ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 052
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 890
Аз имам друга теория за Силви. Както вече се спомена многократно, тя е на страната на партии като Атака и Възраждане. А хора, които работят в сферата на телевизията обикновено не търпят подобни индивиди. Според мен от екипа са я нарочили и намериха начин да я изхвърлят и да направят внушение, че е луда. За протокола - не съм фен на тези политически партии, но цялата ситуация ми се стори изсмукана от пръстите. Най-вероятно е казала всичко това, може би под формата на странен черен хумор. По същата причина не ни пуснаха никакъв запис, а се съмнявам да могат да си говорят по три часа без микрофони.

Като цяло Кристина ми прави впечатление на човек, който се държи като фурнаджийска лопата. Надя и Йоанна първо отидоха да им гледа на карти, после пък ги било страх. Нани се смееше докато говореше за Силви и изобщо не ми изглеждаше уплашена.

# 1 891
Надежда с този танц седмичната игра, впечатли Ергена  с чупки в тялото, ама на мен ми  изглеждаше като танц на малко момиченце.

Ергенът пък, хем не може да танцува, ама му се прииска да се включи и той влезе. Абе, харесва я.

# 1 892
Надежда обаче мнооого се окепазила с тия надути джуки. Видях я в Денсинг Старс, обезобразила се е

# 1 893
Що за неадекватност някой да говори за Силви, а насреща му да се подскача с - "ами Горджъса?" Горджъса също не е нормален и аз не виждам дори един човек, който да я харесва, но това няма нищо общо със социапатията на Силви! И ако още някой ревне как се мятали диагнози, моля да погледне поне в уики какво е социопатия и да намери поне една точка, на която Силви не отговаря. Ако не ви харесва уики, прочетете колкото си искате произволни статии и пак търсете прилики и разлики.

# 1 894
  • Plovdiv
В случая обсъждаме ситуацията, в която една от участничките (да се абстрахираме от факта, че е юрист с мерак да стане адвокат), бълва мутренски закани по адрес на друга. Въпросът е морален – за изброеното, за което би наела ром, казано в условията, които изисква закона, би могло да бъде съдена. Ясно е, че на принципа ЕЖК няма как да се води дело. НО, това не ни пречи да я обсъждаме и да не одобряваме постъпката ѝ.

По въпроса с вкарването на психично болен във формата, проблемът е на самия псично болен (по Илф и Петров – спасението на давещите е дело на самите давещи се). Както се казва да се е освидетелствала. Иначе на принципа – каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Ще допълня, че от адвокатската професия се изисква и да можеш да общуваш с всякакви хора – много добри социални умения, каквито липсват на Силви (дядо ми и вуйчо ми бяха адвокати и имам лични наблюдения за хората, които искаха юридически съвети). Силви не можа да намери общ език с нито едно от другите момичета.

тя не искаше да намери общ език ,защото смяташе че е нещо повече от тях....по-хубава,по-образована,всичко по-по-..поне това видях аз от изявите и...

# 1 895
През екрана не се поставят диагнози!!! Може да гледате делото "Деп срещу Хърт". Едното вещо лице на Амбър постави диагноза на Джони, съдейки по едно негова роля. Беше доста смешно. 😂

# 1 896
Добро утро!
С уговорката, че не съм прочела последните 10 страници, споделям какво ми направи впечатление и потвърждава съмненията за сценарий. В "Преди обед" вчера питаха Силви за ангелските карти. Тя каза, че й е само хоби и не може да се каже, че гледа на тях. Два пъти повтори, че на продукцията много й харесала идеята за картите и те настоявали да се развие този сюжет. Хайде, кажете сега, че всичко това не беше нагласено от сценаристи и режисьори. Сигурно и с хармониката е било така, гледахме видеата, в които се акцентира на самотната Силви, надула хармониката театрално пред камерата.

# 1 897
Да, това че наричаме някого психопат или социопат означава, че по този начин определяме поведението му, а не че поставяме диагнози. Никой не очаква след изказано мнение някой трябва да бъде въдворен в психиатрична институция или да му назначим лечение.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 11:47 от LadyCharming

# 1 898
Ние тук официални лица ли сме или сме в съда, че чак с по три удивителни се кряка? Ако ще се държим културно и възпитано и ще хвалим участничките, да затваряме темата, защото и една страница няма да можем да изпишем. И ако Силви има всички характеристики на социопат, ще я наричам така, колкото си искам, пред екрана, зад екрана и където ми хрумне!

# 1 899
В случая обсъждаме ситуацията, в която една от участничките (да се абстрахираме от факта, че е юрист с мерак да стане адвокат), бълва мутренски закани по адрес на друга. Въпросът е морален – за изброеното, за което би наела ром, казано в условията, които изисква закона, би могло да бъде съдена. Ясно е, че на принципа ЕЖК няма как да се води дело. НО, това не ни пречи да я обсъждаме и да не одобряваме постъпката ѝ.

По въпроса с вкарването на психично болен във формата, проблемът е на самия псично болен (по Илф и Петров – спасението на давещите е дело на самите давещи се). Както се казва да се е освидетелствала. Иначе на принципа – каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Ще допълня, че от адвокатската професия се изисква и да можеш да общуваш с всякакви хора – много добри социални умения, каквито липсват на Силви (дядо ми и вуйчо ми бяха адвокати и имам лични наблюдения за хората, които искаха юридически съвети). Силви не можа да намери общ език с нито едно от другите момичета.

тя не искаше да намери общ език ,защото смяташе че е нещо повече от тях....по-хубава,по-образована,всичко по-по-..поне това видях аз от изявите и...
С две думи всичко, което твърдим и всите ние за нас си тук Grinning
Лично аз , не зная как един средно интелигентен човек, мразещ клюки интриги и скандали би се вписал в компанията там и би имал диалог. При това не говорим за час два, ден два...а за месеци..  Или ще стоя , като храст в ъгъла и всички да ме водят баш тъпа , или ще просвиря на вилици и почна да врачувам на силикони

# 1 900
  • България
Добро утро!
С уговорката, че не съм прочела последните 10 страници, споделям какво ми направи впечатление и потвърждава съмненията за сценарий. В "Преди обед" вчера питаха Силви за ангелските карти. Тя каза, че й е само хоби и не може да се каже, че гледа на тях. Два пъти повтори, че на продукцията много й харесала идеята за картите и те настоявали да се развие този сюжет. Хайде, кажете сега, че всичко това не беше нагласено от сценаристи и режисьори. Сигурно и с хармониката е било така, гледахме видеата, в които се акцентира на самотната Силви, надула хармониката театрално пред камерата.

На мен звукът на фалшивата хармоника убедително ми напомняше на част от саундтрака на "Клети създания". Според мен преекспонираният образ на Силви е търсен ефект към гротескното. Целият сезон е такъв.

# 1 901
  • Plovdiv

С две думи всичко, което твърдим и всите ние за нас си тук Grinning
Лично аз , не зная как един средно интелигентен човек, мразещ клюки интриги и скандали би се вписал в компанията там и би имал диалог. При това не говорим за час два, ден два...а за месеци..  Или ще стоя , като храст в ъгъла и всички да ме водят баш тъпа , или ще просвиря на вилици и почна да врачувам на силикони

аз не твърдя за себе си ,че съм по-по-най- незнам за вас...Кой?Силви ли е средно интелигентна?Не мисля.Има още много да се учи ако иска да постигне нещо..... ако беше средно интелигентна отдавна щеше да се впише в групата и да жъне успехи сред приятелки и Ергеня  ,а не само хейт и изолация...

# 1 902
В живота много често ни се налага да общуваме с хора, които са ни досадни, изключително тъпи, много добри, ама глупави и т.н., но сме социални животни и ни се налага да се адаптираме. За мен не е нормално Силви да не намери общ език с нито едно от момичетата – винаги има битовизми, покрай които да се намерят теми за разговор. Ако иска да води високоинтелектуални разговори, да ходи другаде. Все пак това е трети сезон и се очаква да знае какво е нивото на участничките.

# 1 903
  • България
Скрит текст:
Онзи ден се зачетох в коментарите в инста на Ергена и мернах Теа да отговаря на хейт,ама забравих да споделя. Виктория в нейните сторита отговаряше много по-спокойно на хейт въпросите Grinning

Аз видях да обижда по още по-грозен начин едно момче, задето не я харесва. Тази жена наистина е самовлюбена и се мисли за център на вселената заради хейта, който предизвиква с поведението си на труженичка.
Скрит текст:
Елена от миналия сезон също й е фен на образа и на lap dance. Sad

# 1 904
  • София
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

Общи условия

Активация на акаунт