Кенвело - два сайта

• 2 865
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Оказа се, че е Кенвело вече имат два сайта - единият от чужбина без право на връщане и другият - българският. Кой е нашият сайт? Обърках се, а исках да поръчам дънки. Мерси!

# 1
Здравейте,
Оказа се, че е Кенвело вече имат два сайта - единият от чужбина без право на връщане и другият - българският. Кой е нашият сайт? Обърках се, а исках да поръчам дънки. Мерси!
Нямам опит, но ми стана любопитно. За мен shop.kenvelo.bg изглежда надеждния сайт. Виждаме коя е фирмата и как да се свържем с нея - българска фирма със седалище е телефон. Излиза също в много магазини. Другият сайт kenveloshop.bg e на румънски фирма без никакъв телефон. Слагам няколко снимки.
Това е от shop.kenvelo.bg

А това е от kenveloshop.bg

# 2
И двата сайта ще ти вземат парите, с тази разлика, че единия ще ти прати и самите дънки, даже ще имаш опция за връщане. С другия няма да имаш такива "екстри" и ще трябва да се задоволиш само с това да им дадеш пари. Познай от три пъти кой кой е Blush

# 3
Здравейте, тъй като съм от опарените с румънския сайт, мога да дам повече подробности. Първо сайта е с еднакъв интерфейс и доста лесно човек може да се обърка + е и това, че като напишете кенвело в гугъл, първите 3-4 избора са само въпросния фалшив сайт. Във фейсбук също са наляли доста като реклама, но ако влезете в профила им ще видите, че има съобщение как продават реплики на LEe cooper. Та, излъгах се аз и поръчах тениски за мъжа ми, като още преди да дойдат вече ми намириса на измама. 6 бр. тениски за 260 лв., доставката със Sameday на Емаг, дойдоха доста бързо и от тук започнаха нашите мъки. Ако звъните на посочение телефон няма никой да ви вдигне, но връщат обаждане едни възпитани жени от България, които на всеки един въпрос отговарят да пишем имейл. Писах, писах и всеки ден си разменяхме по един въпрос и един отговор, всеки ден чакам да дойдат и да вземат въпросните тениски за връщане, защото на част от тях качеството не отговаряше на цената. Още в неделя подадох сигнал до КЗП /без резултат до момента/ и от понеделник до сряда имах търпение да отговарям на глупави въпроси. Днес обаче след получан имейл : "....Може да вземете пратката си", разбрах, че дори не ползват и добър онлайн преводач. Звъннах отново по телефона и заявих, че ще подам жалби, вкл. и до европейската комисия. Дамата ми отговори, че ще се опита да направи нещо и ето след 4 часа куриерът дойде и взе тениските. Сега силно се надявам да получа парите си обратно, като предполагам сагата ще е същата и ще трябва доста да звъня и да пращам имейли, докато си получа парите обратно. Забравих да попитам цената на връщане колко е, така че очаквам и там да има изненади.
Моля ако някой се е справил с връщане на стока от този сайт да сподели опит.
Поздрави

# 4
  • БГ
Здравейте, явно и аз попаднах на този сайт и се излъгах защото съм пазарувала в моловете от марката.Поръчах яке но получих друг размер.заявих връщане но в града ни  на посоченият адрес няма такъв пункт за връщане-"Пакета "., има офис на Спиди, които не работят с тях и нямат договор.На посоченият телефон никой не отговаря , днес ми върнаха обаждане и ми казаха да следвам инструкциите в мейла. ще им пиша пак , да видим ........

# 5
Здравейте, тъй като съм от опарените с румънския сайт, мога да дам повече подробности. Първо сайта е с еднакъв интерфейс и доста лесно човек може да се обърка + е и това, че като напишете кенвело в гугъл, първите 3-4 избора са само въпросния фалшив сайт. Във фейсбук също са наляли доста като реклама, но ако влезете в профила им ще видите, че има съобщение как продават реплики на LEe cooper. Та, излъгах се аз и поръчах тениски за мъжа ми, като още преди да дойдат вече ми намириса на измама. 6 бр. тениски за 260 лв., доставката със Sameday на Емаг, дойдоха доста бързо и от тук започнаха нашите мъки. Ако звъните на посочение телефон няма никой да ви вдигне, но връщат обаждане едни възпитани жени от България, които на всеки един въпрос отговарят да пишем имейл. Писах, писах и всеки ден си разменяхме по един въпрос и един отговор, всеки ден чакам да дойдат и да вземат въпросните тениски за връщане, защото на част от тях качеството не отговаряше на цената. Още в неделя подадох сигнал до КЗП /без резултат до момента/ и от понеделник до сряда имах търпение да отговарям на глупави въпроси. Днес обаче след получан имейл : "....Може да вземете пратката си", разбрах, че дори не ползват и добър онлайн преводач. Звъннах отново по телефона и заявих, че ще подам жалби, вкл. и до европейската комисия. Дамата ми отговори, че ще се опита да направи нещо и ето след 4 часа куриерът дойде и взе тениските. Сега силно се надявам да получа парите си обратно, като предполагам сагата ще е същата и ще трябва доста да звъня и да пращам имейли, докато си получа парите обратно. Забравих да попитам цената на връщане колко е, така че очаквам и там да има изненади.
Моля ако някой се е справил с връщане на стока от този сайт да сподели опит.
Поздрави
И в крайна сметка успяхте ли да си получите парите, понеже и аз си върнах продуктите, но още нямам възстановяване на сума.

# 6
  • БГ
Здравейте, след 3 обаждания да вземат пратката, на 3тия я дадох за пращане , не платих нищо, писах 3 мейла като пратих банкова сметка, отговориха ми и искаха бае на банката....писах отново с банковата сметка и ми върнаха сумата по сметката.

# 7
От много време се чудя как въобще съществуват тези...независимо къде се намират. А като гледам клиенти има...жалко...тия мошеници се оляха с цени в последните години. Не мога да повярвам, че все още някой купува от тях. Боклуци на баснословни цени. Извинявам се за спама, не мога да помогна по темата, но пък ако поне един се откаже да купува скъпите им боклучаци, значи постът ми ще е полезен.

Общи условия

Активация на акаунт