Нашите second hand находки- тема 50

• 98 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Обувките са жестоки!
Аз днес се натъкнах на един магазин, в който никога не съм ходила. Намира се между Пиротска и ул. Екзарх Йосиф, в началото (за който е от София). Точно срещу спирката на трамваи 20 и 22. Седмично зареждане, последен ден на зареждане утре (събота) на 3лв/кг. Има много дрехи (естествено и боклучави, все пак попаднах на предпоследен ден на 6лв/кг). Взех си 2 неща - с едното случката ей сега отивам да я споделя в Мунската тема (там съм редовна Simple Smile )
Та, купувам си тази прекрасно-цветна-флорална лека рокличка за морето с идеята, че ще си я направя за поличка, понеже като рокля е изключено да ми стане. Намъкнах се в нея, и да, ще я отрежа да стане на поличка.Добрееее... сега я свалям.
ОПА!
Не мога.
Ни отгоре, ни отдолу минава.
Няколко пъти опитах.
Препотих се 634 пъти (и без това в тая жега...).
Накрая успях да я хвана като блуза и дърпаааааам силно.
Не става.
Вече се чудя как ще си ходя с нея, полугола из центъра на София.
Пореден опит - УСПЕШЕН!

Само това най-отдолу синьото ме дразни, ще го изрежа и подгъна без него.

Втората покупка е находката - цветна шарена туника. 'ми... луд на шарено се радва, нали знаете Simple Smile Много леко е скъсано, долу, където се връзва на панделка, ще го зашия, макар че и така не личи.

# 361
Бях си казала, че приключвам с покупките за лятото, но всички знаем как е Simple Smile Вчера на разпродажбата за левче бройката, се влюбих в някоко находки!

Готина Зебра на Bershka

Тази блузка, само прочетох, че е плетиво от вискоза и нещо дтуго, но седи прекрасно!

Потника е страхотен като се облече!

Вискозена, проветрива поличка Blue Heart

И това в началото си помисли, че е от онези потящи материи, тип тениска, но като го докоснах е прекрасно, незнам какво е,не открих етикет, но веднага си я взех. Симпатична рокличка.

# 362
Ценоразписът на мания Д. Петков

и едни лоуфъри за 3 лв. от магазина между Сезони и арабския на Пиротска 😊

# 363
  • Пловдив

Обожавам такъв тип памучни рокли

# 364
  • Варна
Вчера бях в мола да си търся бременни дрехи. Освен, че се депресирах, че съм с 2 номера нагоре, нищо не ми стоеше.
Та днес си казах време е да обиколя вторите. От Хумана 2 находки, 4 лв броя днес 😝. Ето тази тъмносиня рокля, ластична е, моделът за сега успява да ми прикрие корема.

И тези скини дънки на Н&М МАМА.

Тааа доволна съм днес.

# 365
Моля, ако има дами от Люлин да даде информация за ВУ, който видях днес във високия блок в 10 на завоя на тролеите. Заслужава ли си от към цени или са надути като за нови стоки?

# 366
Надути са като за нови стоки! Ходихме по откриването - ужасни цени и нищо интересно. Хайде второто е въпрос на вкус/търсене/стил, но цените бяха повече от молски. Не повторих посещението, а ми е на 5 мин.

# 367
Как се казва този магазин?Явно визирате блока с розата.
Цените намаляват ли с времето?
То в Люлин май вече няма читава втора употреба за съжаление.

# 368
Не е блока с розата, а срещу пожарната направиха магазин. Не му помня името, ако не забравя ще снимам когато минавам.

# 369
  • Mostly in my mind
Бански Lascana. Много хубаво стои. Супер находка. Нямаше етикет, но стои като нов.
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/banski-tip-bikini-wire-osaka-427 … 4&firstImage=bust

Дънки и блузка, без да искам даже се съчетаха. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 18:07 от Лолита

# 370
# 371
Надути са като за нови стоки! Ходихме по откриването - ужасни цени и нищо интересно. Хайде второто е въпрос на вкус/търсене/стил, но цените бяха повече от молски. Не повторих посещението, а ми е на 5 мин.
Благодаря за информацията! На мен ми е на 10 мин. , но няма да си правя разходка за няма нищо.

# 372
Как се казва този магазин?Явно визирате блока с розата.
Цените намаляват ли с времето?
То в Люлин май вече няма читава втора употреба за съжаление.
Намирам си неща в Искам и Плюс+ на царица Йоанна.

# 373
Здравейте, отдавна не съм се включвала с покупки. Споделяте много интересни неща. Все по-рядко пазарувам от физически магазини, в Бургас зад Свободния университет затвориха Зиг заг, той ми беше удобен, но си намерих от няколко месеца едно малко магазинче за ВУ на бул. Демокрация (срещу Тоха), взимам си интересни за мен и малката неща, повечето нови с етикет на съвсем нормални цени, примерно нови бански за малката по 5лв. Открих и един друг сайт за ВУ
Скрит текст:
zareden.com
, имам много добри попадения оттам. Продължавам и от dressyou да поръчвам. Отдавна не бях пускала поръчки в ремикс, но онзи ден поръчах и съм много доволна от всичко. Днес направих нова поръчка, но ще я споделя като пристигнат. Лека полека започвам да се подготвям за есента. Това е едната поръчка, която е вече при мен.
Скрит текст:

# 374
На фона на всичко показано цветно, нареждам и моето черно
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт