Нашите уютни спални - тема 10

• 30 101
  • 504
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Принципно сигурно ако му беше предложила 20лв за него си щеше да помогне.

# 376
  • Пловдив
Батерията за акумулаторния винтоверт е от 60 лв нагоре.
2013 може и да е била 30 лв..но вече не е.
Пиша последно, защото няма общо с темата Simple Smile
Батериите ги купихме миналата година, а дотогава си караше с тази в комплекта и една купена допълнително малко след като взех е и винтоверта (да, в началото уредите си вървяха с батериите към тях). И понеже купувахме резервни и от другия вид батерии - те бяха по 80 лв бр, но са някакви смарт. От същият модел имаше и 20V, които бяха на половин цена.
Та за батериите и цените им - освен вида, много зависи от волтажа и амперчасовете Wink

# 377
  • SF
Принципно сигурно ако му беше предложила 20лв за него си щеше да помогне.
Много ме е срам така да предлагам пари. Все едно на мене в работата някой да ми бутне пари, за да направя нещо, което не искам или не ми е наредено от шефовете.
За 20 лева си ги внесох сама, опрях ги на една стена, на която смятам, че няма да ми пречат. Като ми запречат, ще ги местя на друга. Пък ще си купя шоколад за 20 лева Simple Smile
Мисля, че 65 лева за качване с асансьор са им добре. Наистина, ако се бях напънала със свалянето на седалките, можех да си ги докарам и сама да ги набутам в асансьора. Не знаех колко големи ще са пакетите, но той влезе барабар с тях вътре и се качи горе. Само ги изнесе от асансьора. Реално аз изминах повече метри с тях. Simple Smile
Преди време с приятелка чакаме да й докарат паркет. Доставката е до входа. Мъжът й трябваше да дойде, за да помогне с пакетите, но не успя и ни каза да му дадем 10 лева, за да ги качи до горе. Стискаме ние едни 10 лева в ръка, слизаме долу, а той ги наредил на плочата отпред, спрял така, че запушил улицата и ни подава папка да разпишем. Тя буквално не успя да си завърши подписа. Дръпна папката, хвърли един лист и бяга, защото щяха да го бият. С десетте лева си купихме капучино. Simple Smile

# 378
  • София
По принцип си права, но тези 65не отиват в неговия джоб, той човека си е на заплата и то не голяма, а се гърчат от носене, вс отгоре ще си е за него. Не вс се навиват, обаче.
Аз си спомням като ни докараха от икеа на къщата дивана. Стовари ги в началото на двора, по необяснима за мен причина, след като можеше да паркира направо на гаражната врата и да ги смъкнем вътре. Иначе, все пак пита дали имаме нужда от помощ, обаче като сме двама решихме, че не ни трябва. Нищо че съм хърба, с повечето мъкнене се справям да помагам.

# 379
  • SF
Да, да, аз го съжалих за това, че работата му е свързана с вдигане на тежести. Знам, че той взима само част от тези 65 лева, но аз съм действала според правилата на компанията.
По принцип, нищо не му пречеше, като е вдигнал кашона, за да го изнесе от асансьора, да прави допълнителна крачка надясно, влизайки през моята врата, вместо допълнителна наляво, за да ги реди до вратата на съседа. Излишни крачки имаше. Вратата на асансьора е точно до тази на моя апартамент. Ама карай! Внесох си ги. И дума не отвори да помогне или поне да ми задържи вратата, докато ги вмъквам, щото ако се беше траснала или аз да я бутна без да искам, докато влача два и нещо дълъг кашон... Нищо де! Не се оплаквам, хваля се колко съм оправна! Но се изплаших за монтажа, честно Simple Smile Малко ми се посвиха перките. Сега ще мина до Лидл да видя какви инструменти предлагат. Аз имам комплект клещи и отвертки - звезда и обикновена. Имам и комплект от 6-7 мънички звездички и обикновени. Те са ми за кит за ремонт на бюти аксесоарите.

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Виж и в Кауфланд, те също предлагат Парксайд уреди. Ние с едно винтовертче си вършим работа за всичко. Впоследствие ММ си купи още много неща от тях. Хем е зелената серия, добро е. Имаме и 3 в 1 бормашина, която става и за винтоверт, но изобщо не е удачна за мебели. Постоянно трябва да влачиш кабели, да търсиш удобен контакт или да ти се пречка разклонител. Така че - твърдо ЗА уред с батерия.

# 381
Ще се справиш, разбира се. Човек не осъзнава на какво е способен, докато не му се наложи.
Аз си сглобих сама спалнята При това, без винтоверт. Иначе трябваше да чакам на някой да му кефне да помага. Подлагат се стълбички, книги и подобни Всичко може да се направи Чакаме снимки 😊

# 382
  • SF
Много сте мили!
Ред по ред нещата. Първо трябва хамали да разкарат един огромен гардероб от коридора, да се направят стените, пода и чак тогава ще я сглобявам. Това е и основната причина да не съм поръчала монтаж при покупката.

# 383
Esmee, не е ли по-лесно да се разглоби гардероба вместо да се мъчат да го изнасят така? Ако се пипа внимателно не би трябвало да има проблем.

# 384
  • на последния етаж
От къде да купя качествени шалтета за спалнята и детските легла? Гледах в Икеа, но нищо не ми допадна. Не искам да се размъкнат след втория месец. Simple Smile

# 385
Аз взех да си ги поръчвам в магазини за платове и завеси - имат всякакви подходящи платове и шият в размер. Отдавна не съм вземала готови. Дали Дилиос няма да имат? Преди време бях харесала на снимка тяхно заради цвета, то пък се оказа стар и изчерпан модел, но дори и на снимка някак си личеше, че беше пипнато откъм качество на материала и изработка. 

# 386
Моето е със спалня и трудно намерих детско шалте, така че поръчах. Ползваме го година и съм много доволна. Поръчвах го от тук: https://domo-tex.com/, но друго не съм поръчвала от сайта. Нашите са от Юск, вече няколко години не са мръднали.

# 387
  • София
Юск - страхотни и добри цени при намаления. Аз имам от тези с кадифен ефект

# 388
  • Пловдив
От Метро съм взимала и все още ги ползвам (близо 8 години).
Преди около 3 поръчах от Вивре за стаята на баткото, че само там открих с нужния десен - оказаха се много сполучливи, но никаква идея нямам за марката нито на едните, нито на другите

# 389
  • SF
Esmee, не е ли по-лесно да се разглоби гардероба вместо да се мъчат да го изнасят така? Ако се пипа внимателно не би трябвало да има проблем.

Е, разбира се, че ще се разглобява.

Общи условия

Активация на акаунт