Нашите second hand находки- тема 50

• 97 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Дейзи, в кой магазин намери чаршафчето?
От Варна ли си? На ул. Дрин е магазина. В блока до логопедичен център.

Не съм. Но си помислих, че от някоя верига ВУ.

# 586
Подарявам 10% допълнителна отстъпка за магазини Мания (подарък за рожден ден)

# 587
Едни бели Найк

# 588
Затова пък за дрехите, които им пратих, ми платиха по 70-80 стотинки. Аз знаех, че толкова плащат, но пък нямах на кой да ги дам и да не ги хвърля ...
И аз втори път няма да се излъжа да им изпратя дрехи.....То бива,бива наглост,ама като в Ремикс нямам думи......

# 589
  • София
Зиг Заг на Пиротска София, да не би да има две зали вече? гледам ценоразписа на сайта има посочени цени за екстра и стандарт?

# 590
Да, вторият етаж е по-евтин.
Цените на седмица се сменят.

# 591
  • София
Днес Ремикс имат безплатна доставка при покупка на артикул от селекция  и за разлика от предните дни няма изискване за минимална стойност на поръчката.
Толкова скучна стока имат напоследък, че няма да мога да се възползвам.

# 592
Имат минимално исизкване - над 25 лв трябва да е поръчката. Аз се възползвах снощи, но само един панталон поръчах.

# 593
  • София
Имат минимално исизкване - над 25 лв трябва да е поръчката. Аз се възползвах снощи, но само един панталон поръчах.

Не, днес наистина няма минимален праг.

# 594
Не знам, след като вече съм се възползвала не мога да проверя, но снощи като кликнах на камиончето в промоции пишеше да е над 25 лв поръчката.

# 595
И аз бих се възползвала от безплатната доставка, но нямам ваучер, имаче имам набелязани неща.

# 596
То не е ваучер, до стоките, които са с безплатна доставка излиза едно камионче. Като сложиш такава стока в кошницата, цялата поръчка ти е с безплатна доставка.

# 597
Да, знам, но аз без ваучер, и то хубав, не пазарувам от Ремикс 😀😀

# 598
  • Mostly in my mind
Два пуловера. Първият стои много красиво, вторият пък е 100% кашмир.  Heart

# 599
Здравейте, имате ли представа кога пускат зимни якета в Хумана? Миналата седмица като ходих имаше 20-тина само, даже имаше още летни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт