Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Продължавам да си гледам Йелоустоун и въпреки всичко харесвам Джейми. Отношението на Джон към него винаги е било ужасно...

# 106
3 Body Problem - За мен голяма загуба на време. Аз и не съм голяма фенка на Si Fi,но го започнахме семейно и до последния епизод "стисках зъби".
 В семейството никой не е впечатлен(просто го започнахме и решихме,че ще family time) и не е сериал,който бихме препоръчали (освен ако си падате по фантасмагории за извънземни и как те нямат търпение да дойдат на Земята,за да ни изядат).

# 107
Нищо ново не ми грабва окото. Добре че има интернет, та да си гледам сериалите от моята младост. Мъчно ми е, че спряха ВиБокс7, та сега се налага да ги търся по други сайтове, но все още се намират и това ме радва.

# 108
  • Вестерос
Аз съм запленена от Lessons in Chemistry! Страхотен е! Малко има Queen's Gambit vibe

# 109
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изгледах десетия последен епизод на "Пороците на Токио", давам му 10/10.
Много съм доволна от видяното, направен по типично елегантен и красив японски край, браво.
Хареса ми какво отредиха за Тодзава, това, което чаках да се случи със Сато най-накрая стана.
Определено ще ми липсват героите и историята, тайно се надявам все пак да има трети сезон.
Не ви ли се струва, че си оставиха лека
Скрит текст:
вратичка? Защо Саманта поиска точно 10 милиона йени,
за какво са и? Защо не каза на Сато за строежа, само, за да вземе парите от жената на Тодзава?
А, тя е наистина опасен противник, Тодзава е пале без зъби пред нея. И как им нареди на всички
босове на Якудза да напуснат стаята и дори баш шефа без да гъкне си тръгна Joy. Беше ясно,
че няма  как Джейк да избере любовта пред кариерата, той е прекалено амбициозен със силно
развито чувство за справедливост, не го виждам да мирува с жена и деца и да пише за крадено
долно бельо, това би го съсипало и накрая, и семейството му ще се разбие.

Похвалвам  отново целия каст и специално  Кен Уатанабе, Ансел Елгорт и любимецът ми Шо Касамацу.
Надявам се и тая надежда все пак да се решат да направят още един сезон.

# 110
Tiffany А, и аз бях приятно изненадана до към 3 епизод, после ми доскуча. Като че ли сюжетът стана твърде предвидим.

Mindhunter ще има 3 сезон по Нетфликс.

# 111
  • Галифрей
Нищо ново не ми грабва окото. Добре че има интернет, та да си гледам сериалите от моята младост. Мъчно ми е, че спряха ВиБокс7, та сега се налага да ги търся по други сайтове, но все още се намират и това ме радва.
И на мен също,но пък аз свалих доста неща от там и отрих други сайтове. Кажете кой сериал търсите?  Ще ви го намеря

# 112
Аз започнах Found,главната актриса е ужасно дразнеща,но пък случаите са интересни.Интересно ми е и дали ще открият детето на психоложката.

# 113

Mindhunter ще има 3 сезон по Нетфликс.
Това не е ли фейк? Финчър преди два месеца обясняваше как трети сезон няма да има, защото Нетфликс не искат да финансират продукцията.

# 114
innasn, някакъв пост видях, ама позачетох и явно си права. Сори за подвеждащото съобщение.

# 115
Диана Бишъп аз търся “Непорочната Джейн” има само първите 2 сезона. а останалите нито по сайтовете, нито сийд. Много кофти. Дъщерята реши да го гледа и е замислила доникъде.

# 116
  • Галифрей
Диана Бишъп аз търся “Непорочната Джейн” има само първите 2 сезона. а останалите нито по сайтовете, нито сийд. Много кофти. Дъщерята реши да го гледа и е замислила доникъде.

Има го със всичките 5 сезона fmoviesz.to. Jane The Virgin.
Знам го опитах се да го гледам и не ми хареса. Девствена девойка забреемява като никога не е била с мъж.
Тя беше на гинеколог и докторката й сложи инвитро инжекция. Стана нещо като сироготна майка на бившият й приятел и съпругата му.

# 117
На мен ми беше забавен. Като сапунките едно време е, ама и с присмех към тях, лек и разтоварващ 😀. Та за тинейджъкката мисля, че ще в забавен. Много благодаря.
Радактирам се. Нещо не тръгва от този сайт. Не зарежда, само се върти “врътката”. Ще пробвам по-късно пак. С БГ аудио или субтитри е?

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 13:48 от Parusheva

# 118
  • Галифрей
На мен ми беше забавен. Като сапунките едно време е, ама и с присмех към тях, лек и разтоварващ 😀. Та за тинейджъкката мисля, че ще в забавен. Много благодаря.
Радактирам се. Нещо не тръгва от този сайт. Не зарежда, само се върти “врътката”. Ще пробвам по-късно пак. С БГ аудио или субтитри е?

Работи си супер. Ето линк https://fmoviesz.to/tv/jane-the-virgin-wol14 не е с бг аудио. Тук има някакви субтитри не знам. Някой епизоди нямат не знам,защо.

# 119
  • Варна
Едно време съм гледала оригиналния сериал, по който е правен Непорочната Джейн и доколкото помня беше много по интересен от тоя новия. Само малко съм гледала от него и едва се изтрайва. До днес помня края на оригинала.
Скрит текст:
Главните герои като възрастни. Беше много романтично. В оригинала главната реши да загуби девствеността си точно преди раждането на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт