Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Aз пък почнах The Sinner и е много интересен първи сезон.
Джентълменът малко ми доскуча, ама ще го избутам.

# 646
  • София
The Sinner ми беше интересен само първи сезон.

# 647
The Sinner, точно и аз го изгледах четирите сезона, хубав е, макар че на моменти много разтягат. Втори сезон ми хареса най-много.
The Gentlemen го започнах и го приключих още на 1ви епизод в сцената с пилето, мега глупост.
След това започнах Yellowstone, ама защо никой не каза, че бил съвременен 😅 през цялото време си мислех, че е нещо през 19ти век каубои и индианци, а то 2018.
Aз пък почнах The Sinner и е много интересен първи сезон.
Джентълменът малко ми доскуча, ама ще го избутам.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 15:17 от dd309

# 648
Почнах го този The Sinner, ама много бавно се точи действието и не го издържах. Yellowstone има прикуели за каубои и индиянци, аз дори от там го започнах, стават по-ясни отношенията после. Мисля да почна Criminal Minds, ама от началото, досега го гледах само от тук от там, а ми се гледа нещо криминално. Пробвах новия Rebus, но далеч не е на нивото на предишните, личи си че не е писан от автора. Търся си някакви европейски кримки, но да не са много бавни и разтегнати.

# 649
Аз почнах The Last Thing He Told Me,малко странна история ми се вижда,но не са много епизоди.
После съм си нагласила The man in high castle,книгата съм чела преди години,не знаех че има сериал.

# 650
Почнах Bodkin и направо е супер!

# 651
Почнах Bodkin и направо е супер!
И аз изгледах първа серия,много е мой👍👍👍

# 652
  • Бургас
Аз почнах The Boys  страхотен и с хумор!

# 653
Аз почнах The Boys  страхотен и с хумор!
На мен ми звучат като стари шеги дето са се въртяли преди години в интернет.

# 654
  • Варна
 +1 за Бодкин.

# 655
  • София
Изгледах първи и втори сезон на Sweet Tooth, снощи почнах трети.
Малко съм със смесени чувства - от една страна, представя действителност,
която силно ми напомня на една друга действителност отпреди три-четири години.
От друга страна, отправя послания за бъдещето, които също не ми допадат на 100 %.
От трета страна, има нещо пристрастяващо, което те кара да гледаш и така, продължавам да си гледам. Satisfied

# 656
Снощи тъкмо довърших трети сезон. Много ми хареса целия сериал без последния епизод. Всъщност трети сезон е направо слаб. Но е много красив и пристрастяващ. Не знам какво да кажа за финала.

# 657
Готини, я ми кажете “The witcher” заслужава ли си? Хвърлила съм му око, заради Хенри. Има ли тръпка? Любовна история? Зарибява ли?

# 658
Да, на мен ми допадна, въпреки че гледах само до средата на втори сезон.

# 659
Е, да де - до към втори сезон е добре. Но ако човек харесва фокусът да се измести от главния герой (който е бял мъж), към персонажите от женски пол (които са скучни и мелодраматични), тогава може и да му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт