ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 045
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Точно тази игра не беше агресивна или просташка. Игра на късмет, интуиция и реакция.

# 1 936
Тази игра беше готина, да. Само една вметка обаче - трябва да има някакви санкции за изгрубяване във физическите игри. Пример - като Барбара увисваше с цяло тяло на мечето или като Габриела бутна Йоана в играта с пайове. Малко беше прекалено.

# 1 937
В интерес на истината, Силви много ме изкефи като коментира игрите и агресията в тях. Абсолютно права беше, че не е нормално да ги карат да се блъскат, да си размазват пайове и изобщо неща, неприсъщи на дамите. Напомни ми миналогодишната юристка, която също се репчеше и рано-рано я изпидуркаха. Като слушах размислите на Силви по въпроса си помислих, че ще ѝ се случи случка в най-скоро време. Доколкото помня при първите пайове тя отказа да участва и я привикаха да я посъветват. Като се върна вече беше размислила.

Изобщо продуцентите са големи гадове.
Подкрепям на 100% И аз сматам, че на Силви и скроиха шапката, защото се изказа негативно за игрите, които са организитани от спонсорите им. Всичко беше сценарий - внушения, музика, Милена, обясняваща с треперещ глас как се страхува за живота си (моля ви се!). Видяхме и миналата година как Кристина (май така се казваше) излетя като птица след като отказа да играе играте с пукане на балоните.

# 1 938
  • София
Нещо типично за "социопатите" е неконтролируемият гняв. Силви видяхме, умее да се контролира много добре.
Това въобще не е така, една от най- отличителната черти на социопата е че може да запази спокойствие в ситуации, в които повечето хора не биха успели. Това защото не са способни да изпитват силни емоции като тревога, страх, притеснение , срам. Привидно са много мили, но само в началото, нямат приятели, самовлюбени и егоцентрични са, не приемат критика…

# 1 939
Силви си е доста странна птица, но целият сюжет да я изкарат луда изплиска легена отвсякъде..
не случайно Наум бе толкова добронамерен и почти ѝ се подмазваше на интервюто, за да замажат положението пред нея и да отърват евентуални съдебни претенции и излишни разправии след участието ѝ..
разбира се, че имат записи от стаята и точно те са ги вдъхновили за този цирк..
като цяло нивото на продуцентите е доста ниско, та повече е трудно да се очаква от тях..

# 1 940
Тази игра беше готина, да. Само една вметка обаче - трябва да има някакви санкции за изгрубяване във физическите игри. Пример - като Барбара увисваше с цяло тяло на мечето или като Габриела бутна Йоана в играта с пайове. Малко беше прекалено.
Е сървайвър си беше, щом в други игри е позволено няма как да се санкционира в тази 😁Гадничко е да, ама за болшинството публика се харесва. Нататък ми е интересно само коя друга ще нарочат за атака.

# 1 941
А Йоана не търпи ли санкция, затова че със засилка размаза пая в лицето на Габриела?
То много акъл не се иска за това да се сети, че срещу себе си има жена и трябва да е по-внимателна.
Предполагам злобата която таи е причина за това и действие.

# 1 942
Какви съдебни претенции? Нямат право на такива. Подписали са се, съгласили са се с монтажи и всичко. БТВ дори държат правата върху репликите им. Тези договори не са писани от малоумници. И самият факт, че Силви заплашва със съд, показва колко е назад с материала в собствената си сфера. Вече трети път я хващаме да твърди, че нещо е еди как си, а то е абсолютно неиздържано от правна гледна точка.

# 1 943
  • Варна
Силви сигурно е подписала тлъст предбрачен договор с продуцентите и нищичко не може да има направи, че видиш ли, тях да ги е страх от нея....моля ви се.

Те, ако се страхуваха от някакви млади, без опит юристки, нямаше изобщо да вкарват такива.

