Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И аз се присъединявам към харесалите Geek girl, много хумор, премереност. Чудесен си е за разтоварване, нищо че си е тийн.

И пак да кажа, че Eric е най-доброто, на което съм попадала скоро в Netflix.

Препоръчайте нещо хубаво и друго, ако се сещате.

# 601
  • Галифрей
Харесвам тийн сериалите. Дали ще сезон 2 на Geek girl ? Много ми бе приятно за гледане,  а и не исках да свършва.

# 602
  • Glasgow
И аз започнах Ерик. Нямам търпение да свърша работа и да го доизгледам 🫣

# 603
  • Бургас
Тази седмица започнаха да дават IT Crowd по BTV Comedy. С удоволствие ще го гледам за N-ти път, въпреки че е дублиран на български, което е огромен минус точно за този сериал. Той ми е в топ 5 на британските комедии.

# 604
Хареса ми Dark Matter,не съм гледала на такава тематика,очаквам утре новия 6 епизод.
Започнах и Bridgerton харесва ми епохата,романтиката,интригите,не ме дразнят черните персонажи.Шонда пак се е постарала,след разочарованието "Как убиват жените" и "Скандал",този сериал ми допада.

# 605
Започнах и Bridgerton харесва ми епохата,романтиката,интригите,не ме дразнят черните персонажи.Шонда пак се е постарала,след разочарованието "Как убиват жените" и "Скандал",този сериал ми допада.
Къде може да се гледа онлай с бг.субтитри?

# 606
Aз гледам през платформата на Нетфликс,там няма български субтитри.Може да видите по торентите или онлайн платформите,но те са пълни с досадни реклами.

# 607
Не знам споменавало ли се е, но в Tarisa net има доста сериали, без никакви реклами, но с английски и руски субтитри или аудио /по-избор/

# 608
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Приличен трети сезон на "Чистачката", бих казала преходен към новите сюжети,
но няма как със смъртта на ключов главен герой добре го извъртяха.
Малко припрян и нелогичен последен епизод, наивен, но пък директно си отвориха
вратата към 4-ти сезон. Първоначалната идея на чистачката се загуби изцяло и
си стана чиста крими фантастика, но ми е интересен за гледане, някъде през ранната
пролет на 2025-та трябва да тръгне отново.

# 609
Здравейте, снощи binge-нах Baby reindeer на нетфликс. Много добър, препоръчвам който не го е гледал все още.

# 610
Здравейте, снощи binge-нах Baby reindeer на нетфликс. Много добър, препоръчвам който не го е гледал все още.

Аз изгледах първите 4-ри епизода и след 4-ия не можах да продължа. Въпреки, че по фейсбук Нетфликс групите всички предупреждаваха да се пропусне този епизод, и че много хора са спрели да гледат след епизод 4, аз реших да го изгледам, какво толкова, но ме отказа и мен. Та имайте едно наум Simple Smile.

# 611
  • Glasgow
Аз имах нужда от почивка след 4 епизод, но го доизгледах.
Поне утихна истерията с истинската Марта в UK, 3 седмици поне се занимаваха с нея, но не и с истинския злодей .

# 612
  • София
Изгледах двата сезона на Big Little Lies и съм очарована. Досега или не съм гледала достатъчно филми с Рийз Уидърспун и Лора Дърн, или съм ги подценявала като актриси. Променям си мнението за тях. 🙂 Никол Кидман, Александър Скарсгард и Мерил Стрийп, естествено, също са отлични.

# 613
Sophia L., Мерил Стрийп играеше свекървата на Никол Кидман (по спомени), нали?! Беше много автентична! Още от Дявола носи Прада мисля, че я открих в ролята на злодей.

# 614
  • UK
Да, Мерил Стрийп беше майката на А. Саксгард. Лора Дърн е страхотна в сериала, заедно а другите актриси, де. След сериала разбрах, че Рийз Уидърспун и Лора Дърн били много добри приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт