ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 007
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 025
Много точно, прилича на Райна

# 2 026
  • Варна
Глупости

# 2 027
Точно в момента ретрото пак е на мода и известните вериги предлагат неща, дето и майка ми е носила на младини. Но най-тъпото е да се носиш по трендове и да обличаш неща, които не ти отиват или са далеч от стила ти. Особено във време на разнообразие.

Съвсем нормално се облича Силви. Нито е с ретро прическа, нито се гримира като маймуна. Има страхотна усмивка. Не е и стара. Общо взето си търсите някоя глупост, за която да се хванете.

А Надя като я чуя как говори и се сещам за Бесте Сабри. Даже и визуално ги свързвам.

# 2 028
  • Plovdiv
Ще се включа и аз с мнение за Силви.

Гледах я в Преди обед и с Наум веднага след отпадането ѝ. Не отиде в Надкаст. Исках да я чуя какво и как говори отвън.
Ами мога да кажа че вътре си е била напълно естествена. (Освен с картите, това било пре нагласено от продукцията).
Питат я защо 20 жени са се настроили срещу нея. Разбира се, отговаря с: "Защото хубаво и нежно момиче е заплаха за тях". И още веднъж я питат и отговори: "От злоба и завист". А и "аз съм образована, аз съм начетена, а те са елементарни хора и няма какво друго да се очаква от тях".

Значи Силви е човек който непрекъснато прави комплименти на себе си. И според мен, това е защото така е била отгледана. Хубаво е да даваме комплименти на децата си, да ги окуражаваме... Но мисля че тук се е прекалило. Имам подобни случаи в обкръжението си, и никога (или някои по млади, все още) не са си намерили партньор, просто защото никой не е достатъчно добър за тях (или този който е, винаги иска някой друг). Да не говорим и за подбора на приятели, и там никой не е достатъчно добър. Винаги с висока самооценка, подхранвана от родителите им, докато са живи.

Аз така мисля, не мисля че има психически отклонения.
И като ѝ се каже някаква критика, абсолютно отрича и започва да повтаря своите себе похвали.
И още - за храненето, когато я обвиниха че не си чисти след себе си. Мисля че и това е от отглеждането ѝ. Просто най-вероятно винаги е била обгрижвана. Даже и в преди обед отиде с майка си.

Съгласна,нещо куца във възпитанието и.

# 2 029
Като стана въпрос за Надя - не ви ли се струва, че има някакъв странен акцент, като чужденка?

Надя беше отговаряла на въпроси в ИГ, каза, че няма руски корени, родом е от Хасково.

# 2 030
Чак пък да трябва. 😁 Всеки решава за себе си. Силви и на 18 е изглеждала така, и на 30 изглежда така, сигурно и на 50 ще изглежда така. Единствената разлика ще е в количеството бръчки. Иначе се загледах как маха за довиждане. Това е запазеният “royal wave” на кралица Елизабет II. Много… Неуместно е да го използва.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 23:56 от Lilly_85

# 2 031
  • София
На мен и Райна, и Силви са ми много красиви. Grinning

# 2 032
  • София
Говорим за млади момичета!Които трябва да са в тренда за да са актуални.Сега им е времето да са готини,интересни,с красиви дрехи,модерни прически.Кога-на 40 ли ще избухват?Или на 50?Като ги хване кризата на средната възраст?Боже опази,че тогава тези които не са си взели младостта става страшно като остареят...

Нали разбирате, че има различни "трендове"? Едно е да си в тренда на поп фолка, друго е в хипстърския тренд, трето в RNB-то и т.н. В този смисъл все има тренд, в който и Силви е - явно в своята среда си е в тренда и в този смисъл всичко си е въпрос на индивидуалност, вкус, предпочитания и т.н. Както за някои хора трендът е вътрешната красота.
Нормално е някой да не харесва друг, но защо някой да трябва да следва определена мода? Между другото тя е юристка, не е певица. Моите впечатления са, че там модата си е такава. Да, има ги всякакви навсякъде, но общо взето си е така.

# 2 033
  • Plovdiv
Чак пък да трябва. 😁 Всеки решава за себе си. Силви и на 18 е изглеждала така, и на 30 изглежда така, сигурно и на 50 ще изглежда така. Единствената разлика ще е в количеството бръчки. Иначе се загледах как маха за довиждане. Това е запазеният “royal wave” на кралица Елизабет III. Много… Неуместно е да го използва.

написах трябваSimple Smile)),защото ако не си от "готените" ще си от "смотаните" Simple Smile))Силви стана тоталния аутсайдер,поне една приятелка не си намери...за мен това е без коментар?!??От 20 жени ?!?

# 2 034
Говорим за млади момичета!Които трябва да са в тренда за да са актуални.Сега им е времето да са готини,интересни,с красиви дрехи,модерни прически.Кога-на 40 ли ще избухват?Или на 50?Като ги хване кризата на средната възраст?Боже опази,че тогава тези които не са си взели младостта става страшно като остареят...

Готино е да се слага интервал след препинателни знаци.

# 2 035
Според мен, Силви не се вписа и адаптира защото.. да не "разлайвам кучетата" сега - поради личностни особености т.е. "странност" така да се изразя ,а не защото визията е неподходяща. 😉

# 2 036
Стратегията в предаването няма нищо общо с трендовете във визията. Очевидно Силви не можа да се позиционира правилно, дали по нежелание или невъзможност е друга тема. От една страна това не е лошо, защото не си длъжен да си "приятел" с което и да е момиче или да споделяш. От друга пък понякога помага да напредваш в играта. И нека не забравяме, че в крайна сметка тези, които смяташе за близки, я изтипосаха на другарския съд.

# 2 037
написах трябваSimple Smile)),защото ако не си от "готените" ще си от "смотаните" Simple Smile))Силви стана тоталния аутсайдер,поне една приятелка не си намери...за мен това е без коментар?!??От 20 жени ?!?
Готин, смотан, няма значение. Аз виждам съвсем друг проблем в това толкова години да не промениш нищо в себе си. Повечето хора, че дори и топ моделите, честичко имат нужда от промяна. Това е следствие на нормалното желание да се подобриш, да се надградиш… Самият факт, че тя за 12 години (може и повече) не е видяла нуждата да промени визията си - нито дори нещо мъничко като стила на обличане, веждите или прическата… Говори за нарцисизъм.

# 2 038
Плочите в момента избухват, а поколението Z се носи все едно е излязло от 90-те.
Но обикновено хората след 30-40 годишна възраст спират да следват всеки един глупав новоизлюпен тренд.
+ 1
Аз не виждам Силви да ходи с рокля от 18 век, но може да е артистична като Салвадор Дали, който се е обличал с дрехи от миналия век.
И как знаете как е изглеждала Силви преди 12 години, че казвате как нищо не е променила у себе си за толкова време?

# 2 039
И как знаете как е изглеждала Силви преди 12 години, че казвате как нищо не е променила у себе си за толкова време?
Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт