ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 026
  • 2 265
  •   2
Отговори
# 1 965
Доколкото видях, първия път, когато Надя върна Силви на старта, тя беше втората най-близо до финала. Надежда беше едно-две полета по-напред, но Надя избра Силви.

Надя не ми е хубава в тяло. Има страхотно дупе, да, но крайниците ѝ са някак набити и непропорционално закръглени. Има и cankles.

Алек няма начин да е бил само в две държави. Шермин го пита бил ли е на Изток и той каза, че е стигал само до Турция в този район и че най-далечното му са Щатите. Поне аз така разбрах разговора. Няма как да не е джиткал из Европа. Най-малкото имаше снимки от ски в Австрия май.

# 1 966
Силви се държа много достойно в преди обед. Както между впрочем и в ергенът. Каза много хубави неща, много на място, не се впусна да се оправдава, нито да обвинява когото и да било. Каза, че е можела да си търси правата за клеветите по съдебен път но избрала да прости, да загърби цялата тая история за да продължи напред без отрицателни чувства. Но че тези същества от шоуто нямат място в живота и навън и иска да е заобиколена от доброжелателни и позитивни хора. Хареса ми също това, което каза за мъжката и женската енергия. Че вместо вътре да изразят своята женска енергия която е красота, нежност, романтика там са били стимулирани да изразяват мъжката такава  -  битки, конкуренция и пр. Категорично се възпротиви на думите "врачуване", "гледане" на карти и пр. и каза, че това с картите просто и е интересно, нищо повече. Изобщо всичко, което каза беше на място и не се остави да бъде подведена и провокира да говори неща, които да са храна за нездраво любопитство или критицизъм. Моите уважения за това момиче. С което и аз приключвам да я коментирам.

# 1 967
  • Plovdiv
Силви не е никакъв социопат или психопат.Просто не е никакъв фактор и е само една жалка пешка.То се видя кои са цариците,примадоните,кралиците.Те сами си поставиха короните на главите и се самообявиха още в първи епизод.

# 1 968
  • София
Нещо типично за "социопатите" е неконтролируемият гняв. Силви видяхме, умее да се контролира много добре.
Това въобще не е така, една от най- отличителната черти на социопата е че може да запази спокойствие в ситуации, в които повечето хора не биха успели. Това защото не са способни да изпитват силни емоции като тревога, страх, притеснение , срам. Привидно са много мили, но само в началото, нямат приятели, самовлюбени и егоцентрични са, не приемат критика…

# 1 969
И на мен са ми тъпи повечето игри тип народна топка. Еднотипни са и наистина само се млатят и размятат. Тази със зарчето беше много по-интересна.

# 1 970
Подкрепям на 100% И аз сматам, че на Силви и скроиха шапката, защото се изказа негативно за игрите, които са организитани от спонсорите им. Всичко беше сценарий - внушения, музика, Милена, обясняваща с треперещ глас как се страхува за живота си (моля ви се!). Видяхме и миналата година как Кристина (май така се казваше) излетя като птица след като отказа да играе играте с пукане на балоните.

Едва ли я изгониха само заради отказа да се включва в игри или защото се изказва негативно за тях. Има и други примери - миналия сезон Джия отказа категорично да се включи в играта на "господарки и прислужници", а остана май доста след това. Валерия преди няколко епизода отказа да се включи във вечерята и пак не изглежда да искат да я изгонят заради това.

Очевидно и близките на Силви виждат, че има някакъв проблем и са я спрели от всякаква публичност, освен задължителната според договора. Дано да ѝ помогнат да преодолее проблемите си...

# 1 971
Габи от миналия сезон също отказа да се включи в задачата с танците и не я изгониха. Но със сигурност са си изтърпяли последствията, в правилата са заложени санкции при отказ от участие. Например могат да ги накажат да пропуснат коктейл, да им спрат цигарите за известно време и т.н. Наум разказваше за това един път.

# 1 972
E все някоя трябваше да си ходи, но сценарият със Силвито завърши съвсем логично с изгонването й, тази година филмът е "Справедливия Ерген" 😁

# 1 973
Набързо й скроиха шапката на Силвето, продукцията вкара сценарии и немного добри актриси.
Силвето е хубавица, има красота, която е непреходна. На фона на всички филъри, екстеншъни и клъцнати носове и силикони, изглежда естествено красива. След като казва, е вярва в Бог, защо трява да поставяме вярата й под съмнение. Вярата не е само църкви и икони, носиш си я в сърцето.
Хубава ябълка викаш, ама червива.
Л. Каравелов има една повест, заглавието ѝ пасва чудесно на Силвиту.
Относно Вярата, щом тя го казва няма начин да не е истина - вЕрваме ѝ.
В Светото Писание е казано: «По делата им ще ги познаете».
Ако беше казано - «По приказките ще ги познаете» щях да те разбера.
Викаш християнското население приело исляма в Родопите са чудесен пример.
Имат си Вяра, носят я в сърцата си и ако се наложи ще си сменят Вярата колкото пъти се наложи, както ветропоказател на покрив се върти.
Ами не съм съгласен.
Хората забравиха за смирението и затова страдат.

