ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 089
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 785
Някой може ли да ме осветли набързо дали Евгени/Ергени 2 и Валерия продължават да са заедно и въобще имало ли е нещо между тях след предаването или се явяваха заедно по договор. Има статии, че всичко е било парлама и тя си е с някакво момче защитник на животните като нея. Само едно бързо осветляване и ви оставям на тема Силви, Таро карти и т.н. Simple Smile

# 1 786
  • Варна
Ей сега ще дофтаса бандата на Виктория и ще ти обяснят, колко много се обичат. 🤣🤣

# 1 787
На мен ми хареса как Силви запази самообладание, когато се нахвърлиха срещу нея и хладнокръвно им каза, че нямат доказателства за твърденията си.

# 1 788
  • София
Представителна извадка друг път. Представителна е може би за част от обществото, търсеща на хляба мекото, тоест малко тв слава и после да се наместят удобно при някой спонсор.

Аз също се уморих едно и също от вчера. Не става ли ясно - всички вече знаят, че Силви има някакви проблеми, то е очевидно; но да се поставят ей тъй психиатрични диагнози, ми е несериозно. А най-вече възразявам, и сигурно не само аз, срещу цирка, който сътвориха във вид на другарски съд. И да са били притеснени и уплашени съквартирантките, всичко можеше да се реши по-разумно и дискретно. И най-вече можеше да не взимат такива нестабилни личности в предаването.
Също и не ми допада да се заклейми някой на основание ЕЖК.

# 1 789
AuroraBB, първо, имам достатъчно акъл, че да не се набутам в сеирджийско предаване, за да ме унижават в национален ефир. Второ, била съм в доста ситуации в живота си и никога не съм си позволявала да обяснявам за счупени кости, киселини и тем подобни. Дори през акъла не ми е минавало да се поинтересувам колко струват такива услуги. Силви обаче явно е наясно.
Чувства се съвсем сама , напълно несправедливо обвинявана за всичко и във всичко което им хрумни на булитата(пример : ухапа ме пчела , Силви е виновна. ) И си фантазира , в момент на афект за армия от с*игани, които ще отмъстят за нея. Знаела цената , смях. Назовала е случайна сума. Естествена реакция на беззащитен  човек да се прави на страшен, с надежда да го оставят намира.Голяма драма. И да докато разглеждаме хорат явили се там , като боксови круши , нормални няма да видим. За мен са хора , осмелили се да се покажат, за да ме забавляват вечер. Благодаря за което. Може да коментирам и обсъждам техни постъпки, но не и да заклеймявам и лепя диагнози. А моралните щети , които и нанесоха окей ли са , или щом няма синини и счупване всичко е наред.
Да отвратителни неща е наговорила, но има начини да накажеш човек без да му уронваш достойнството

# 1 790
На мен ми хареса как Силви запази самообладание, когато се нахвърлиха срещу нея и хладнокръвно им каза, че нямат доказателства за твърденията си.
Ми то във всеки епизод на Хорейшио, заловеният на тясно казва тези думи 😂
Разбирате, че това е шега надявам се, че тук и нюансите на шега трудно се улавят.

Само да допълня, че тази свинщина, която гледахме снощи, интелигентни хора няма да я сътворят! Това не е начина да се разправяш с никого. Имах една учителка по рисуване някога, невероятна жена, та тя казваше: ако един бял отиде на остров на канибали, те дори да не са гладни, ще го изядат, защото е различен. Та и това така. Никой не се опита да я разбере Силви. Те я низвергнаха от самото начало. Тя пък не се опита да се впише, защото е "класи над тях", но с добра дума всичко е възможно. Обаче никой не избра този начин да си изгладят различията, нито от едната, нито от другата страна.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:15 от dia4ti

# 1 791
По темата "Силви" мога да приема различните мнения. Всички сме единодушни, че определено си е странна, това обаче съвсем не е равнозначно на опасна. И единственото, което ме изумява е, че има хора, които изпитват страх от нея. Съжалявам, но не мога да проумея как е възможно някой да се страхува от нея. Запазвам си симпатията към нея с всичките й щуротии въпреки снощните постановки, защото изобщо не мога да приема на сериозно глупостите, които е говорила в един или друг контекст.
Дано никога нямаш контакт с такива хора и да не разбереш какво е да те е страх. Може би наистина малко прекалиха със страха, но напълно е възможно да се страхуваш от подобни изяви.
Преди години имах съседка която имаше "странно" поведение и буквално съм се страхувала да я срещам дори по светло. След време я изгониха от апартамента и в деня в който я изгониха отидохме на почивка за 3 дена защото бях убедена, че ще направи големи мизерии. Като се върнахме ми казаха, че съм направила добре че съм се покрила за няколко дена.

