Нашите second hand находки- тема 50

• 98 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Много красиви блузки!!!
А кои са магазините?

# 526
  • София
Днес дали им някакъв код за Ремикс? Друг път ми изскачат в приложението някакви кодове, но сега няма.

# 527
  • Mostly in my mind

# 528
Нищо не намаляват Ремикса, чак е странно. Цените на всичко в "любими" са заковани и не помръдват.

# 529
Минавайки сутринта покрай Хумана-Красна поляна видях на витрината " всичко до 4лв/брой ".

# 530
  • Бургас
Възползвах се аз от днешната цена в Хумана. Взех две ежедневни блузи, нищо особено, но якето ми е находка.

# 531
Много красиви блузки!!!
А кои са магазините?
Сега влизам чак. Първият е на ул. “Петко Каравелов”, в близост до Община Родопи и Кукления театър.
А другият е срещу ресторант “Старият Пловдив”.

# 532
  • София
Ремикса не знам как си определят цените, но специално за обувките имат по скъпи отколкото да си ги купя чисто нови същата марка и модел, също съм забелязала за някои маркови якета

# 533
Ето тази кожена якичка/шал. В единия край има щипка, която хваща другия край и стои плътно. Изпрана е с препарата за вълна на ДМ (розовата бутилка).

# 534
  • Варна
Здравейте,
Къде ходите да пазарувате в Пловдив?

# 535
Обикалям из Хуманите Simple Smile
Имам и едно-две малки квартални магазинчета от време на време под носа, но много рядко. Основно ХУМАНА Simple Smile

# 536
Ремикс напоследък се излагат . Няма никакво движение в цените на дрехите

# 537
# 538
Ето тази кожена якичка/шал. В единия край има щипка, която хваща другия край и стои плътно. Изпрана е с препарата за вълна на ДМ (розовата бутилка).

На ръка ли я изпра, или на програма за вълна в пералнята?
Моята шапка и други аксесоари с процент вълна от втората, пишеше само на ръка и ме беше страх в пералнята.И си прах на ръчичка.
Така загубих едно вълнено палто,  (не помня вече какво пишеше на етикета за пране). Тествах програмата за вълна и се сви брутално ...

# 539
Явно на висока температура си го изпрала и затова се е свило много.
Термо бельото от мерино се пере в пералнята и няма ядове.
И на ръка е прано и пак си е ок.
И нещо по темата за да не е само "философстване "от моя страна относно прането.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:48 от Versace_Dreamer

Общи условия

Активация на акаунт