ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 020
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 980
Скрит текст:
Между другото, според мен джуките говорят, че с Алек не са заедно след предаването.
За Маги пък някой беше споделил, че наскоро споделяла някакви сърцераздирателни сторита в стил "разбито сърце", така че може и да се окаже вярна информацията, че на финала Алек оставя едно писмо и не избира никоя.

За джуките не знам какво да кажа. Обезобразяват се тия жени. А с колкото мъже съм говорила, никой не харесва такива устни. Повечето са ми споделяли, че им приличат на ужилени от пчела Satisfied

# 1 981
Всяка жена е влязла там, знаейки за какво се записва. Вече два сезона са минали и такива игри винаги е имало. Силви, като юХист, би трябвало да знае върху какво се е подписала и с какво се е съгласила. Има много формати, в които не се играят такива игри, можеше да отиде там. Ама тя хем иска да ходи по срещи и “да се целува”, хем не е съгласна да се омаже с малко сметана. Не става.
Не всичко е на всяка цена. Силвия каза, че е с лещи, и затова има против да играе играта с пайовете. Отидоха някъде, може да ги е свалила или говорила с екипа, след това я върнаха, и  игра.

Освен това, що да не откажеш да направиш нещо по някоя причина и да си понесеш после сакнции по договор?

защото когато откажеш да участваш в нещо означава че си  пъзла.
'пъзла', ако е от страх.

# 1 982
Нищо не са и скроили на Силвия, тя сама се закла! А за хубостта и там другите качества да не говорим. Такива жени остаряват като стари моми, със същата прическа и дрехи които са носили преди 20 години. Много жени се разхубавяват с годините, докато тя вече е стигнала апогея на красотата си и от тук нататък не я очаква нищо хубаво.

Нани може и да е сложила филър в устните, но и много филтри има  а снимката. Чак овала на лицето и е променен и със сигурност си е сложила ботокс на носа за да не се бърчи като се усмихва. Също силуета на носа е променен, но е или от филтрите или и там е сложила малко филър, че преди беше извит като шанца за ски скокове.

Аз в Денсинг Старс я видях. Изключително зле изглежда с джуките, без никакъв филтър там.

# 1 983
Силви е шернала тази снимка от “Преди обед”. Какъв влюбен поглед. Туджаров, ако чуеш хармоника, бягай. 😁
Скрит текст:

Шегата настрана, но щом шерва снимки с Туджаров, значи няма нищо против Надкаст. Което прави решението ѝ да не участва още по-странно.

# 1 984
  • Plovdiv
Всяка жена е влязла там, знаейки за какво се записва. Вече два сезона са минали и такива игри винаги е имало. Силви, като юХист, би трябвало да знае върху какво се е подписала и с какво се е съгласила. Има много формати, в които не се играят такива игри, можеше да отиде там. Ама тя хем иска да ходи по срещи и “да се целува”, хем не е съгласна да се омаже с малко сметана. Не става.
Не всичко е на всяка цена. Силвия каза, че е с лещи, и затова има против да играе играта с пайовете. Отидоха някъде, може да ги е свалила или говорила с екипа, след това я върнаха, и  игра.

Освен това, що да не откажеш да направиш нещо по някоя причина и да си понесеш после сакнции по договор?

защото когато откажеш да участваш в нещо означава че си  пъзла.
'пъзла', ако е от страх.

точно от страх си беше.Никой не може да ме убеди в противното.Другото са оправдания.Силвето е една голяма пъзла,мамино момиченце,от километри си личи.Няма победи в живота,освен образованието което е най-голямата и гордост.На нейната възраст бях постигнала доста неща в живота си,говорим преди 15 години,почти в края на комунизма.Когато най-големия бич беше не липсата на пари ,а на информация.А сега с всички тези възможности,информация,интернет,неограничено пътуване, не разбирам как Силвето има толкова ретро и ограничено мислене.Не умее да анализира,да мисли,да преценява,незнам има някаквъ бъг в системата.

И никой не може да ме убеди да възприема насериозно адвокат или юрист който се интересува от астрология.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 19:05 от Penelope77

# 1 985
Страх си я беше, тя през цялото време се молеше… Не знам какво ѝ се въртеше в главата, че ще ѝ разбият носа ли? Тези алуминиеви формички хич не ми изглеждаха тежки.

# 1 986
Скрит текст:
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

и на мен ми е много ретро,чак се чудя младо момиче като нея в кой свят живее,къде живее,не се ли оглежда наоколо,малко като кон с капаци.. живее си в балонче
Демек не си е сложила уста, нос и гърди?

А това за Светиите.. тя не е нарекла Исус и Богородица светии, а каза че вярва в Христос, Богородица и всички Светии. Сега пък черкви да заснема.... представям си, ако беше взела някаква икона какъв образ щяха да й създадат...... вече се търси под вола теле с това.
Щом по такъв начин я защитаваш не си наясно защо се влиза в черква.
Нали не си мислиш, че заради такива "вярващи" като Силвиту съм длъжен да описвам всичко до най-малката подробност.
Всеки носи Вярата в сърцето си, но парадирането с това не кореспондира с действителността.
Пред камерата е много лесно да парадираш с Вяра, но действията водят до съвсем различни изводи у драгия зрител.
И ако беше взела икона какво? На бесилката ли щяха да я окачат?
Сериозно?
Да, щяха да я разпнат тогава. Представям си коментарите, че е сектантка, че ги плаши, че се моли вечер в стаята и ги дразни/притеснява/пречи. Или после каква християнка е щом е влезнала там, къде са й ценностите да иска да се целува с Алек. Щяха да го извъртят със сигурност. И нужно ли е изобщо да се снима в черква за визитката си щом е казала, че е вярваща? Ако не се снима как пали свещ край не е вярваща... то вече колко много се извърта, та представям си и с иконите, то и у Семерджиев бяха открили не една, а триста икони и какво... и той ли е много вярващ.

# 1 987
  • Plovdiv
Страх си я беше, тя през цялото време се молеше… Не знам какво ѝ се въртеше в главата, че ще ѝ разбият носа ли? Тези алуминиеви формички хич не ми изглеждаха тежки.

голям страх беше,а другите я гледаха като гръмнати.Особено Барбара,така се беше се опулила,не мога да забравя погледа и .

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 18:38 от Penelope77

# 1 988
Както се разбра Силвето е била с две лица – спокойна и уравновесена пред камерите и псуваща като каруцар всичко и всички, дори хората от екипа. Подобно на миналогодишната юристка, която е имала много претенции за рокли, грим, условията при които са били и Силви яко им е лазила по нервите. Не е само заради нежеланието ѝ да не участва в игрите.

# 1 989
# 1 990
Има си причина никой да не харесва Силви в къщата. Плюнки в общата храна, егоист (случките с маските и с бойлерите), смята се за по-добра от всички, очаква другите да правят жертви за нея, цупи се на всяка игра, заплашва с побой и обезобразяване… Ако на всичкото отгоре псува като каруцар, картинката става пълна. Аз не бих я изтърпяла, не знам за вас.

# 1 991
То не е и нужно да се харесваш на всички. Отделно не е и възможно.

И аз бая народ не харесвам около мен, но работя с тях.
С други си пасваме все едно цял живот се знаем .

Не държа и мен всеки да харесва.

И в имението така. Това нищо не значи.

# 1 992
Скрит текст:
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

и на мен ми е много ретро,чак се чудя младо момиче като нея в кой свят живее,къде живее,не се ли оглежда наоколо,малко като кон с капаци.. живее си в балонче
Демек не си е сложила уста, нос и гърди?

А това за Светиите.. тя не е нарекла Исус и Богородица светии, а каза че вярва в Христос, Богородица и всички Светии. Сега пък черкви да заснема.... представям си, ако беше взела някаква икона какъв образ щяха да й създадат...... вече се търси под вола теле с това.
Щом по такъв начин я защитаваш не си наясно защо се влиза в черква.
Нали не си мислиш, че заради такива "вярващи" като Силвиту съм длъжен да описвам всичко до най-малката подробност.
Всеки носи Вярата в сърцето си, но парадирането с това не кореспондира с действителността.
Пред камерата е много лесно да парадираш с Вяра, но действията водят до съвсем различни изводи у драгия зрител.
И ако беше взела икона какво? На бесилката ли щяха да я окачат?
Сериозно?
Да, щяха да я разпнат тогава. Представям си коментарите, че е сектантка, че ги плаши, че се моли вечер в стаята и ги дразни/притеснява/пречи. Или после каква християнка е щом е влезнала там, къде са й ценностите да иска да се целува с Алек. Щяха да го извъртят със сигурност. И нужно ли е изобщо да се снима в черква за визитката си щом е казала, че е вярваща? Ако не се снима как пали свещ край не е вярваща... то вече колко много се извърта, та представям си и с иконите, то и у Семерджиев бяха открили не една, а триста икони и какво... и той ли е много вярващ.
Който го е страх от мечка, не ходи в гората.
Който се срамува от Вярата си - какво да кажем за него?
Когато влизаш в ТВ предаване, даваш някакъв пример на тези които биха те харесали.
Тя какъв пример дава?
 Много хора са видели една стара мома с претенции без покритие.
Ако бяха излъчили ругатни от нея, щеше да е падение за предаването.
А примерът с убиеца и иконите му е СМЕШЕН.
Не 300, милиарди икони да има, ще си остане боклук и убиец.
Православието не подтиква към колекционерство на икони, той не е никакъв християнин, а престъпник.
Когато не разбираш от православие, не дразни с незнанието си.

# 1 993
Още ли сте на Силви? 🤦♀

Надежда все повече заприличва на двойник на Кулагин.
Отвори уж салон, но ходи да се прави при Колев… ясно!
И бизнесът, и естетическите корекции не й се получават явно.

# 1 994
Най-вероятно ще я дъвчем до сряда. Тогава ще минем на Теа. 😁 То няма много за обсъждане тази седмица, всичко се въртеше около Силви.

Надежда работи ли нещо в този салон? Или просто го притежава и си работи нещо странично?

Общи условия

Активация на акаунт