# 1 792
Айде бе, Силви имала проблем! А Горджъса какво има? Грозна, необразована жена, с ужасна кожа и несъразмерно къси ръце и крака да има самочувствие на красавица и писател! Милена и тя се изложи, за мен напълно и се пропука обвивката на уж интелигентна жена. Аз лично никога не съм в харесвала с тоя треперещ старчески глас и непрекъснато мрънкане, ама като се каза тук, че е нещо уникално и аз не смея да оспорвам. Надя, и тя като слънчоглед - върти се натам, където и е изгодно! Те, ако бяха толкова изплашени, щяха да викат за помощ хора от екипа, да викат полиция, ама явно нищо толкова страшно не се случило! Но, нали трябваше да демонизират Силви и хоп - Горджъса получи шанс за изява и не го пропусна!

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 11:49 от Анонимен

# 1 793
Айде бе, Силви имала проблем! А Горджъса какво има? Грозна необразована жена, с ужасна кожа и несъразмерно къси ръце и крака да има самочувствие на красавица и писател! Милена и тя се изложи, за мен напълно и се пропука обвивката на уж интелигентна жена. Аз лично никога не съм в харесвала с тоя треперещ старчески глас и непрекъснато мрънкане, ама като се каза тук, че е нещо уникално и аз не смея да оспорвам. Надя, и тя като слънчоглед - върти се натам, където и е изгодно! Те, ако бяха толкова изплашени, щяха да викат за помощ хора от екипа, да викат полиция, ама явно нищо толкова страшно не се случило! Но, нали трябваше да демонизират Силви и хоп - Горджъса получи шанс за изява и не го пропусна!
Едно е да си неприятна на външен вид, друго да заплашваш, че ще наемеш роми, които да залеят някого с киселина. Защо трябва да си изсмукваме от пръстите защити за Силви и защо винаги си търсим жертва? В случая не мисля, че има какво да спечелят като си измислят, Силви и без тези заплахи си е луда и не им е никаква конкуренция.

# 1 794
  • гр.Пловдив
Моите 5ст по темата ще са -Лъв ,Скорпион,Стрелец и Коизирог -олееле майкооо ,няма оправия там ,гуша за гуша и борба за надмощие,следя темата с интерес ,но пресонажите са ....No MouthNo MouthNo Mouth

# 1 795
Много ми е интересна Силвиту с едно нещо.
Вярвала в Господ, но една свещ не я дадоха да запали в черква.
Но толкова е вярваща, че от голямата вяра хванала картите и "гледа" в бъдещето.
Сигурно и в миналото се "разхожда".
Християнството, а в частност и православието се отнася много зле към гадателството от всякакъв тип.
Та в какво вярва Силвиту се питам аз? Thinking

# 1 796
Много я дъвчем тази Силви. На мен вече не ми е интересна.

Коя мислите, че Сашето харесва наистина?

# 1 797

Свидетелските показания са най-често използваното доказателство, не знам Силви що за юрист е, ако не го знае. Могат и да са лъжесвидетели, разбира се, но тук липсва убедителен мотив защо ще се наговорят тези три момичета да лъжат, освен ако не вярвате на обясненията на Силви, че и трите ѝ завиждат. А и Силви дори веднъж не каза "вие лъжете". Използва типични маньоври на човек, който не казва истината - провокирате ме, това са нападки, клюки, интриги, не съм говорила с Надя след играта и пр. избягване на директен отговор. Издразни ме крякането на Горджъса, но това не променя картината по същество.

# 1 798
  • софия
Мерси, Алу! Веднага отговарям.
 Надежда, Катето, Теа и Мария. В този ред.

# 1 799
Много я дъвчем тази Силви. На мен вече не ми е интересна.

Коя мислите, че Сашето харесва наистина?

Сашето смятам, че ще избере Маги, за съжаление.
Иначе може би му е симпатична Надежда.
А с Мария и Теа би имал секс. отношения ако има възможност.

Общи условия

Активация на акаунт