Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Окончателно ли го спряха? Мислех, че ще продължат да го излъчват в някакъв момент.
Търсих, но не намерих информация, че планират да продължат и с останалите сезони. Сега от 9 април пускат SurrealEstate, което по спомен беше приятно сериалче.

# 91
Max са закупили Порталът, първи сезон на Вина и всички на Под прикритие. Аз специално пак бих изгледала Порталът.

# 92
Някой гледал ли е Loot с Мая Рудолф. И ако да, много ли е плосък? 🤪

Останах абсолютно безпристрастна към терзанията й, доскуча ми на петата минута, а сериите са по половин час.
Плосък е думата, да.
В момента опитвам доста сериали и този специално отпада, поне за мен.

# 93
https://www.imdb.com/title/tt10293938/?ref_=tt_sims_tt_i_2
много приятен сериал
от всичко по малко има

# 94
  • Бургас
Хубаво е, че връщат стари сериали. Сега и Канала ако се сетят да започнат пак Досиетата Х и Спешно отделение...

# 95
Аз в момента наваксвам и чак сега гледам H/Jack и Silo - да се чуди човек къде съм бляла при условие, че харесвам Идрис Елба още от Luter💪 Мисля, че късно открих настоящата тема, затова😅
И подхванах Йелоустоун и производните му, Капките Господни, Пороците на Токио и т.н., като се отбих през израелската тематика с Фауда и Техеран, False Flag…!
Loot крайно ме отегчи както и Palm Royale - май нещо недолюбвам богаташките неволи, направо ми доскучава светкавично бързо…освен в Succession и Billions❤
Хващам се на кримки - Criminal Record, Dark Winds са ми последните.
Иначе подпуках и новостите - Sugar с Колин Фарел, изгледах двата излезли епизода - адски праволинейно и излъскано ми е всичко. Даже Колин е един такъв спретнат и чист, дано малко да загрубее по-нататък и да ни изненадат, че ми писна от богаташките им имения и лъскави усмивки и костюми🙄
Има един много свестен, съвсем нов, френски сериал, адски интересен и напрегнат сюжет засега - Machine се казва.
След Бюрото, рядко да харесам нещо френско, но ето, случва се.
Изоставам иначе щом ми предстоят всичките продължения на Живите мъртви🙈, Slow horses и Ted Lasso🙈🙈 Даже Сутришното шоу прескочих.
А следя и Шогун.
Много станаха😎

# 96
  • София
Пороците на Токио - финал на сезон 2
Хареса ми и на мен как завърши. Реалистично и по такъв начин, че не виждам смисъл да се подновява за трети сезон. Но ако го направят ще гледам разбира се.
Не мога да кажа дали сезон 2 бе по-добър от сезон 1, но мога да кажа, че не беше по-слаб. Цялата история бе написана и разказана много добре за тези 2 сезона и 20 епизода.
От чисто емоционална гледна точка не ми хареса, че Джейк предпочете работата пред любовта. И също така вдовицата го заплаши и то директно, че няма да забрави как той е могъл да предотврати цялото това нещо. А тя е доста влиятелна и една подобна заплаха не знам как да я тълкувам...

# 97
  • Бургас
Влизам да споделя сериалът The Swarm от 2023. . Европейска работа - немска копродукция с още няколко държави. Много ми харесва и като проблематика и като актьорска игра.
И също да кажа, че започнах новия , доста оспорван сериал на Гай Ричи - "The Gentlemen" и също много ми допада.

# 98
Не знам как съм пропуснала един доста симпатичен сериал - The Gteat. Забавно, но не много исторически достоверно описание на възхода на Екатерина велика. Три сезона са - сега съм на втори. Ел Фанинг е в главната роля.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:14 от Кукувиче гнездо

# 99
И ние започнахме The Swarm, харесва ни, увлекателен е. Актуална екологична тематика, поднесена по интересен начин.

# 100
Веселяшка,къде гледаш Machine?
А на мен в Apple tv двата епизода на Sugar ми харесаха,сега пак там съм на Manhunt.

# 101
  • Варна
 +1 за ,,Велика" и за ,,Роякът".
Останаха ми 4 епизода от С7 на ,,Друговремец", приключих с Рик и Мишон Simple Smile, търпеливо си чакам поредния еп. на ,,Местен извънземен"и на нашия ,,Алфа". Вероятно ще почна ,,Шогун"-щом го хвалите.

# 102
Веселяшка,къде гледаш Machine?
А на мен в Apple tv двата епизода на Sugar ми харесаха,сега пак там съм на Manhunt.

Здравей,
Machine (смисълът е съвсем преносен🙈, не става дума за машинарии, а за момиче, измъкнало се от спец. военни служби и опитващо се да започне нов живот, инкогнито, в родния си град, Машина е прякорът, който й дава колега от новата й работа, защото тя наистина добре се прикрива и владее безупречно бойни изкуства.) Това е френска продукция, спечелила награда на фестивал Séries Mania, но върви по френско-немския ТВ канал ARTE и по Canal+.
Предполагам, че като набере скорост, ще я пуснат и по торентите, ако вече не е станало.
О да, и Manhunt ми е в списъка, и Masters of the Air,…, очаква се и поредната новост Franklin с Майкъл Дъглас от 12/04 по Apple TV…
Приятно гледане ти желая!

# 103
O,да,и Франклин ще се гледа👍

# 104
Изгледах Артфул Доджър - сериалът има интересни моменти, но и не е нещо особено.
Не харесах непрекъснатата защита на дребните престъпници, нито представянето на хората с власт като идиоти (как пък нямаше един свестен - ама естествено, че аборигените с престъпни наклонности и неграмотният хирург са по-добрите, как иначе Trollface ), не харесах и операциите. Нито туиста с Оливър Туист.

Общи условия

Активация на акаунт