# 1 944
Нещо типично за "социопатите" е неконтролируемият гняв. Силви видяхме, умее да се контролира много добре. Социопатите често нарушават закона, обикновено се провалят в училище. Силви е завършила и поне не знаем да е осъждана. Предвид, че работи в юридическата сфера, ме съмнява да е. Ако трябва да я "определяме", би била много по-близо до "психопат", отколкото до "социопат", защото първите са много по-контролирани и пресметливи. Но пак няма как да видим дали отговаря на маркерите, защото ключовите неща някой да бъде определен така, не се виждат лесно с просто око. Като не се поставят диагнози, какъв е смисълът да се размятат термини, които дори не са употребени правилно? И биполярно се чу, май само шизофрения още никой не е намесил.
Чисто теоретично и психопат не е, защото те да много чаровни на повърхностно ниво.

Не е толкова просто. Има си въпросници, които попълват. Наблюдават те, разговарят с теб.

# 1 945
Скрит текст:
Скрит текст:
Много ми е интересна Силвиту с едно нещо.
Вярвала в Господ, но една свещ не я дадоха да запали в черква.
Но толкова е вярваща, че от голямата вяра хванала картите и "гледа" в бъдещето.
Сигурно и в миналото се "разхожда".
Християнството, а в частност и православието се отнася много зле към гадателството от всякакъв тип.
Та в какво вярва Силвиту се питам аз? Thinking
То в имението черква до черква....
Който иска търси начин, който не иска търси причина.
Снимките са в Гърция, а там черкви да искаш.

Предполагам, че им е забранено да напускат имението, тъй че няма как Силви да ходи да търси черква.

Аз минавам само да кажа, че съм отвратена от поведението на всички и просто се вижда как падат маските на всяка една. Освен това, разбирам, че трябва да става шоу, но да се целуваш с по няколко момичета една след друга ми е леко гротескно.
Защо да търси черкви?
В България преди тръгване са могли да заснемат видео, при пристигане в Гърция също.
Имат автомобили на разположение не е проблем да се осъществи поне едно посещение, ако не на черква, то на параклис. Остава и параклиси да няма наблизо.
В предишният 11 епизод Алек и Маги влязоха в двора на един параклис, докато бяха в заливчето.
А не е било проблем да си вземе от България една малка икона, това също е решение.
Но Силвиту не е и чувала за десетте Божи заповеди. Иначе щеше да знае какво означава -  Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог.
Всичко опира до добро желание, възможности винаги могат да се намерят. Simple Smile

# 1 946
Набързо й скроиха шапката на Силвето, продукцията вкара сценарии и немного добри актриси.
Силвето е хубавица, има красота, която е непреходна. На фона на всички филъри, екстеншъни и клъцнати носове и силикони, изглежда естествено красива. След като казва, е вярва в Бог, защо трява да поставяме вярата й под съмнение. Вярата не е само църкви и икони, носиш си я в сърцето.

# 1 947
Силви изобщо не е наясно с християнство. Най-малкото нямаше да ходи по врачки, баячки и да разнася карти, ако беше така. Всички тези неща са заклеймени в Библията. В миналия епизод пък почна да изброява светии, които изобщо не са светии… Вярва си жената в нещо, но не е ясно в какво.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 15:00 от Lilly_85

# 1 948
Набързо й скроиха шапката на Силвето, продукцията вкара сценарии и немного добри актриси.
Силвето е хубавица, има красота, която е непреходна. На фона на всички филъри, екстеншъни и клъцнати носове и силикони, изглежда естествено красива. След като казва, е вярва в Бог, защо трява да поставяме вярата й под съмнение. Вярата не е само църкви и икони, носиш си я в сърцето.
Силвито според мен сама си "скрои" шапката.
Не мога да си и помисля, а камо ли изрека такива заплахи, които е изрекла Силви.
Криси, когато обясняваше на Надя, че Силви е казала, че иска да и счупи главата, Милена я поправи, че е казала не да счупи главата, а разбие главата и.
Казала ги е тези заплахи пред момичетата в стаята.

# 1 949
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

и на мен ми е много ретро,чак се чудя младо момиче като нея в кой свят живее,къде живее,не се ли оглежда наоколо,малко като кон с капаци.. живее си в балонче
Демек не си е сложила уста, нос и гърди?

А това за Светиите.. тя не е нарекла Исус и Богородица светии, а каза че вярва в Христос, Богородица и всички Светии. Сега пък черкви да заснема.... представям си, ако беше взела някаква икона какъв образ щяха да й създадат...... вече се търси под вола теле с това.

Общи условия

Активация на акаунт