице", както и това, че излезли участнички са споделяли, че Силвия извън камерите има много каруцарски език. Плашещо е такова двулично поведение, което превключваш съзнателно за секунди.

# 1 549
  • Варна
Абе СилвитУ да не справи на толкова образована , 100 пъти повтори "преценЯМ" . Егати и юристката ...

# 1 550
След снощния епизод вече крайно реших да спра да губя 3 часа от живота си гледайки този фарс.
Напускам ви и предавам щафетата с темата на някого друг.
Приятно коментиране Simple Smile

# 1 551
  • София
Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Ако някой го говори пред мен, ще реагирам. Ако някой ми каже, че друг го е говорил, ще се поинтересувам какво точно се е случило, защото чуждите свидетелства не са най-надеждното нещо. Помним разликата във версиите на историята с парцала, нали? А там видяхме с очите си какво се случва.

# 1 552
Хора, нормален човек в редиците на Ат@ка и Възр@ждане за мен няма!
Силвито е пълна откачалка!

Поне тук не ми се чете за политика, теми за политики бол, ходете там да си обсъждате партиите и членките и членовете им, ако обичате..
Вметка да направя само-сякаш в другите партии са цвете за мирисане всичките им членки, че тези двете са ви трън в очите...аз пък знам една партия, на която не членовете, ами баш главният не е много у час, ама айде..тук говорим за ергенките .

Интересно ми е Горджъса как коментираше заминаването на Силви, гърбове, куфари...сякаш тя няма да го мине същото, вероятно още другата седмица Satisfied ...гърбъ ще й видим, куфарите ще стяга, ще напусне имението....нещо не се усети май, че всички ще си отидат, някой ден....

# 1 553
И май никой не коментира думите на Милена: "вижте я, сега е с ангелското си лице", както и това, че излезли участнички са споделяли, че Силвия извън камерите има много каруцарски език. Плашещо е такова двулично поведение, което превключваш съзнателно за секунди.
Интересното е, че допреди този епизод, тук имаше няколко мнения, че Силви може да е биполярна. Вчера някоя от участничките каза същото в епизода, а и Милена индиректно го каза, но изведнъж тук Силви стана набедена. Много странно.

Не знам вие как говорите в ежедневието си, че приемате това за нормално. И аз съм си изпускала нервите. Миналата седмица ни спряха тока и възкликнах “Ох, тези ми иде да ги пребия”. Това за мен е афект. Но да обясняваш на дълго и на широко че ще чупиш глави, ръце, крака, колко ще платиш на 2-ма да залеят някой с киселина - това не е нормално и не бих искала такъв човек в живота си, особено пък да делим една стая.

# 1 554
Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Ако някой го говори пред мен, ще реагирам. Ако някой ми каже, че друг го е говорил, ще се поинтересувам какво точно се е случило, защото чуждите свидетелства не са най-надеждното нещо. Помним разликата във версиите на историята с парцала, нали? А там видяхме с очите си какво се случва.

Ситуациите са различни! С парцала - пантерките лъгаха, за да спасят кожата на една от групичката им. И малко бяха гузен негонен бяга. А и Валерия си я виждаме - подмолна и интригантка, рев, сополи и след 2 минути мазната усмивка е на лице.

Тази ситуация е обратната - три жени, които досега не са започвали интрига поддържат една и съща версия, а Силвата дори не отрече в прав текст, заобикаляше темата. Не знам как не правите разлика.
Не защитавам другите и постъпките им, но има разлика между ситуациите.

# 1 555
  • София
А аз само ще изразя съмнение в думите на Горджъса за трите часа. Дали без да спре три часа Силви е сипала заплахи? Или от време на време се е сещала и е подхвърляла поредната дивотия? Миленка, дето хукнала да спасява живота на Надя, я видяхме, че е с богато въображение (любовната история с капитана се оказа просто добро възпитание и лек флирт...май).

Само думите на тази или онази не мога да приема за 100% истина, без доказателства.

# 1 556
Дами, какво става тук? Оневиняваме Силви, че е казано нещо, защото сигурно била афектирана? В същото време обвиняваме Кристина, Милена и Надежда, че не са съгласни с това поведение и я конфронтират? Много ми е странно това. Да обяснявяш 3 часа, че ще платиш да залеят някой с киселина не ми звучи като изпускане на нервите. Силви си е психопат и съдя не само по тази ѝ постъпка.

Освен да подадеш сигнал където трябва, щом смяташ, че ще изпълни заплахите си, давай...
Дано не ти се смеят де, но пък..щом си убедена, защо да стане така, ще им обясниш как стоят нещата, и какво си видяла...

ПС.. все пак, да не забравяме, че гледаме театрално представление. Simple Smile

# 1 557
Биполярните не изпадат ли от крайност в крайност? С периоди на повишено и на потиснато настроение?
Силви за мен по отношение на настроението е стабилна. Вечно невъзмутима и уверена в себе си.

# 1 558
Куче, което лае, не хапе. Истинските престъпници не говорят наляво надясно какво им се иска да направят, всичко е тихо, потайно и добре обмислено. Силвия не е биполярна... Друго е разстройството, може би комбинация от различни неща.

# 1 559
Всички лъжат, само Силви не 😂
Според мен си има диагноза тази прекрасна, интелигентна, ерудирана дама и това с говоренето в стаята ми прилича на маниакален (маниен) епизод. После или не помни какви ги е дрънкала, или отрича, защото осъзнава, че е в неин ущърб да си признае.
Горджъса и аз едвам я гледам, обаче в случая беше права. И на мен някой да ми ги говори такива врели-некипели, и аз няма да оставя нещата така.
И Силви никъде не каза, че не го е казала в стаята, а че след играта не е говорила с Надя. Това са две съвсем различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт