Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Тази седмица изгледах финалите на три сериала, които следя:

* The Veil (2024) - Въобще не ми хареса целия мини сериал. Продължавах да гледам всяка серия с надеждата, че ще стане нещо интересно, но това така и не се случи. Между другото в един от епизодите румънски актьор говори на български, а после става ясно, че всъщност говорел на руски. За американците/англичаните явно е едно и също.

* Under the Bridge (2024) - Не съм доволна и от този мини сериал. Голям фен съм на криминалните сериали по действителен случай. В този сериал (както във всеки нов) са добавени персонажи, за да е "по-цветен" актьорския състав. Не разбирам защо беше неоходимо при положение, че жертвата е от индийски прозиход. Особено последния епизод ме разочарова. Вместо да обърнат внимание на убийците на жертвата, създателите са се съсродочили повече върху персонаж, който не съществутва в реалната история и върху писателката на книгата върху, която е базиран сериала.

* Hacks (2021) - Страхотен трети сезон, много ми хареса. А последния епизод (и особено последната сцена) е шедьовър.  Горещо препоръчвам този сериал на феновете, които харесват комедиите. Между другото, HBO вече поднови сериала за нов четвърти сезон.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 22:04 от hey_yeah

# 587
Здравейте! Понеже тотално се разочаровах от HBO Max сега и с новото им приложение още повече се ядосах и мисля да спирам абонамента, но все още го държа защото само там детето има детски на бг аудио. А аз иначе си гледам само Netflix и Disney +, но за едни детски и House of the dragon, The Handmaids tale, From които няма да излязат скоро, не ми се дават по 16лв месечно... Има ли друга платформа с бг аудио на детските?

# 588
Гледахме семейно Шогун. За фенове на исторически филми е попадение. Моят мъж харесва филми като Шогун и Последния мохикан, и проследи с интерес сериала. Остави ни с малко противоречиви чувства обаче. Сякаш ми липсваше действие. Не усетих предаден острия ум на Торанага така, както в книгата. Ана Савай ми е малко нетипична за японка, въпреки че е много красива и целия маниеризъм в нея беше впечатляващ. Но пък от друга страна, образите и визията, която изградиха, ми се запечата в съзнанието и още ги прехвърлям наум. Сега се каним да изгледаме стария сериал и да видим как го възприемаме след години.

# 589
  • Вестерос
Здравейте! Понеже тотално се разочаровах от HBO Max сега и с новото им приложение още повече се ядосах и мисля да спирам абонамента, но все още го държа защото само там детето има детски на бг аудио. А аз иначе си гледам само Netflix и Disney +, но за едни детски и House of the dragon, The Handmaids tale, From които няма да излязат скоро, не ми се дават по 16лв месечно... Има ли друга платформа с бг аудио на детските?
Ако си на А1 макс е безплатно към тарифния план, вече и нетфликс.

# 590
На Виваком съм, но си плащам отделно платформите и ми се искаше да видя дали има някоя друга в която има бг аудио и да спирам hbo-то. Чудех се дали тази skyshowtime има, защото доста заглавия има, а пък и аз да намажа някое сериалче, което го няма по другите 😅 Но нещо не мога да намеря инфо и ще им пиша в страницата. Извинявам се за спама, явно не съм питала на точното място.

За сериали, аз последно гледах последния сезон на American horror story, който беше малко странен, очаквах повече, но пак си го догледах тъй като съм фенка от самото начало. Започнах да гледам и Чистачката, който не е нов но има нов сезон. За сега ме грабва, доста неща се случват в една серия, не е муден, харесва ми.

# 591
  • Бургас
Skyshowtime не само че няма бг аудио, ами и доста филми/сериали нямат бг субтитри.

# 592
  • Галифрей
Новата ера на Доктор кой е супер фантастична! Много силен сезон ❤ Гледах най-новият епизод са го пуснали много рано сутринта. Аз го гледах като се събудих не мога да го гледам в 2 часа сутринта. Силен епизод беше и персонажа на епизода беше една проклета блондика,мале как ме ядоса тая ******* направо ми идеше да й избия зъбите. Сериозно никога преди не съм се ядосвала толкова много на женски персонаж.

# 593
Започнах Eric и препоръчвам силно!

# 594
  • Галифрей
Гледах Geek Girl (2024)  забавна британска романтична комедия в 10 епизода,малко са кратки но ми харесаха. Гледах за един ден 😘 Приятно е.

Историята на Хариет и Ник е хубава любов без токсичност.

# 595
# 596
  • I want it all and I want it now.
Fool Me Once приятно криминално, не е нещо уау.
Dark Matter хареса ми много, фантастика.Преди години имаше и други сериали на подобно тематика, но този също си заслужава.

# 597
  • UK
И аз започнах Ерик , по Нетфликс. Чудесен Къмбърбач, пак в роля на алкохолик и дете на егоистични и болни родители.  Сигурна съм, че ще ми хареса до края.

Изгледах 6ти сезон на Младия Шелдън, хар сва ми, че фокусът се измести от Шелдън върху другите членове на семейството. Миси ми е много сладка пораснала, докато Шелдън е малко крипи. Надявам се сезон 7 да е скоро наличен за гледане.

# 598
Изгледах последният сезон на Младият Шелдън. Естествено си поплаках на финала. Но не искам да спойлвам за никого. Превърна се в един от най-хубавите и приятни сериали, които съм гледала. Със сигурност бих си го повторила в бъдеще. Чудно ми е дали ако не бях гледала Теорията за големият взрив, щях някога да припаря до Младият Шелдън. И дали изобщо има хора, които не са гледали TBBT, а са гледали само сериалът за Шелдън. Разбрах, че ще има и сериал spin off, който ще е свързан с братът на Шелтън, малкият Джордж. Очаквам с нетърпение, дано нещо не се провали и да не го заснемат. Искам още от тази Вселена. Иска ми се и да направят сериал и за Пени като млада. Или пък най-голямото ми желание- продължение на TBBT и да ги видим като още по-възрастни, с деца.

Изгледах Wednesday. Ами, не мога да кажа че съм очарована. Типично тийн сериалче. Даже малко ми напомня на Chilling Adventures of Sabrina. Или просто защото вече съм гледала твърде много такива тийн fantasy сериали или защото никога не съм гледала Семейство Адамс, но едва ли бих гледала втори сезон.

За феновете на зомби тематиката, моля избягвайте сериалът в Нетфликс- Reality Z. Няма такава простотия. Само си изгубих времето. Нищо повече не мога и не искам да казвам за него.

В момента гледам Selena: The Series. Много съм впечатлена. Каста ми харесва. Много е приятен, лек и забавляващ. Отделно научаваш факти за живота на тази звезда. Преди да го гледам, знаех много, много малко неща за нея. И като цяло е изключително интересно да гледам как живота й се развива постепенно от детството до краят й. Интересно ми е много да анализирам поведението на баща й, защото е много странно. Сякаш ту е изключително подкрепящ относно кариерата й. Даже да не кажа, че ако не беше той, тя нямаше да има кариера. Но от друга страна е толкова вглъбен в тази негова идея и сякаш най-вече по отношение на парите, че минава границите между бащинство и бизнес партньор/шеф. Препоръчвам с две ръце, ще останете доволни! Особено ако ви се гледа сериал на музикална тематика, с испански ритми, забавления и красота.

# 599
Румънският сериал Spy/Master по НВО. За бягството на приближен на Чаушеско високопоставен генерал. Интересен е и най-важното – реалистичен. Няма политика и пропаганда в него.

Общи условия

Активация на акаунт