Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
На мен само първи сезон ми хареса,втори по диагонал,сега съм на трети ама нещо не ми харесва.Единствено ми е интересна линията на Франческа,надявам се нещо интересно да са измислили.На втори епизод съм.Ще видя и този за Шарлот.
Херцогът беше страхотен,не знам защо не се появи повече след края на първи сезон.

# 631
  • Варна
На мен първи сезон си ми е любим. А от книгите най харесвам книгата за Франческа. Дано я екранизират сполучливо. Нейната история е много силна.  Тя преживява най много трудности от останалите.

# 632
  • Варна
+1 за ,,Eric". Трябваше да изгледам еп.1 пак, по-внимателно, за да разбера какво стана, но към края дори моето аметистово сърце се трогна и пуснах сълза. Хареса ми.
  P.S.  Аня, благодаря!

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 21:57 от Пеева

# 633
Явно имаме различни вкусове. Аз първи сезон точно заради пълнежа под формата на горещи сцени не го харесах. В този сезон харесвам Пенелъпи. Щеше ми се по-бавно да се получат нещата с Колин. Втори сезон ми е любимият - Антъни и Кейт са ми любимата двойка.

# 634
Аз го харесах първи най вече заради "различното"-атмосфера,голямо и задружно семейство,хубави рокли и гледки,интересна история.
Вторият Антъни не ми харесва ни като визия,ни като поведение,та добре че нямаше много любовни сцени,нещо и историята между тях не ми беше интересна.
Любимец ми е Бенедикт страхотен хумор,с глас съм се смяла на неговите закачки.
Не знаех че има книги,отивам да ги търся.
В трети не ми харесва самата история и лъжите на Пен,не ми пречи че е по пълна,на мен ми е симпатяга и по хубава от половината актриси.Франческа също е много красива,от сестрите тя ми харесва най много.

# 635

Новият сезон на Criminal Minds започна!
Страхотно! Радвам се, че Зак Гилфорд продължава участието си и в този сезон.

# 636
  • Варна
Е то щеше да е адски скучно всички еднакво да мислят.
Още малко и ще догледам последния сезон на Безкрайно небе. Първия сезон ми е най добре. Останали са ми страшно нелогични. Оная къща на мафиотите ми беше страшно смешна. Мафиоти с двама пазачи. Всеки влиза и излиза без проблем. Миличките не се сетиха поне да сложат камери из имението, че да не се мъчат в търсенето на убиеца на единия пазач. Явно и в лабораторията се влиза без проблем. Чудни мафиоти. В трети сезон сложили улики по средата на една поляна и няма един полицай да ги пази. Всеки от заподозрените идва и си взема каквото му трябва.

# 637
  • Галифрей
Хубав ли е за Шарлот? Тя ми е симпатична, въпреки ексцентричността си и кукавостта си Simple Smile)

Да хубав е. Ще ти хареса определено ❤

# 638
  • UK
Надявам се уикенда да свърша Ерик,  че сме в ремонт и само местим мебели от стая в стая и не мога да го гледам с децата.
 Изгледахме Geek Girl вчера, много беше захаросан, прекалено даже.

# 639
  • Glasgow
Бенедикт Къмбърбач обаче колкото ми е неприятен визуално, толкова ми харесва като актьор. Много ми хареса в тази роля. А сцената дето танцува пиян и надрусан в гей клуба 😍

# 640
Покрай вашите препоръки изгледах първи епизод на Eric, като освен гласовите имитации на Бенедикт и симпатичното хлапе друго не ме грабна засега, но ще догледам.

От седмица-две ми е останал последният епизод на Fallout, но нямам мотивация да го догледам.

Миналата седмица подхванах Maestro in Blue да си припомня малко гръцкия и да напълня очите с красиви гледки. Не е зле.

Не съм в настроение за Bridgerton. Определено вторият сезон ми е по-любим заради актьорите, които играят Антъни и Кейт, но дукът си е дукът. 🫠

# 641
Сега съм на The Asunta Case и е много добър.

Преди него изгледах Midsummer Night, който пък е свеж и съдържателен. Допадна ми.

Препоръчвам и двата.

# 642
Аз изгледах днес Raising Voices по Нетфликс. Малко тежък ми дойде на моменти, но доста актуален.

# 643
  • Berlin

Новият сезон на Criminal Minds започна!
Страхотно! Радвам се, че Зак Гилфорд продължава участието си и в този сезон.
Аз и заради него ще го гледам и плакна око, хаха.😂 Много хубав мъж!

# 644
На мен лично изобщо не ми хареса за Шарлът, много ми бяха антипатични главните актьори и го зарязах на 2ри или 3ти епизод. Иначе 1ви и 2ри сезон ми харесаха много.
Хубав ли е за Шарлот? Тя ми е симпатична, въпреки ексцентричността си и кукавостта си Simple Smile)

Да хубав е. Ще ти хареса определено ❤

Общи условия

Активация на акаунт