# 1 974
Очевидно и близките на Силви виждат, че има някакъв проблем и са я спрели от всякаква публичност, освен задължителната според договора. Дано да ѝ помогнат да преодолее проблемите си...

Сигурна съм, че я държат под ключ вече. Няма да ходи да се събира с кварталните гангстери, я!

Направо един уреден брак някъде по арабско и да ходи сама само до тоалетната.

# 1 975
  • Plovdiv
Все се чудя на Силвето- Как може да говориш като радио,монотонно и напевно все едно четеш книга?не разбирам?!Няма никаква емоция,никакъв живец!Говори бавно,напевно и отчетливо и изразява мисълта си като първолак!Не разбирам!Как се завършва университет ,когато си бавен като охлюв,нямаш бърза мисъл и реакциите ти са като на костенурка...баба ми беше по жива и весела на 80 ,бог да я прости.
Сега за ретро визията-Да няма проблем,да си бъде ретро ,пред блока на пейката,няма проблем.
Но когато си тръгнал да се изяваваш в Прайм Тайм -не си на селска седянка-тихо и кротко да си чоплим семки.Ще има бой,ще има завист,ще има злоба,ще има интриги,всичко друго но не и приятелска атмосфера.
Ох незнам ,незнам.

Но и аз като цяло не харесвам бавни хора,бавен говор,всичко бавно ми действа приспиващо.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 17:28 от Penelope77

# 1 976
Всяка жена е влязла там, знаейки за какво се записва. Вече два сезона са минали и такива игри винаги е имало. Силви, като юХист, би трябвало да знае върху какво се е подписала и с какво се е съгласила. Има много формати, в които не се играят такива игри, можеше да отиде там. Ама тя хем иска да ходи по срещи и “да се целува”, хем не е съгласна да се омаже с малко сметана. Не става.
Не всичко е на всяка цена. Силвия каза, че е с лещи, и затова има против да играе играта с пайовете. Отидоха някъде, може да ги е свалила или говорила с екипа, след това я върнаха, и  игра.

Освен това, що да не откажеш да направиш нещо по някоя причина и да си понесеш после сакнции по договор?

# 1 977
Превъртам Надкаст с Васка набързо. Толкова е била разочарована, че са я орязали, че е… Припадала? Защото не я дават по телевизията? Много странна работа. 😐 Освен това твърди, че се е целувала с Алек. Не знам дали да вярвам, той доста хладнокръвно я изгони.

Pepina_n3, разбира се, че има право да откаже и да изтърпи наказанието. Явно обаче не беше готова за това, щом се върна. Не беше заради лещите - още беше с тях, като ѝ лепнаха пая - тя точно преди това го спомена всъщност.

# 1 978
  • Plovdiv
Всяка жена е влязла там, знаейки за какво се записва. Вече два сезона са минали и такива игри винаги е имало. Силви, като юХист, би трябвало да знае върху какво се е подписала и с какво се е съгласила. Има много формати, в които не се играят такива игри, можеше да отиде там. Ама тя хем иска да ходи по срещи и “да се целува”, хем не е съгласна да се омаже с малко сметана. Не става.
Не всичко е на всяка цена. Силвия каза, че е с лещи, и затова има против да играе играта с пайовете. Отидоха някъде, може да ги е свалила или говорила с екипа, след това я върнаха, и  игра.

Освен това, що да не откажеш да направиш нещо по някоя причина и да си понесеш после сакнции по договор?

защото когато откажеш да участваш в нещо означава че си  пъзла.

# 1 979
Нищо не са и скроили на Силвия, тя сама се закла! А за хубостта и там другите качества да не говорим. Такива жени остаряват като стари моми, със същата прическа и дрехи които са носили преди 20 години. Много жени се разхубавяват с годините, докато тя вече е стигнала апогея на красотата си и от тук нататък не я очаква нищо хубаво.

Нани може и да е сложила филър в устните, но и много филтри има  а снимката. Чак овала на лицето и е променен и със сигурност си е сложила ботокс на носа за да не се бърчи като се усмихва. Също силуета на носа е променен, но е или от филтрите или и там е сложила малко филър, че преди беше извит като шанца за ски скокове.

Общи условия

Активация на акаунт