Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Sweet tooth ще е май утре с нов сезон,аз си го харесвам
За какво става дума в Baby reindeer?

# 616
  • София
Sophia L., Мерил Стрийп играеше свекървата на Никол Кидман (по спомени), нали?! Беше много автентична! Още от Дявола носи Прада мисля, че я открих в ролята на злодей.

Да, точно така, беше свекървата на героинята на Никол Кидман.
Много добре изгради образа си на пасивно-агресивна свекърва. Smiley

# 617
Здравейте, снощи binge-нах Baby reindeer на нетфликс. Много добър, препоръчвам който не го е гледал все още.

Аз изгледах първите 4-ри епизода и след 4-ия не можах да продължа. Въпреки, че по фейсбук Нетфликс групите всички предупреждаваха да се пропусне този епизод, и че много хора са спрели да гледат след епизод 4, аз реших да го изгледам, какво толкова, но ме отказа и мен. Та имайте едно наум Simple Smile.
Да, и това го има. Но все пак става въпрос точно за психически травми и неща от живота, които за съжаление се случват.

# 618
Изгледах двата сезона на Big Little Lies и съм очарована. Досега или не съм гледала достатъчно филми с Рийз Уидърспун и Лора Дърн, или съм ги подценявала като актриси. Променям си мнението за тях. 🙂 Никол Кидман, Александър Скарсгард и Мерил Стрийп, естествено, също са отлични.
И аз тъкмо приключих първи сезон. Започнах втори. Не е лош сериалът. Идеален е за бинджване.

# 619
"Излъжеш ли ме веднъж" 2024
Заплетена мистерия в 8 епизода, набързо го изгледах. По книга е. Определено държи под напрежение.
Но не ми хареса особено финалът, тъй като
Скрит текст:
по някакъв начин се оправдава убийството от отмъщение.

# 620
  • Вестерос
Sweet tooth ще е май утре с нов сезон,аз си го харесвам
За какво става дума в Baby reindeer?
За някаква серийна преследвачка

# 621
  • Бургас
На 21.06 по Star Crime започва сериала по книгите на Луиз Пени за инспектор Гамаш - “Трите бора”.

# 622
  • Бургас
На 21.06 по Star Crime започва сериала по книгите на Луиз Пени за инспектор Гамаш - “Трите бора”.

О, сериала го гледах преди известно време и ми хареса! Алфред Молина много ми допадна в тази роля!  Малко меланхолично... , но добро ! Приятно гледане на тези, които тепърва ще го започват!

# 623
  • Вестерос
Да беше хубав, ама го спряха тъпо

# 624
Много харесах Бриджертън 2 сезон, но третият нещо не ми допадна. Скучен ми е и Колин и Пенелопи, харесвам гадове като Антъни, цялата динамика между него и каката много ми хареса, класика.
Сега си търся нещо ново да гледам,  "Излъжеш ли ме веднъж" 2024 каква националност е? Обмислям да го гледам него...

# 625
  • Sofia
Много харесах Бриджертън 2 сезон, но третият нещо не ми допадна. Скучен ми е и Колин и Пенелопи, харесвам гадове като Антъни, цялата динамика между него и каката много ми хареса, класика.
И на мен Пенелъпи и Колин са ми скучни, няма я тази страст, която се усещаше при другите двойки. Но докато все пак чакам 2рата част си пуснах сериала за кралица Шарлот (Queen Charlotte: A Bridgerton Story). Ако си го пропуснала, давай

# 626
Хубав ли е за Шарлот? Тя ми е симпатична, въпреки ексцентричността си и кукавостта си Simple Smile)

# 627
  • Berlin
Уххх, гадно е да го пиша, ама си е така - в предните два сезона на Бриджъртъм имаше мнооого горещи сцени м/у главната двойка и основно гледаемостта се дължи на това (няма какво да се лъжем), ама тука няма такива, и то е ясно защо. Затова ни се струва постен, но във втората част ще има драма, все пак той сигурно ще разбере за Лейди Уисълдаун.

Новият сезон на Criminal Minds започна!

# 628
  • Варна
Че какви горещи сцени е имало във втори сезон. На мен той ми се видя много постен сравнение  с първи. Още не съм гледала трети. Чакам да преведат целия сезон.

# 629
На мен вторият ми допадна заради химията и страстта между двамата Антъни и Кейт, Антъни ми е много секси и е изцяло типът мъж, който харесвам като темперамент, а и външно. А и поначало ми харесва да има привличане и страст, без непременно да има секс. А и секс си имаше след дълго подгряване и сексуалната сцена беше с естетика като за жени:)). 
В първия сезон също двамата ми харесваха визуално, Дюкът беше много красив. В третия сезон и Колин не ми харесва визуално, и Пенелъпи е пълничка, и историята е умряла, страст и химия между двамата 0.

Почнах Кралица Шарлот и ми харесва засега.

Общи условия

Активация на акаунт