ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 030
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 950
Много ви здраве от Нанито и новата и прическа(??🤔). Аз виждам само нова уста, ама карай. Дрругите глупости няма да коментирам 😁
https://vm.tiktok.com/ZGeay4esA/

# 1 951
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

и на мен ми е много ретро,чак се чудя младо момиче като нея в кой свят живее,къде живее,не се ли оглежда наоколо,малко като кон с капаци.. живее си в балонче
Демек не си е сложила уста, нос и гърди?

А това за Светиите.. тя не е нарекла Исус и Богородица светии, а каза че вярва в Христос, Богородица и всички Светии. Сега пък черкви да заснема.... представям си, ако беше взела някаква икона какъв образ щяха да й създадат...... вече се търси под вола теле с това.
Щом по такъв начин я защитаваш не си наясно защо се влиза в черква.
Нали не си мислиш, че заради такива "вярващи" като Силвиту съм длъжен да описвам всичко до най-малката подробност.
Всеки носи Вярата в сърцето си, но парадирането с това не кореспондира с действителността.
Пред камерата е много лесно да парадираш с Вяра, но действията водят до съвсем различни изводи у драгия зрител.
И ако беше взела икона какво? На бесилката ли щяха да я окачат?
Сериозно?

# 1 952
Скрит текст:
В случая обсъждаме ситуацията, в която една от участничките (да се абстрахираме от факта, че е юрист с мерак да стане адвокат), бълва мутренски закани по адрес на друга. Въпросът е морален – за изброеното, за което би наела ром, казано в условията, които изисква закона, би могло да бъде съдена. Ясно е, че на принципа ЕЖК няма как да се води дело. НО, това не ни пречи да я обсъждаме и да не одобряваме постъпката ѝ.

По въпроса с вкарването на психично болен във формата, проблемът е на самия псично болен (по Илф и Петров – спасението на давещите е дело на самите давещи се). Както се казва да се е освидетелствала. Иначе на принципа – каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Ще допълня, че от адвокатската професия се изисква и да можеш да общуваш с всякакви хора – много добри социални умения, каквито липсват на Силви (дядо ми и вуйчо ми бяха адвокати и имам лични наблюдения за хората, които искаха юридически съвети). Силви не можа да намери общ език с нито едно от другите момичета.

тя не искаше да намери общ език ,защото смяташе че е нещо повече от тях....по-хубава,по-образована,всичко по-по-..поне това видях аз от изявите и...
С две думи всичко, което твърдим и всите ние за нас си тук Grinning
Лично аз , не зная как един средно интелигентен човек, мразещ клюки интриги и скандали би се вписал в компанията там и би имал диалог. При това не говорим за час два, ден два...а за месеци..  Или ще стоя , като храст в ъгъла и всички да ме водят баш тъпа , или ще просвиря на вилици и почна да врачувам на силикони

Именно, плюс един Simple Smile

# 1 953
Само ще кажа, че християнството има изключително строги правила, които трябва да се спазват. Не са позволени свободни съчинения и тълкования, каквито Силви прави. Така че, тя може да вярва в Бог (по някакъв неин начин), но не е редно да парадира, че е отдадена православна християнка, при положение, че е повече от ясно, че дори не познава писанията.

Надежда жестоко е прекалила с устните. Преди беше по-добре. Дано не продължава да ги помпа, че ще стане комично.

# 1 954
  • София
На мен ми се струва, че не е само уста, май и брадичка е правила. Зле изглежда Надежда в това клипче, в предаването е по- добре.

# 1 955
Без да съм специалист, в лицето на Силви видях най-добрия пример за синдрома на Дънинг-Крюгер. Не знам в какви сценарии са я вкарвали, но всяка нейна дума е демонстрацията на чувството и за превъзходството спрямо всички останали, което е илюзорно, доколкото не съм видяла покритие.
Някой беше писал, че не случайно е била с майка си в Преди обед, а в Надкаст явно няма да я видим, защото не е задължително по договор и най-вероятно не са и позволили да участва.
Дано близките ѝ да намерят начин да ѝ помогнат, вместо да подхранват делюзията.

# 1 956
И аз намерих за странно, че майка ѝ я придружава на задължителните интервюта, а другите ги канселира в последната минута. Тя е доста самовлюбена и според мен не би пропуснала шанс да обясни за пореден път колко другите не са ѝ на нивото и т.н. Нещо е станало. Или семейството ѝ не е доволно, или от работа са ѝ казали да изчезне от публичното пространство… Не знам, но има нещо.

# 1 957
ако това минава за нормално, нека всеки сам прецени

Надежда обаче мнооого се окепазила с тия надути джуки. Видях я в Денсинг Старс, обезобразила се е

# 1 958
  • тук и там
И аз харесвам Силви визуално.Не е типът на ЕргенЯ,но има разкошна къдрава коса,бяла и хубава кожа,правилни черти и малко екзотични очи.Не е типичната красавица,има интелигентен вид и мисля,че и на 20 и на 40 би изглеждала по същият начин,но със очила примерно.Надежда и Маги си изглеждат като подържани жени,свикнали на лукс,но те просто са тунинговани-имат ринопластика,ботокс,направени гърди,устни и т.н..Аз лично,Силви не я виждам като държанка на някой богат чичо,или богат наследник,и въобще някой спонсор,до който тя само да стои,да го радва и да му бъде компаньонка един вид по скъпи ресторанти и пътувания.Може да е всякаква,но е единствената с добро образование и способна да си изкарва сама парите с професията си, а не да бъде спонсорирана от някой чичо,женен любовник или подобни . Сигурна съм,че за Маги ,Надежда и други моми,най-успешни жени са примерно Стрина Ирина,Буклата,Светлана Гущерова,имаше една туркиня от Биг Брадър,женена за милионерски син и т.н.Та това им е на тях таргет групата- мъже като техните търсят..На Силвито-някой като Волен Сидеров ,или друг откачалник политик,по би и отивал.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 16:13 от Кайсия

# 1 959
От известно време се чудя дали Надежда е с лещи ? Като че ли на онези снимки от сватбата й, тя е с друг цвят на очите. Моля тези от вас, които й следят инстаграма и изявите,  да кажат дали греша ? Не пазя снимките от сватбата й.

С тия джуки "кокошо дупе" е ужасна.

# 1 960
  • София
Надежда ползва тежки филтри в инстаграм, някои сменят цвета на очите.

# 1 961
  • гр.Пловдив
Не беше само Силви с доброто образование -Надя нали е софтуерен инженер,Барабата стана ясно ,че скоро е завършила НСА,Милена нали и тя има една купчина дипломи и е парфюмерист ,Йоана също има хубави доходи .

# 1 962
Надежда обаче мнооого се окепазила с тия надути джуки. Видях я в Денсинг Старс, обезобразила се е

И тази се е обезобразила....Квазимодо. Айдеее да не продължавам, че.....черна точкааааааааа, че  ми писна само някакви надуваеми кукли да гледам. То пък бива бива, бива олигофрения, не знам...

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 20:01 от BlackCat12

# 1 963
Много ви здраве от Нанито и новата и прическа(??🤔). Аз виждам само нова уста, ама карай. Дрругите глупости няма да коментирам 😁
https://vm.tiktok.com/ZGeay4esA/

Ами то цялата глава е една голяма джука...как да видиш друго, никак.
Изобщо ..гнус са тези усти, които си ги правят....аткровено НЕкрасиво!!

# 1 964
Силви е махната от сайта на Пенков & Марков, явно вече не работи там.

Общи условия

Активация на акаунт