Нашите уютни спални - тема 10

• 30 116
  • 504
  •   1
Отговори
# 360
В хола ми вкараха пакса, когато бях платила качване аз

# 361
  • SF
Ами ти явно си по-симпатична. Моят беше кисел. Долу му пазех място пред самия вход, той реши да паркира на тротоара и да влачи през улицата.

# 362
  • Somewhere far away
някои хора са си кисели по рождение, ти нямаш вина.

# 363
Честито, Есме! Ще я чакаме на снимка. И не се мъчи, направо заяви монтажници. Като си помисля какви работи правех на млади години, се чудя на акъла си.

# 364
  • Враца
Бих препоръчала електрически винтоверт, защото при акумулаторния, ако не се използва примерно една година, батерията е за изхвърляне и трябва нова, а това е скъп консуматив.
Акомулаторен използват майсторите, които работят всеки ден и по много количество работа.
Тези в лидъл , изглеждат примамливи като цена, но със самият винтоверт трябва отделно батерия и зарядна станция.
У нас сме си взели такъв , преди три години и до сега , потрябва ли , вадим от кутията , включваме и работи безпроблемно.

https://bashmaistora.bg/vintovert-elektricheski-raider-rd-cdd08-prod63284.html

+ това, Райдър е българска фирма, има сервизи навсякъде и машинките и са добри.

# 365
  • София
Ние от години имаме лидлски с батерия, изо що не сме майстори и не се ползва всеки ден, понякога с месеци дори, друг път интензивнл за определен период, нищо му няма. А що боя е разбъркал🤣😅 мм вика - донеси винтоверта, аз - кое, той-бъркалката за боя... 🤷‍♀️ 😂 😂 😂 😂 Така да каже де... 😅🤣 Чак подле разбрах, че всъщност винтоверт/бормашинка също било.

# 366
  • Пловдив
И нашите винтоверти са Лидл-ски. Единият е от първите, които пуснаха (пред 2012 или 2013 е купуван). Наскоро му купихме нови 2 батерии, че оригиналните заминаха. Ако не се лъжа, цената им беше 40-50 лв за двете, та изобщо не бих казала, че е скъп консуматив!
Вторият е по-мощен и с по-голяма батерия, от тези, които се нанизват от долу и които стават и за куп други уреди от марката.
Третият вече е от черната серия и за него бяха големи перипетии, докато го вземем, че се изчерпа за отрицателно време във всички магазини в града Joy
Баща ми ползваше Райдер, също с батерия - ако действително за 2-3 години батерията заминава Sad Да не говоря, че развали ли се, докато е в гаранция, изобщо не ремонтират, а заменят директно с нов Rolling Eyes

Esmee, ще чакаме снимки на вече готовата спалня Simple Smile

# 367
  • SF
Да, ще покажа, но няма да я сглобявам преди да направя ремонт на стените, а още търся майстор и време. Мога само събота и неделя да правя ремонти или да напусна работа, за да се направи набързо един свестен.

# 368
  • София
Ох, и аз съм така с целия апартамент - от уикенд до уикенд.

# 369
  • Пловдив
Втора година сме така със селската ни къща Rolling Eyes
Като се вземе предвид и факта, че два уикенда ММ е на работа, а два пъти по 40 дни в година мен ме няма... Абе надявам се до 4-5 години вече да се изнесем нататък

# 370
Батерията за акумулаторния винтоверт е от 60 лв нагоре.
2013 може и да е била 30 лв..но вече не е.

# 371
  • София
Ще кажеш, пе вс ден си купуваш батерии, че да се нарепе скъп консуматив... 🤷‍♀️

# 372
В хола ми вкараха пакса, когато бях платила качване аз
Не са били толкова пунктуални. Иначе по принцип според правилата на Икеа до врата на жилище означава точно до врата на жилище. На нас са ни казвали от куриерската фирма, че нямат право да влизат вътре именно според инструкциите на Икеа.
Всичко различно от това е само на добра воля.

# 373
Може..не споря как е..
А как стана при мен...

Трябваше да се отвори пакета с вратите на пакса..за да ги огледам. От мек материал са и бях чела че лесно се вдлъбват...бергсбо нещо си е моделът..
236 см...ако иска да го отвори на стълбите..аз съм ок Simple Smile..ама си трябва равна повърхност..
А и няма място на площадката къде да нареди всичко...та така...

# 374
  • SF
У моя преносвач добрата воля я нямаше, а толкова го съжалявах, защото беше сам, а пакетите са тежки. Гледах го и се чудех тоя какъв кръст има, колко ли тона на ден пренася. Събраха се в асансьора заедно с него. Но ги остави пред вратата на съседа и след това бях аз. Нищо де, така поне се ориентирах колко тежко ще е, ако ги монтирам сама.
Днес трябва да се обадя на майстор за стените. Горе-долу за фина шпакловка - стени, таван и боя как вървят цените на кв. метър?
За коридора ми поискаха 800 лева и аз се уплаших, но сега ще трябва да се съглася.

Общи условия

Активация на акаунт