Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Готини, я ми кажете “The witcher” заслужава ли си? Хвърлила съм му око, заради Хенри. Има ли тръпка? Любовна история? Зарибява ли?
Май имаше тема за него, първия сезон е много як, втория не чак толкова тръпки и любови.

# 661
  • Галифрей
Аз по едно време мислех да го гледам,но се отказах Хенри напусна ( а той е страстен фен на франчайза) заради промени в  сценарият  и тн глупости. Разочаровал се е човека и сега са взели оная Лиън братът на Тор. Не знам какво станава с проектът.

# 662
Не знам на вас как ви върви Тъмната материя, но за мен започна супер интересно, и след 6-та серия вече ми е направо досадно. Искаше ми се за такава интересна тематика да наблегнат повече на научно-фантастичната част, но на този етап има прекалено много мелодрама.

# 663
На мен ми допада, но ми стана прекалено завъртяно.

Преди години имаше един подобен сериал, за съжаление не помня името, в който прескачаха в различни вселени, но много бегло си спомням, сигурно съм гледала съвсем малко епизоди по ТВ.

# 664
  • Русе
Тъмната материя - за мен е много добра фантастика .

# 665
На мен точно човешката част ми харесва.Още три епизода остават,предполагам ще объркат плановете на "фалшивия" Джейсън и Даниела ще се усети.

# 666
Аз още в началото писах - книгата е с интересен сюжет, който към края става тъп. Но на много хора в темата за книгите им харесва - това е само мое мнение (достатъчно, за да не започна сериала).

В Експериментът прескачат в различни вселени. Но там е по съвсем друг начин.

# 667
Спойлер за Тъмната материя:

Скрит текст:
Тя Даниела вече почна да се усеща, макар и да не е наясно какво точно не е в ред....
Обаче кутията вече е зазидана, та не знам как би могъл "оригиналният" Джейсън да се върне в неговия свят...?!?

# 668
Привеъ! Тук съм за съвет. Заклет фен на "Сексът и градът" съм. Търся предложения за подобен сериал. Вече започнах "Емили в Париж" и не съм впечатлена. Всяко предложение за забавен женски сериал от 90те години или ранните години на новото хилядолетие ще свърши работа.

# 669
Освен Отчаяни съпруги не се сещам за друг.

# 670
И аз бих искала да намеря нещо подобно, но няма. Имаше един "женски", който ми хареса, но не беше като Сексът и Градът. Казва се Любовници (Mistresses), американската версия с Алиса Милано. Има и английска, но нея не съм гледала. Разказва се за 4 приятелки и техните лични и професионални драми. С това се изчерпва приликата със Сексът. Но не е лош.

# 671
  • Галифрей
Привеъ! Тук съм за съвет. Заклет фен на "Сексът и градът" съм. Търся предложения за подобен сериал. Вече започнах "Емили в Париж" и не съм впечатлена. Всяко предложение за забавен женски сериал от 90те години или ранните години на новото хилядолетие ще свърши работа.

Страх да обичаш - Италиянски ❤

Не казвайте на шефа

# 672

В момента и аз си го преповтарям. Преди години съм го гледала, но всичко съм забравила. И сега гледайки го ми е много интересно и приятно. Мога да препоръчам сериали, които със сигурност нямат толкова допирна точка към Сексът и града или пък Отчаяни съпруги, но смятам, че могат да ви допаднат.

Първият е The Carrie Diaries. Той си е по-тийн, но пък се отнася за Кари в гимназиалните й години през 80-те.
Devious Maids- по подобие на Отчаяни съпруги. Заплетен и въртящ се около женското приятелство, любовта и парите.
The Client List
и
The Affair- той си е доста драматичен.

# 673
Пробвай с Ginny & Georgia, не е точно Сексът и градът, но ми беше забавен. Само 2 сезона са обаче.

П.с. Дописвам Sex education.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 23:33 от zlatenceto

# 674
Weeds е готин, беше ми много забавен и ми носеше този отминал вайб.

Общи условия

Активация на акаунт